• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli kıza cilve yap demişler, gitmiş.............

ben ironi yapmıştım orda yapılan yoruma karşılık olarak : ) kendimi beğendirme kaygım yok çünkü güveniyorum kendime, sadece bi insanı sevince onun sevdikleri de sizin için önemli olur ve görüşlerine önem verirsiniz değil mi? çok normal olarak kaygı duyarım tabi acaba beni sevdi mi diye. yapmacıklık değil yaptığım, özbenliğimi çok erken ortaya koydum sadece
Kendimi beğendirme kaygım yok diyorsunuz, ilk mesajınızda da içime dert oldu demişsiniz. Annesinin ne düşündüğünü sorup durmuşsunuz. İlk izlenimi hoşunuza gitmediği için sonra tavrınızı değiştirmişsiniz. Bu mudur beğendirme kaygınızın olmaması? Bunları taşlama gibi de almayın lütfen. Ama yaptıklarınız, yazdıklarınız bu konuda kaygısız insanın eylemleri olamaz ki.

Halıya mıçmış. Noktalı yer merak edenlere... (Ben de ne hevesliymişim doldurmaya)

Neyse; ilk tanışmalarda bazen bu çeşit sazanlıklar yaşanabiliyor, adam da bir şey dememiş yani normal baba konuşması. Siz yine halıya doğru yol almayın aman, ağırdan davranmak iyidir. Aklınıza gelen her şeyi söylemeyin, biraz ortanız olsun nitekim arkadaş ortamı değil girdiğiniz ortam. Hiç belli olmaz, sonradan koz olur döner, tanıyın biraz daha ve gözlemleyin.

Kendimi beğendirme kaygım yok diyorsunuz, ilk mesajınızda da içime dert oldu demişsiniz. Annesinin ne düşündüğünü sorup durmuşsunuz. İlk izlenimi hoşunuza gitmediği için sonra tavrınızı değiştirmişsiniz. Bu mudur beğendirme kaygınızın olmaması? Bunları taşlama gibi de almayın lütfen. Ama yaptıklarınız, yazdıklarınız bu konuda kaygısız insanın eylemleri olamaz ki.
sorup durmuş muyum :( kendi kendine söyledi yahu çocuk onları. babasınınkini sordum ama bak. beğendirme kaygım yok, sadece sevilmek istiyorum bu yüzden biraz üstünde duruyorum sadece bu, bende vardır böyle bi şımarıklık... olsun siz öyle diyin napiyim :/

Halıya mıçmış. Noktalı yer merak edenlere... (Ben de ne hevesliymişim doldurmaya)

Neyse; ilk tanışmalarda bazen bu çeşit sazanlıklar yaşanabiliyor, adam da bir şey dememiş yani normal baba konuşması. Siz yine halıya doğru yol almayın aman, ağırdan davranmak iyidir. Aklınıza gelen her şeyi söylemeyin, biraz ortanız olsun nitekim arkadaş ortamı değil girdiğiniz ortam. Hiç belli olmaz, sonradan koz olur döner, tanıyın biraz daha ve gözlemleyin.

çook tecrübesiz ve bodoslamayım, aile kavramım da yok, biraz afallıyorum o yüzden. zamana yaymak en iyisi tabi paniklemeden, teşekkür ederim :KK200:

İlk intiba önemlidir ama sevmelerinde ziyade nagatif bir durum yaratmamanız daha önemli
Nötr olsunlar
Methiye düzmeyeceklerdi zaten
Bu arada laf aramızda ama çok sevmelerinin her zaman iyi bir şey oldugunu dusunmuyorum

olduğunuz gibi davranın nitekim yeni gelin sendromu size dengesiz tavırlar sergiletmiş

sorup durmuş muyum :KK43: kendi kendine söyledi yahu çocuk onları. babasınınkini sordum ama bak. beğendirme kaygım yok, sadece sevilmek istiyorum bu yüzden biraz üstünde duruyorum sadece bu, bende vardır böyle bi şımarıklık... olsun siz öyle diyin napiyim :/
Sorup durmadıysanız o lafı geri alıyorum. Ama şu cümlenizi tekrar okuyun lütfen: " ay babası da annesi gibi demesin diye benim bi çenem düş salak salak..." Burada kaygı var. Sevilmek istemenizi anlarım da, sevginin insanların birbirini tanıdıkça, bağları güçlendikçe, zamanla oluşacağını da biliyor olmanız gerekir. İlk görüşte sevdim ya da sevmedim diyecek kadar yüzeysel bakan insanlarsa, zaten ne düşündüklerinin pek kıymeti yok. O yüzden heyecana kapılıp, doğal tavrınızdan şaşmayın ve zaman bırakın.

sorup durmuş muyum :KK43: kendi kendine söyledi yahu çocuk onları. babasınınkini sordum ama bak. beğendirme kaygım yok, sadece sevilmek istiyorum bu yüzden biraz üstünde duruyorum sadece bu, bende vardır böyle bi şımarıklık... olsun siz öyle diyin napiyim :/
Düşündüm 9 senelik evliyim 3 görümce 1 elti kv kp var eşimin sülalesi koloni gibidir amma beni sevmeseler umrumda olur mu diye yoo hiç olmaz cidden olmaz ki çok tatlıdır kv bir kırıcı lafı olmaz görümceler keza kendi halindedir ama gerçekten beni seviyorlar tamam ama sevmeseler de umursamazdım sonuçta kendi ailem mi degil bitmiştir.
Kendi kardeşlerimle ailemle her gun görüşürüz ama eşimin ailesiyle eh işte siz de pek umursamayın derim yolun cok başındasınız.

