Anket Değişmeyen Kötülüklerin ve Kıskançlıkların Adı: Elti Meselesine Örnek 10 Elti Tipi

Siz Ne Düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    1.226
Bunlar kim

Ben cahil miyim bizimkiler dışındakiler nerede

Şaka bir yana bir elti de bende var evlerimiz arası 10 dk falandır

En son 5 yılı geçti görmeyeli

10 yılda 10 kere görmemişimdir

Kendisi ile herhangi bir tartışmam vs olmadı

Arada bir kendi küsüp kendi barışmış ben sonra duydum

En son da ailesi eşime ev almış diye küsmüş ama eşim baba ev mi aldınız ki diye sordu annesine de kahkaha attık

Memlekette köyde annesi bir toki istedi eşim üzerine kayıtlı ev olmadığı için onun adına kaydolmuşlar Kv parayı verdi ev buymuş

10 yıllık evliyim o şehri görmedim eşim de gidip orada oturmaz vs

Yani şimdi bu elti çekişmesi mi sanmam kırk yıl düşünsem ben bu olaya ona ev almış gözüyle bakmam zira

ne güzzel anlattın

bende elti durumlarının abartıldığını düşünüyorum bu şekilde oyumu kullandm

bir tane eltim var benden 7 yaş büyük ablam yerine koydum öyle çok seviyorumki anneler gününde eltimede hediye aldım :)

Henüz eltim yok .
2 adet olcak, ancak adaylar var.
Beni o kaosun içine çekemeyecekler.
Ancak ayrımcılık olursa kayınvalıde tarafından o zaman tavrım olur ancak eltıye degıl

Favorı eltım
Zeynep ve Hülya

Ben tabi ki Hülya

Eltimle gayet iyi anlaşırız ne aşırı samimi ne uzağız ortasını bulduk ben daha yapı olarak soğuğumdur ciddi gelirim insanlara o daha içten şen şakraktır yuvarlanıp gidiyoruzKv ilk başta bizi sürekli kıyaslayarak kıskandırmaya çalıştı ama biz kendimiz 1 senede farkettik durumu şimdi biz sanırım kv yi çekiştiriyoruz azıcık

eltim yok iyikide yok

Bu listede yok ama elti kıskançlığında bdvde okuduğum eltiye tek geçerim.

Hani eltisini kıskanıp düğünde gelin gibi olan :)

2 eltim var küçük kaynım da evlenirse 3 olucaklar... şuanda ikisiylede ben idare ettiğim için anlaşıyoruz ikiside çekilcek gibi değiller aslında.. onlar birbirlerini kıskanıyorlar ve şuanda konuşmuyolar bile zaten .. ben ise başından beri ikisine de uzak durduğum ve mesafeli konuşmalar yaptığımdan yani çok samimi olmadığımdan olsa gerek ikiside beni seviyor geçinip gidiyoz bi şekilde

Bence eş ailesi ile iliskiler abartılıyor
Elti olsun kaynana olsun görümce olsun
Kötü insanlar var evet inanılmaz olaylar yaşanıyor evet ama bence normal evliliklerde insanlar çok çabuk yüz göz oluyorlar
Ben hep Saygıdan yanayım baştan baktın gariplik var mesafeni koyacaksın
İnsanlar sen izin verdiğin müddetçe sana rahatsız edici davranırlar.

Ayy eltisii olmayanlarr.. Ne mutluu sizee Bende bir eltii var ki Allah düşmanıma vermesin, üstelik aynı evde yaşıyoruzz. Kendisi sürekliii eşiyle yaptıklarını anlatır, nereye gittiklerini, işte şunu aldı bana, şöyle dedi bana, yok ölüyor benim için vs vs, ki bunların yarısı hayal ürünü. Bananee kardeşimm senin eşinle olan özelinden.. Her zaman kendisini kıskanmamı istemiştir. Ama ben eşimle mutluyum çok şükürr. Onu kıskanmadığım için deliii oluyor, ondan sonrada kv ve görümceye fitneliyorr beni, yalanlar söylüyor Hem fesat hem yalancı..

Hep söylerim, kumanın gemisi yürürmüş de eltinin gemisi yürümezmiş. Komik buldum yıllarca, abartıldı sandım ama içine düştüm a dostlar Söylendiği kadar varmış.

Şimdilik eltim yok
Ben büyük elti olacağım şimdi ben mi kötü olacağım ona göre rolüme calisayim

Eltilerimle görusmuyorum
Madden ve manen daha iyi durumda olmam rahatsiz etti sanirsam.

Surekli bi kiskanclik durumlari,laf sokmaya calismalar
Sanirim kendi egolarini benimle tatmin etceklerdi
İzin vermedim
Egolariyla bas basa biraktim.
Hayirli isler olsun onlara

Yukaridaki dizileride izlemiyorum
Katakterlerden hic haberim yok
Sehrazat ve bizimkileri animsiyorum ama karakterleri unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…