- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
işte o yüzden gidene bay bay de yoluna bak kafana da takma sevseydi bi şekilde zaten hallolurdu hayırlısı böyleymiş demek kiBelki olabilir ama bahane aradığı kesin belki başka birini bulmuştur bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte o yüzden gidene bay bay de yoluna bak kafana da takma sevseydi bi şekilde zaten hallolurdu hayırlısı böyleymiş demek kiBelki olabilir ama bahane aradığı kesin belki başka birini bulmuştur bilemiyorum
Dur bakalım daha 10 gün olmuş.. o acı hemen geçmiyor.. ben 8 ay yandm kavruldum.. En çok da bunu bana nasıl yapar diye.yandım kavruldum.. Ayrıldıktan 4 ay sonra öğrendm ben başka bir kadın için beni terk ettiğini.. Bu daha acı.. Keşke ben bıraksaydm diom 1 yıla tamamen geçiyor emin olabilirsin içinde burukluk kalıyor sadece oda zamanla geçiyor.. Ben kendimi eve kitlemiştm dışarı bile çıkmazdım Şimdi düşünyorum da öyle bir insana güvenip inandığım için kendili cezalandırıyordum sanırım.. Çünkü sevgim bitmişti ama öfkem bitmemişti.... Ben beni aldattığı kadına da mesaj attım.. Ama o kadını hç suçlamadım.. Çünkü kadın onun hayatnda birisi olduğunu bilmiyordu.. Sonuç o kadında benim çektiğim acıları çekti.. YazıkAynı ben de sizin gibiyim ama halen sizde olduğu gibi kurtulamadım psikologluk oldum acı çekiyorım ama şu anda o yok dönse belki faydası da yok Ma dönemyecek
Siz de kendimi gördüm ben de aynı sizin gibiyimDur bakalım daha 10 gün olmuş.. o acı hemen geçmiyor.. ben 8 ay yandm kavruldum.. En çok da bunu bana nasıl yapar diye.yandım kavruldum.. Ayrıldıktan 4 ay sonra öğrendm ben başka bir kadın için beni terk ettiğini.. Bu daha acı.. Keşke ben bıraksaydm diom 1 yıla tamamen geçiyor emin olabilirsin içinde burukluk kalıyor sadece oda zamanla geçiyor.. Ben kendimi eve kitlemiştm dışarı bile çıkmazdım Şimdi düşünyorum da öyle bir insana güvenip inandığım için kendili cezalandırıyordum sanırım.. Çünkü sevgim bitmişti ama öfkem bitmemişti.... Ben beni aldattığı kadına da mesaj attım.. Ama o kadını hç suçlamadım.. Çünkü kadın onun hayatnda birisi olduğunu bilmiyordu.. Sonuç o kadında benim çektiğim acıları çekti.. Yazık
.. Ah alp mutlu olacağını düşünenlere çok yazık.. o yüzden hiç dönüp arkana bakma dümdüz yoluna bak.. mutluluğu kendin elde edersin.. O insan dönerse onu affederek kendini mutsuz etme.. yaşadklarını yaşayan birisi olarak tavsiyem budur sana.. sıkma canını
Siz de kendimi gördüm aynı ben de sizin gibiyim yaşadıklarım gözümün önünden geçti bi anda ama içimde ona karşı nefret ya da öfke yok şu anda sadece pişman olsun istiyorum olur mu olmaz mı döner mi dönmez mi bilmiyorum ki halen dönemyecek diye düşünüyorum ama içimde öfke olmadığı için bir şey yapamıyorumDur bakalım daha 10 gün olmuş.. o acı hemen geçmiyor.. ben 8 ay yandm kavruldum.. En çok da bunu bana nasıl yapar diye.yandım kavruldum.. Ayrıldıktan 4 ay sonra öğrendm ben başka bir kadın için beni terk ettiğini.. Bu daha acı.. Keşke ben bıraksaydm diom 1 yıla tamamen geçiyor emin olabilirsin içinde burukluk kalıyor sadece oda zamanla geçiyor.. Ben kendimi eve kitlemiştm dışarı bile çıkmazdım Şimdi düşünyorum da öyle bir insana güvenip inandığım için kendili cezalandırıyordum sanırım.. Çünkü sevgim bitmişti ama öfkem bitmemişti.... Ben beni aldattığı kadına da mesaj attım.. Ama o kadını hç suçlamadım.. Çünkü kadın onun hayatnda birisi olduğunu bilmiyordu.. Sonuç o kadında benim çektiğim acıları çekti.. Yazık
.. Ah alp mutlu olacağını düşünenlere çok yazık.. o yüzden hiç dönüp arkana bakma dümdüz yoluna bak.. mutluluğu kendin elde edersin.. O insan dönerse onu affederek kendini mutsuz etme.. yaşadklarını yaşayan birisi olarak tavsiyem budur sana.. sıkma canını
her dediğini yaptım
Benimde yoktu başlarda icimde nefret Zamanla yaşadıklarımı daha iyi gözümden geçirince ne kadar fedakarlık yapıp inandığımı ne kadar gereksiz yere şans verdiğimi görüp nefret ettim.. Keşke ilk gittiğinde gitseydi enazından pişman olacağım şeyler yapmazdm diyorum..Siz de kendimi gördüm ben de aynı sizin gibiyim
Siz de kendimi gördüm aynı ben de sizin gibiyim yaşadıklarım gözümün önünden geçti bi anda ama içimde ona karşı nefret ya da öfke yok şu anda sadece pişman olsun istiyorum olur mu olmaz mı döner mi dönmez mi bilmiyorum ki halen dönemyecek diye düşünüyorum ama içimde öfke olmadığı için bir şey yapamıyorum
Çok sevilmek bunaltıyor insanı. Deli gibi sevilmek istememiş. Normal, insani sınırlar içinde herkes gibi sevmek ve sevilmek istemiş belli ki.
Ben de her dediğimi yapan birinden hoşlanmam. Sıkılırım.
[/QUOTE
Bunalmadık tamamen bahane,böyle sevildiğimi bilmek paha biçilmez hissettiriyor şu hayatta yanında en mutlu olduğum huzurlu olduğum kişi sensin diyen biriydi,normal sınırlar vs palavra
Bunu için yalvaran bi adamdıbence her dediğini yaptığınız için bunalmış. yani döner muhtemelen her çiçekten bal alır sonra size gelir biraz yanınızda dinlenir,sonra yine gider falan.
her dediğini yapın diye mi yalvarıyorduBunu için yalvaran bi adamdı
Sadece oraya takılmanıza gerek yok gitmesinin sebebi o değil çünküHer dediğini yapmak yerine kendiniz olsaydınız gitmeyebilirdi, çünkü bir robotla değil kendi kişiliği karakteri olan birine saygı duyar ve aşık olur insan
Sadece oraya takılmanıza gerek yok gitmesinin sebebi o değil çünkü
Orada haklı olabilirsiniz nasılsa bu burada,orda olduğumu biliyor sanırım istememesine gelince ona her seferinde ben dönmedim o döndü istemiyor musun diye sorunca kesin bi şekilde istediğini söylüyorduo zaman gitmesinin sebebi sizi istemiyor olması. Çünkü ilişki normalse ve sorun yoksa git -geller yaşanmaz. Ama siz adamı kaybedicem diye her istediğini yaptıysanız nasılsa bu burada,ben bir hava alıp gelip demiş olabilir.