Delirmek üzereyim, yardım edin

kurguluyorsun derken kendince oyle dusunduklerini oyle yaptiklarini tahmin ettigini hissettim .zayiflayalimda yanimizda daha cirkin dursun sozleri bana cok tuhaf geldi,yani sana bunu yapmalari icin sebep goremedim.
işte bende bu sebebi algılayamadım ya zaten. Neden böyle birşeye gerek duysunlar diye. Hatta anlatan kişiyede dedim inanmam diye. Ama anlaşılan böyle bir durum var gerçekten.

Ayyy küçük insanlara bu kadar takılma canım sen ya bosverrrr. Daha daha güzel umursamaz ol.. Delirt onları.. Kudura Kudura başlarını yesinler...

çok stres altında kaldığınızı düşünüyorsanız kasları sıkma ve gevşetme hareketi yapın ayaktan başlayıp her bölgenizi en az 30 sn sıkıp bekleyip bırakın en son başa gelin sonra tüm vücudu sıkıp bırakın en kolay temel hakaret budur. bir de bir nokta yapın duvara nefesinize odaklanın düşünmeyin bir iki ayda ban göre doktor stresten dediyse baş ağrınız azalma gösterebilir.

evet takılmaya bilsem süper olacak. Ama yapamıyorum :KK43:
Yaparsın.. Yapacaksın.. Hayatta senden daha değerli hiç bişey yok bunu çok inandıklarından darbe yiyince anlıyorsun ama ne yazık ki.. O yüzden kendine değer ver.. :nazar:

Kendime deger vermek istiyorum ama, bir yandan işe koşturma, bir yandan ev temizligi bir yandan yemek, Kendimi resmen saldım. Eşim hep fıstık gibi kadınların arkasından bakıyor. Ben ona sürekli sıkıntı yapıyorum. Kendime güvennim oldu sıfır. Nasıl bu kadar işin içinden çıkamıyorum bilmiyorum. Hep yorgun düşüyorum, yorgunumda alında. İlerde çocuklarım olursa naparım bilmiyorum :KK43:

:KK48:kusura bakma canım takacak başka şeymi yok

sana o lafı getirende eğer doğruysa söyleyende ne bilim yani ergenlik çağındalar falan mı

gerçi ergenlik çağımda bile böyle bi saçmalık yaşamadım

şu an 9 yaşındaki yiğenim yaşıyor

şeymayı geçmem lazım
:KK53:

canim bence sen takintili bir kisisin.o onu dedi bunu yapti felan.normalde kimse takmaz .eltim gorumcen bana guzel dese ne cirkin dese ne.donsun aynaya baksinlar.bence sende ciddi bir ozguven dorunu var.kendini esine yakistitmiyormusun yoksa

canim bence sen takintili bir kisisin.o onu dedi bunu yapti felan.normalde kimse takmaz .eltim gorumcen bana guzel dese ne cirkin dese ne.donsun aynaya baksinlar.bence sende ciddi bir ozguven dorunu var.kendini esine yakistitmiyormusun yoksa

acıkcası özgüven sorunum evlendikten sonra tam çöküşe ugradı.

Fesatlik iste seytan onlarla hemen kac tabiki kafaya takarsin ama bence onlar seni cekemiyor guzellik hem kalbinde hem yzuunde bu onlara agir geliyor sanirim he de gec dahada gicik olsunlar umarm kafandan atarsn bu dusunceleri sagligin herseyden onemli bence

Psikiyatriste gittim, sonuç depresyon, anksiyete, panik atak. Çöktüm resmen :KK43:((
Canım birincisi ,onlarla iyi olmak zorunda değilsin ..idare eden değil idare edilen ol ..biraz psikopat ol sende ,madem senin delirttiler ,send onlara hakettıklerı gibi davran ...
Öğretmenimizin ,profılınde yazıyordu ,uni mezunusun ,neden ezik ezik şikayetlenıyosun ..inan okurken konunu buhran geçirdim ,ya bşka işin yokmu ,bırak ne hallerınle varsa görsünler ,bazen görmemek duymamak en iyisidır ..
Ya biraz kendi içine don ..eşinın gözüne sokmadan kendine bakmaya başla ,kilo kontrolüne başla..kendini sen sevmezsen değer vermesen kimse sana deger vermiyor .inan ..eşinle iyi olmakta senin elinde ,inan bişiy diyimmi ,mükemmel bir eşin olmasıda senin tavrına ,ilgine ,kendine güvencinin yerıne gelmesine bağlı ..
O ailede bir sürü deli var ...bari sen akıllı ol ya,

haklısınız, yalnız kaldıgım için toparlanamadım sanırım. Ama herşey benim elimde dogru diyorsunuz. Düşüncelerimi biraz degiştirmemde fayda var.

Bence asil sen onlara inat zayifla ve gorsunler gunlerini. Allah yukarda sana azim verir onlarin ici pis guzel olsalar ne yazar

Bundan yaklasık yedi sekiz ay önce evlendim, diger konulardan bildiginiz üzere birçok sorun yaşadım.
Yaklaşık bir haftadır feci başagrısı cekmekteyim. Doktorum Aşiri strese ve üzüntüye baglı panik atak ve anksiyete oldugunu söyledi. Mutlu olamıyorum artık. Eşim destek çıkmaya çalişıyor ama ailesi sonuçta onlarıda kötüleyemiyor. Eşime çok şey söyledim onlar hakkında şimdi vicdan azabı çekiyorum. Ailemin yüzüne nasıl bakacaksın diyor. Ben kötü birşey söylemedim halbuki.

Dün ögrendigim birsey beni tam delirtti. Tüm ailenin içinde en kısası benim. Eşim beni böyle begendigi halde ailesinden hep laflar işitmek çok yıprattı beni.
Dün ögrendigim şey ise delirtcek beni, yazın bir akrabanın dügünü var, tüm bacılar ortaklaşa eltimle bu kıza inat daha zayıflıyalım, yanımızda dahada kilolu ve çirkin gözüksün demişler. Duyduklarıma inanamadım, yoktur öyle birşey desemde taktım kafaya :KK43: Beni ne ararlar ne sorarlar. Hep arayan soran benim. Benimle alıp veremedikleri ne var anlamadım. Keşke şu hayyatta yok olabilsem :KK43:( dayanamıyorum artık. Ben ne güzel ailem büyüdü derken, onlar hep görüntümle dalga geçiyorlar. Kendime güvenim bile kalmadı.:KK61:
hep aglıyorum, basdönmem, başagrım aşırı kalp atışlarımda cabası.

Hiç onların yanında bile olmak istemiyorum artık. Hep sıkıntı basıyor beni. Hepsini çok severken nefret eder hale geldim. Ve bunu eşimede yansıttım, onuda üzdüm. Ben nasıl bir insanım yaaa
Cnm kimseyi takma valla oyle kilolu bayanlar varki zayiflardan bin kat daha seksi daha feminen daha guzel herkesin bir yaratilisi var bazisina zayiflik bazisin kilo yakisir zayif olmak guzel olmak anlamina gelmiyorki bir suru zayif var estetik pesinde daha guzel olcam diye bazi yerlerine dolgu yaptircam diye geziyo takmaaa umursamaa kimseyi

X