Ve niye kendinizi beğenilmesi gereken taraf gibi görüyorsunuz? Bakalım siz onları beğenecek misiniz? Öyle bir ailenin içine girmek isteyecek misiniz? Biraz ağırdan almanın faydası var.
Bu tür konularda hep yaptım bu yorumu. Tam yine yazacaktım ki bir baktım yazılmışı var 😊👍

yanlarından ayrılınca benimkine sordum baban ne dedi arkamdan diye, "sizin iletişiminiz önemli, sen bileceksin onu, sizin anlaşmanız önemli" demiş, hakkımda hiçbir yorum yapmamış :cry:
Birinden hoşlanmasam, en azından nötr olsam yapacağım yorum bu olurdu şahsen.
Beğense "iyi kız oğlum" derdi en azından diye düşünüyorum.

Eğer standart bir yurdum babasıysa bahsettiğiniz yardırma stili iletişimden çok hoşnut olmamış olabilir.
Zamana bırakın.

Benim annem de ilk öyle demişti eşim hakkında hatta ben üzülmüştüm ama çaktırmamıştım. Sonra bikaç gün sonra sordum niye sizin anlaşmanız önemli dedin sen sevmedin mi diye “yooo ben çok sevdim ama seni yönlendirmek gibi olmasın diye söylemedim, ben sevsem ne sevmesem ne önemli olan sizin anlaşmanız” demişti. Belki babası da çok mantıklı düşünceli bi insandır böyle düşünmüstür. Bu arada ben eşimin babasıyla ilk tanısacağımda eşim elini öpme gerek yok sizinkiler gibi düşün demişti. Ben de gidip yeni tanıştıgım adamı el sıkıştıktan sonra muah muah iki yanağından öpmüştüm. Tam bir deli kıza cilve yap demişler örneği.

Bende eşimin ailesine karşı öyleyim çenemi toparlayamıyorum normalde donuk dururum kimse bana yanaşamasın diye ama eşimin ailesi diye kendimi kasamıyorum sarılıyorum, kaynanamın göbeğini mıncıklıyorum ve çokta hoşlarına gidiyor dışardan gören yıllardır ailenin içerisinde gibisin diyorlar naapiyim tabiatım böyle :D :D ama siz daha sevgilisiniz sen öyle yapma ben nikahtan sonra yapmaya başladım :D

2 çeşit karakterim var duvardan dışardakilere sergilediğim sakin, ciddi, donuk ve az konuşan tip. Biri de tam tersi sürekli komiklik peşinde, acayip lakayt ve geveze sevdiğim ve güvendiğim insanlar karşısında ortaya çıkıyor bu. sevgilimin annesiyle tanıştığımızda ne kadar içine kapanık bir kız çok kibirli gibi demiş, sonraki görüştüğümüzde hiç de fena değil aslında demiş, en son görüştüğümüzde şakalarımla kadını kahkaha krizine sokmuştum... hala biraz gıcığım kibirli lafına ama neyse sevdiğim adamı doğurmuş neticede onu sevmemem mümkün değil :KK200: bugün de babasıyla tanıştım (aman linçlemeyin biz covid19dan ötürü bağ evlerindeyiz ve arabamızla seyehat ediyoruz baya izoleyiz yani dikkat ediyoruz bilinçliyiz bu konuda), ay babası da annesi gibi demesin diye benim bi çenem düş salak salak.... gülüyorum, sürekli bi yerlerden konu açıyorum falan. hiç ortam yok zaten maalesef, düşündüklerim süzgeçten geçmeden hop diye dökülüyor ağzımdan bu moda girince tuhaf bi şekilde. yanlarından ayrılınca benimkine sordum baban ne dedi arkamdan diye, "sizin iletişiminiz önemli, sen bileceksin onu, sizin anlaşmanız önemli" demiş, hakkımda hiçbir yorum yapmamış :cry: dedim acaba adam hoşlanmadı mı benden, çok mu samimi davrandım falan ayyy içime dert oldu akşam akşam... babalar nasıl tepki verir ki ben hiç bilmiyorum? daha önce tanışmadım, kendi babam da yok.

ekleme: ben bi aile kavramına sahip olmadığım için, bi ailenin parçası olacak olmak beni biraz heyecanlandırıyor, kimseye yaranma çabasında falan değilim yoksa :/ kötü yorum yapmayın üzülüyorum gerçekten
Bence söylemesi gereken söylemiş babası demekki bilinçli bir adam siz anlaşın o yeter mantığında. Fert edilecek bir şey yok bence.

Back
X