Delirmek üzereyim, yardım edin

Seni anlıyorum ben zayıfım ama kısayım birkaç kez sevmediğim kişiler beni boyumla ilgili laflar ederek sinir etmeye çalıştı iki üç kez bozdum bir daha söylemediler.İnsanlar tuhaf,gerçekten.

Seni anlıyorum ben zayıfım ama kısayım birkaç kez sevmediğim kişiler beni boyumla ilgili laflar ederek sinir etmeye çalıştı iki üç kez bozdum bir daha söylemediler.İnsanlar tuhaf,gerçekten.
aynen çok tuhaflar, ne gerek var. Sadece boyumla dalga geçseler iyidir. Açık tenliyim diye dalga geçme mi dersin, burnumla dalga geçme mi dersin,boyumla mı hep birşey buluyorlar. :KK43:

Eşimin bir akrabası, çok sevdigim saydıgım biri söyledi bunu. İnanmam dedim, ama içim içimi yiyor. Ya isterlerse manken olsunlar umrumda degil. Ama benimle neden böyle alay ettiklerini ve umursamamadıklarını çözebilmiş degilim.
O akraba da pek sevilecek bi akraba değil bence canım sinsi içten pazarlıklı ne diye kalkıp sana anlatıyor ki?? Sen eşinle mutlu oldukça çatlar onlar hiççç takma kafana bence

Bundan yaklasık yedi sekiz ay önce evlendim, diger konulardan bildiginiz üzere birçok sorun yaşadım.
Yaklaşık bir haftadır feci başagrısı cekmekteyim. Doktorum Aşiri strese ve üzüntüye baglı panik atak ve anksiyete oldugunu söyledi. Mutlu olamıyorum artık. Eşim destek çıkmaya çalişıyor ama ailesi sonuçta onlarıda kötüleyemiyor. Eşime çok şey söyledim onlar hakkında şimdi vicdan azabı çekiyorum. Ailemin yüzüne nasıl bakacaksın diyor. Ben kötü birşey söylemedim halbuki.

Dün ögrendigim birsey beni tam delirtti. Tüm ailenin içinde en kısası benim. Eşim beni böyle begendigi halde ailesinden hep laflar işitmek çok yıprattı beni.
Dün ögrendigim şey ise delirtcek beni, yazın bir akrabanın dügünü var, tüm bacılar ortaklaşa eltimle bu kıza inat daha zayıflıyalım, yanımızda dahada kilolu ve çirkin gözüksün demişler. Duyduklarıma inanamadım, yoktur öyle birşey desemde taktım kafaya :KK43: Beni ne ararlar ne sorarlar. Hep arayan soran benim. Benimle alıp veremedikleri ne var anlamadım. Keşke şu hayyatta yok olabilsem :KK43:( dayanamıyorum artık. Ben ne güzel ailem büyüdü derken, onlar hep görüntümle dalga geçiyorlar. Kendime güvenim bile kalmadı.:KK61:
hep aglıyorum, basdönmem, başagrım aşırı kalp atışlarımda cabası.

Hiç onların yanında bile olmak istemiyorum artık. Hep sıkıntı basıyor beni. Hepsini çok severken nefret eder hale geldim. Ve bunu eşimede yansıttım, onuda üzdüm. Ben nasıl bir insanım yaaa
Canim benim bosver senin yerinde olsam zerre takmam ama yazik onlaraki senden nefret edecek kadar seni takmislar sen seni dusunup plan yapacak kadar akillarindasin onlarin

Haklısınız dogru söylüyorsunuz, benim bu bunalım hallerimden bir çekilde çıkmam gerek onlara inat.

esinle de aran iyi deyildi.
Seni tinlamiyordu diye hatirliyorum.
su an nasilsiniz esinle ?

Cunku genel bir seni ciddiye almama problemi var sanki hem esinin, hem de ailesinin.

esinle de aran iyi deyildi.
Seni tinlamiyordu diye hatirliyorum.
su an nasilsiniz esinle ?

Cunku genel bir seni ciddiye almama problemi var sanki hem esinin, hem de ailesinin.
Zaten eşim onların yanında birşey demedigi için sanırım olay bu raddeye geldi. Eşim bazı şeyleri gördükçe degişmeye başladı gibi. Ama bu şimdilik böyle olan bir durum. En azından beni anlamaya çalışıyor. Ama ailesini savunuyor hala oda normal ailesi sonuçta. Ama anladıgım birşey var ailesi hakkında birşey konuşmamak gerekiyormuş. Ama artık bazı şeyleri gördügü ve bunalttıgı için nasıl istiyorsan öyle davran demekte artık. Ailemde olsa diyor.

