Delirmek üzereyim, yardım edin

kendinle barışık olduktan sonra hayat çok güzel kim ne derse desin boşveeeeer
kendime olan güvenim tükendi.kalmadı. Nasıl yerine getiririm onu düşünüp duruyorum, düşündükce işin içinden cıkamıyorum. korkar oldum artık. Hiç onların yanında bulunmak dahi istemiyorum.

birisi birisine taziyeye gidince derki allah acinizi unutturmasin.cunki aciyi daha buyuk aciyla unuturmus insan.ne diyim allah sizede baska dert vermesin insallah..ileride bunlara kafa yordugunuza cok pisman olursunuz :KK69:

Sizin takıntınız var. Konunuzun özeti bu sorduğum soruydu bence
Ama siz evlenmeden önce de bu boy ve kiloyu takıntı yapıyormuydunuz soruma yine cevap vermediniz.!!
Sanırım yüz kilonun üzerindesiniz.
Yani böyle sorulara yüzeysel cevaplar veren konu sahiplerini anlamıyorum
Net yazacaksınız ki burada ki insanlarda doğru yorum yapsın..
kilomu ve boyumu yazdım görmediniz sanırım

birisi birisine taziyeye gidince derki allah acinizi unutturmasin.cunki aciyi daha buyuk aciyla unuturmus insan.ne diyim allah sizede baska dert vermesin insallah..ileride bunlara kafa yordugunuza cok pisman olursunuz :KK69:
acıkcası sunu diyim. Gecen yıl eşimin ailesinin cenazesi vardı. Onca hengamenin içinde hep ben kosturdum. Onlar acılı diye. Onca seyin içinde ama benimle dalga gecebildiler. Güldüler bu neyin nesidir?

Senden guzel olmak icin zayiflamaya calistiklarina gore su an onlardan guzel oldugunu dusunuyorlar olaya bi de bu yonunden bak :KK66:

Bundan yaklasık yedi sekiz ay önce evlendim, diger konulardan bildiginiz üzere birçok sorun yaşadım.
Yaklaşık bir haftadır feci başagrısı cekmekteyim. Doktorum Aşiri strese ve üzüntüye baglı panik atak ve anksiyete oldugunu söyledi. Mutlu olamıyorum artık. Eşim destek çıkmaya çalişıyor ama ailesi sonuçta onlarıda kötüleyemiyor. Eşime çok şey söyledim onlar hakkında şimdi vicdan azabı çekiyorum. Ailemin yüzüne nasıl bakacaksın diyor. Ben kötü birşey söylemedim halbuki.

Dün ögrendigim birsey beni tam delirtti. Tüm ailenin içinde en kısası benim. Eşim beni böyle begendigi halde ailesinden hep laflar işitmek çok yıprattı beni.
Dün ögrendigim şey ise delirtcek beni, yazın bir akrabanın dügünü var, tüm bacılar ortaklaşa eltimle bu kıza inat daha zayıflıyalım, yanımızda dahada kilolu ve çirkin gözüksün demişler. Duyduklarıma inanamadım, yoktur öyle birşey desemde taktım kafaya :KK43: Beni ne ararlar ne sorarlar. Hep arayan soran benim. Benimle alıp veremedikleri ne var anlamadım. Keşke şu hayyatta yok olabilsem :KK43:( dayanamıyorum artık. Ben ne güzel ailem büyüdü derken, onlar hep görüntümle dalga geçiyorlar. Kendime güvenim bile kalmadı.:KK61:
hep aglıyorum, basdönmem, başagrım aşırı kalp atışlarımda cabası.

Hiç onların yanında bile olmak istemiyorum artık. Hep sıkıntı basıyor beni. Hepsini çok severken nefret eder hale geldim. Ve bunu eşimede yansıttım, onuda üzdüm. Ben nasıl bir insanım yaaa
niye illaki görüşmekte ısrar ediyorsunuz ki?

Kaç kere söyledim, bunu sen onlarla konuşup çözeceksin diyo. Ben sizin işinize karışmam diyor. Arayıp sormuyorlarsada, sende arayıp sorma diyo.

Eşiniz bu konuda haklı, sonuçta çocuk değilsiniz birinin sizi savunmasına gerek yok siz kendinizi gayet rahat savunabilirsiniz. Siz kafanıza taktıkça ve karşı taraf bu zaafınızı fark ettiyse eğer çok daha fazla üstünüze geleceklerdir. Sizin boyunuzdan kilonuzdan onlara ne ki? Eşiniz sizi öyle beğenmiş almış. Ben evlendiğimde çok zayıftım o dönem çok zayıf diyorlardı. İki doğum yaptım şimdi balık etliyim şimdi de önceden çok zayıftın bayağı kilo aldın diyorlar, milletin demesi eleştirmesi bitmez ki. Kafanıza takmanız kendinizi ve muhtemelen eşinizi huzursuz etmekten başka bir şeye yaramaz emin olun. Mesela bana önceden çok zayıftın şimdi bayağı kilo aldın diyenlere (bu kim olursa olsun) fiziksel görüntü çok önemli değil alt tarafı bir diyete bakar yeterli insanın karakterinde sorun olmasın diyorum. Ne kafama takıcam milleti lafımı söylüyorum ondan sonra onlar acaba bana ne demek istedi diye düşünüyorlar.

