Anket Değişmeyen Kötülüklerin ve Kıskançlıkların Adı: Elti Meselesine Örnek 10 Elti Tipi

Siz Ne Düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    1.226
Zeynep&Hülya annem ve diğer yengelerim resmen. Küçük amcamın eşi anneme iftiralar atıp yıllar sonra senin arkandan böyle böyle demiştim diyecek kadar pişkin, yüzsüz bir tip, hala devam ediyor entrikaları bilezik takınca ertesi gün onda da oluyor gelip bi şıngırdatıp gidiyor, evi tadilat yaptırdığımızda ne gördüyse gidip aynısından yaptırdı küçük yengem buradan hürmetlerimi bildirim mavi gözlü çiyana

Eltimle şükür sorunum yok az görüşüp hoş sohbet edip gidiyoruz

kuma kumanın gemi yürür , elti gemisi yürümez derdi annem

ama şöylede bir gerçek var ki ben elti gerçekten çok seviyorum hatta bize ikizler geldi kankalar geldi diyorlar
allah bozmasın aramızı

Bildirimle buraya yönlendirildim.

Bu anket bu kadar değerli mi ya?
Bence önemli .Çevremde saysam rahat 10 tane eltisiyle problem yaşayan,eşiyle bu sebepten kavga eden kişiyi sayarım.Eltiyle sorun ,çoğu zaman kardeşleri de etkiliyor.Erkekler karışınca arada küslükler çıkabiliyor.Aynı binada olup ta birbirine gitmeyen çok kardeş var.Elti neyse de kardeşlerin bu yüzden birbirinden uzaklaşması üzücü bir durum...

Elti nasıl birşey bilmem de gözlemlediğim kadarı ile genelde kim iyi durumda ise diğeri problem yaratıyor:))))))))))) Ama ortada paylaşılamayacak durum yok... Kişilerin Niyetleri ile ilgili bir durum:))

Sallamam ki ben.. Bende de var eltiler..Birbirlerini yiyip duruyorlar. Ikı üç kez pençe taktılar bana.. Kendilerince laf sokuyorlar ben hiç oralı olmadım. Şimdi uğraşan yok.
Kimse karşılık vermesin dert de olmaz. Karşılıklı oluyor bu işler..

Kesinlikle doğru tespit:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…