Ben hep destek olmaya iyi niyetli olmaya calısırken onlara yakın olmaya calısırken. Kendilerini benden uzak tutmaya calısıyorlar. Hatta eşimin yegeni yeni evlendigimizde amcamda ne çirkin bir kadınlar evlenmiş demiş. Kendiside hep pohpohlanır, bizim mankenimiz diye. Bunlar nasıl insanlar, kişilik degilde görüntüye bakıyorlar. Deli oldum, güvenim kalmadı :KK43: Herkesin içinde görümcem dalga geçti. Hep laf işitttim kayınvalidemden, hiç iyi birşey görmedim. Çöküntüdeyim resmen. Beni ailem çöp tenekesinde bulmadı ya, bu nasıl bir insanlıktır. Bıktım artık :KK43:

Bence bunları kafana pek takma hiç kimse seni kendi ailen kadar sevmez. Onları böyle kabul et. Umursama bunları. esin seni seviyorum gerektiğinde sahipleniyormu
Sen buna bak. Evliliğini yolunda götür onlar zaten sen umursamayinca mecburen susar cnm.

Canim birde benim kaynanamin yaptiklarini okumani tavsiye ediyorum. Hepsi ayni bosveeeeeeeeer esin boyle begendiyse seni onlar b.k yemek duser

İstenmeyen gelin miyim yazmissin valla sahsen bu denli IQ yerlerde surunen tipler tarafindan istenmemek bana gurur verirdi, takilma kesinlikle

Psikologa gitme fikrini uygula lutfen biraz da kurguluyorsun gibi geliyor hadi bi iki tanesi manyak hepsi mi manyak.Takinti yaptin sanirim.

kayınvalidelerin hayalindeki gelin adayı daha dünyaya gelmedi maalesef.senin boyun kısa diye alay etmişler,benimde uzun diye alay etmişlerdi.bildiğin alay ama mecazen demiyorum kesinlikle..ben cevabı anında yapıştırıp rahatlıyordum.her alayında laf yapıştıra yapıştıra yüz göz olduk ama haketti yani

Okuyunca gerçekten çok üzüldüm. Doğumdan sonra benimlede dalga geçmişlerdi
Çünkü 1,76 boya 120 idim nerdeyse. Ama azmettim 40 kiloya yakın kilo verdim.
Şimdi ağızlarını açamıyorlar. Eşimin ailesinde de en uzun benim herkes kısa.
Yani insanız hepimiz ne olacağımızı bilemeyiz. Bu kadr takmayın canınıza yazık
Nacizane tavsiyem kendinizle barışık olun ve şu durumdan kurtulun.
Kuaföre gidin. N ebileyin Dukan yapın 1 ayda 7-8 kilo rahat verirsiniz.
Yürüyüş yapın kendinize aktivite bulun. Bırakın aramasınlar sizi.
Ne güzel işte. Sizde aramayın. Onalr arayacağınızı bildikelri için yapıyorlar bunları
Siz onları umursamaz hale gelirseniz 100 kilo bile olsanız artık kendilerini yerler
Kendiize yazık etmeyin lütfen. böyle hayat geçmez

Evlendikten sonra mutlu olmanın yolu o üç maymunu oynayacaksın görmedim, duymadım, söylemedim çünkü olumsuzluklar oluyor geniş olmak lazım ki çekemeyenler çatlasın ,sonuçta seni seven ailen var, onlarda sevmezse sevmesin , onlarada fazla kafa yorma ne halleri varsa görsünler , evlilik kurumu böyle

Emek verip yazdıgınız için sizlere tşk ederim. Bir nebzede olsa yazdıklarınızdan sonra rahatladım. En iyisi kendi yoluma bakmam ve eşimle mutlu olmam gerisi önemsiz. Kendi hayatımı saglıgımı bozmaya degmiyor dogru diyorsunuz. Ama bunu yapabilecekmiyim :/ bakalım. :KK43:

Mesela görümcem rahatsız oldugumu duydu, beni aramıyor eşime soruyor turkuaz nasıl diye? Sonra evi arıyor, birşey yokmuş gibi konuşuyor ben bahsediyorum durumumdan, hiii iyileşirsen beni arar haber verirsin diyo :KK57:

Böyle arsız insanlarla ne ugraşmak istiyorum nede başetmek. Ama eşimin ailesi mecburen yüzlerine bakmalıyım. offff

X