Sonradan düzeltme yapmışsınız. Yeni göründü
Takacak kadar kilon yok.. ne var ayol 60 kiloda
Onlar sizin hassas noktanızı öğrenmişler.
evet o kadar kilom yok, ama böyle şeyleri gördükce takıyorum işte. Evet sanırım kendime güvenim olmadıgını farkındalar.

Hanımlar sizce nasıl aşabilirim, ne yapmalıyım, akıl fikir verin

Eski konunu okudum, sanırım senin özgüvenini eşin kırdı öyle değil mi? Aslında görümcelerden daha ciddi sorunlarında var. Eşin ve kayınvaliden 7 ayda delirtmişler seni resmen.
aynen, bu kısa sürede çok şey yaşadım. Bu yüzdem kendime ne güvenim kaldı ne birşey. Ailemdeden uzaktayım. Napcamı bilmiyorum :KK61:

öylede yapmaya calısacagım, yaz tatilinde herkes evde toplandıgı için hep görmek zorunda olacagım o beni şimdiden strese sokuyor.

Hiçte stres yapma güzel güzel giyin onlarıda umursama onlar gıcık olsun sen stres yapıp eşinide üzdükçe daha çok üzülürsün.
Bende doğum sonrası kilo veremedim 7 kilo vermem lazım banada diyorlar çalışıyorsun niye kilo veremedin diye hiç umursamıyorum şekerim salla gitsin :eek::eek:

Eşiniz bu konuda haklı, sonuçta çocuk değilsiniz birinin sizi savunmasına gerek yok siz kendinizi gayet rahat savunabilirsiniz. Siz kafanıza taktıkça ve karşı taraf bu zaafınızı fark ettiyse eğer çok daha fazla üstünüze geleceklerdir. Sizin boyunuzdan kilonuzdan onlara ne ki? Eşiniz sizi öyle beğenmiş almış. Ben evlendiğimde çok zayıftım o dönem çok zayıf diyorlardı. İki doğum yaptım şimdi balık etliyim şimdi de önceden çok zayıftın bayağı kilo aldın diyorlar, milletin demesi eleştirmesi bitmez ki. Kafanıza takmanız kendinizi ve muhtemelen eşinizi huzursuz etmekten başka bir şeye yaramaz emin olun. Mesela bana önceden çok zayıftın şimdi bayağı kilo aldın diyenlere (bu kim olursa olsun) fiziksel görüntü çok önemli değil alt tarafı bir diyete bakar yeterli insanın karakterinde sorun olmasın diyorum. Ne kafama takıcam milleti lafımı söylüyorum ondan sonra onlar acaba bana ne demek istedi diye düşünüyorlar.

böyle laflar söyleyemiyorum, keşke diyebilsem.

aynen, bu kısa sürede çok şey yaşadım. Bu yüzdem kendime ne güvenim kaldı ne birşey. Ailemdeden uzaktayım. Napcamı bilmiyorum :KK61:

Eşin sana hala aynı şekilde mi davranıyor. Hakaret ediyor, kusur buluyor demişsin. Nasıl katlanıyorsun ki bunlara, birde kayınvaliden çocuk gibi ikisi de. Allah yardımcın olsun

takmamayı cok istiyorum, nasıl yapıyorsunuz? Eşimin ailesi diye hepsini ciddıe aldım ama yok karakter falan yok onlarda.

esinizin ailesi esinizin ailesi olarak kalsin..yani kendi aileniz gibi gormeyin fedakarlik etmeyin..
ne kan baginiz ve ortak gecmisiniz hicbir seyiniz yok ortak..sadece esiniz o aileden o kadar.
siz esinizle mutlu olmaya calisin:KK66:
ben esimin ailesini kendi ailem gibi hic gormedim gormem de..ne saygisizlik ettim ne fedakarlik.
boyle kafalar daha rahat..
o sizin tipinizle dalga gecenler kendilerine baksinlar once,edepsizler.
yahu insanoglu tuy yaratamiyor bu kadar aciz,yaratilmisla dalga gecebiliyor ya aklim almiyor.
Allaha havale edin,uzulmeyin hic:KK66:

demek ki kilona ve boyuna rağmen çok alımlı güzel bir bayansın ki onlarda bunu çekemiyor dış görünüşü geçtim mutlaka onların kısakandığı bir özelliğin vardır eşin sorun yapmıyorsa ki seninle evlendiğine göre onun için her şey olması gerektiği gibi takma bu konuları derim
fesat insan cekemeyen insan çok alış bunlara boşuna yıpratma kendini
hatta onlar sana kilolusun dediğinde evet öyleyim de evet kısayım de sonuçta öylesin barışık ol kendinle ki kiloluda değilsin bence gayetg normal kendini iyi hissetmek için vereceksen ver kilo onlar için değil

sen kendnle barışık olmazsan onlar böyle yapmaya devam eder :)

X