Delirmek üzereyim, yardım edin

evet sanırım başlangıçtan bu yana yaptıgım en büyük hatam fedakarlıklarda bulunmamdı. Onlar beni kardeşleri kızları gibi görmediler hiç beni, bende peşlerinden sanki dilendim hep. çok kızıyorum kendime çokkkk

Kendime güvenimin, barışık olmam için ne yapmalıyım, hangi kitapları okumalıyım? Şu kokuşmuş, bitkin halimden kurtulmak istiyorum artık. çok incindim evlendigimden bu yana. Psikilogada gidecegim. Gerçekten hayatımı böyle üzgün sinirli, bezmiş geçirmek istemiyorum. Hayat neşemi kaybettim, onu geri kazanmak istiyorum.

Hiç birini duymamazliktan gel ayrıca bu şekilde senin psikolojini bozmaya çalışıyorlar esinle arani bozma amaçları o zaten prim verme insanlara ayrıca sessiz sakin durma herseye gül konuş Eğlen bırak onlar kıskanmaya devam etsin

Öncelikle "öyle laflar diyemiyorum, çok kırıyorlar beni, aileden görmüyorlar sanki" gibi serzenişleri bırakmakla başlayın.
Size iyi gelecek olan nedir? Diğerlerinin sözlerini kafanıza takmamak mı, yoksa dalga geçemeyecekleri kadar zayıflamak mı?
Bu ikisi arasında bir tercih yapın ve psikologa mı yoksa diyetisyene mi gitmeniz gerekiyor, ona karar verin. (Belki ikisine birden?)
Çalışıyor musunuz bilmiyorum, her gün evde bile olsanız dışarı çıkacakmış gibi kendinize bakın. Evin içinde bir yerden geçerken ayna varsa bakın kendinize, gülümseyin, "Ne kadar güzelim " deyin. Sizi mutlu eden müzikler dinleyin. Ruhsal durumunuzu yukarı çekin kısaca.
Kayın tarafınızla görüşmeyi kesin. Nasıl olsa eşiniz bu konuda yanınızda. Görüşmemenize bir şey demiyor. Bu büyük şans.
Yazın hangi evde bir arada olunuyor, onu anlamadım ama eğer çok rahatsız olacaksanız onu da söylersiniz eşinize, görüşmek istemiyorsanız yine görüşmezsiniz.
Zamanla kendinize olan güveninizi tekrar kazanırsınız. Size kırıcı sözler söyleyen insanlara cevap vermeyi de, yeri geldiğinde gülüp geçmeyi de öğrenirsiniz emin olun.

sanırım çocuk yok
bu durumda hemen bir spor salonuna yazıl
kilo vermekten ziyade vücudunun sıkılaşması için
benim bir arkadaşım kilo almış yüzü güzelleşmiş ama zayıf duruyor sporlar incelmiş vücudu sıkılaşmış kızın
biraz makyaj
saç baş tamam
kv görümce elti bunlara gelecek olursak kimseyi tiye almayacaksın
sana laf soktukları zaman
oglunuz kör degildi bekerkende böyleydim beni böyle gördü böyle aldı böyle seviyor
gerisi kimseyi ilgilendirmez deyip susturacaksın
işlerine yardım etme
onlar aramıyorsa sende arama bu kadar basit

hayır alıp veremediğin ne yani
Sizle ugrastıklarına göre sizi kıskanıyorlar emin olun

Demekki seni kiskaniyorlar , ne manyak insanlar var ya..
Isleri gucleri yok cocuk gibi konusuyorlar , sende uzulerek ve esinle kavga ederek onlarin istedigini yapiyosun farkindamisin...

Ne takiyosunki birak konussunlar , sen takma gül gec bosver ..
Onlar kilolu dedi diye oylesin diye bisey yok .
Oncelikle kendine guvenmelisin , arana mesafe koy bu insanlarla olmaz olsun boyle buyuk aile felan..
Esinin yaninda bu gibi sakalari yaptiklarinda ayrica esin hepsinin agzinin payini vermeliydi ..
Bir kez susturmus olsaydi Esin bugun konusmaya cesaret edemezlerdi..

Canım isterse boyun 110 olsun kimseyi ilgilendirmez, netice de doğarken eline katalog vermediler Allah böyle yaratmış seni.
Allahın yarattığını yargılamamak, beğenmemek o hadsizlere mi düştü ?
Sen öz güveninin geri gelmesi için bir şeyler yap .
Mesela ben makyajsız saçım başım dağınıkken iyi hissetmem kendimi bu yüzden hiç yoktan saçlarımı köpükler yüzüme bir şeyler sürerim mutlaka iyi hissetmek için.
Bakımlı ol sende her zaman ama onlar için değil kendin için.
Sana bir şey söylediklerinde içinde tutma asla cevaplarını ver hadlerini bilsinler.
Psikolojik destek almayı da düşünebilirsin öz güvenin için bence.

Okudum neyse.. bak guzelim komplexli bir aileye gelin gitmissin sen belli..akilli kadin ol onlar senin duyman adina solemis bunlari gamsiz ol.. kilonami taktilar gul gec bisemi dediler hul gec birak sana etki edemedikleri icin onlar delirsin.. ben oleyim gamsizz.. is kocada biter naz cilve bide iyi ol.. annenler nasil cnm ihmal ettik gitmemizi beklerler de senden nekadar rahatsizlarsa o kadar gozlerine sok kendini.. cevap verme onlardan farkin olmaz

bu kısımda kendinizle çelişmişsiniz
çok şey söyledim derken, kötü birşey demedim. Niye böyle yapıyorlar sevmiyorlar mı, neden aramıyorlar sormuyorlar gibi serenişlerde bulundum. Ama bunları eşime söyleyip onun başını agrıttıgım için vicdan azabı çektim. Yoksa asla kötü birşey diyemem dememde.

aynen onlar gibi davranırsam onlar gibi olurum düşüncesiydi hep beni durduran. Ancak ben sustukça sanki üstüme geldiler.

bir kaç eltili eve gelin gitmişsin. Onlar birbirine yetiyor, gelmeye gitmeye sohbete.

Hayatim sen durusunu koru kocan egriysede dogrulur.. herkeste var bu dert ..onlara karsi gamsiz ol diyorum kocana niye aramiyolar deme onun yerine hadi annenleri arayalum denasillardir de biseye ihtiyaclari varmidir de akilli oyna kazan :)sen bole oldukca onlarin yaptiklari ayiplanacaktir sabret guclu ol

Yorumlarından anladığım kadarıyla senin sorunun kendinle aslında kendine kızıyorsun yoksa bu kadar takılmazdın.
Kilolu ve çirkin olduğunu düşünüyorsun yanlış mıyım?

Uğraşacakları bir iş yok demek ki , dikkate bile almaya değmez

Karşima geçip gülmeleri bunlar hep aklıma geldikce sinirleniyorum. Eşime kaç kere anlattım, bence sen onları kıskanmayasın diyor. sanırım istenmeyen gelinim
eşiniz de size destek olacağı yerde ayıp etmiş.
Eşinizin yanında da yapıyorlar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…