- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Biliyorum işte kızıam susSanki eltin var da konuşuyon
Sen kaç yaşındasın ki?Mine & Nazan candır ne izlerdik be abim bana kızınca mal nazan derdi
Benim anlamadığım da hep diğer elti kötü oluyor :)
Biliyorum işte kızıam sus
Öyle uygun görmüş eşimin ailesi, apartman tarzı evde kayınvaliderle birlikte yaşıyoruz, katlarımız ayrı ama herşeyimiz bir(malesef).Eltinle ayni evde mi yasiyosun?Neden?
Ne desem bilemedim.Maşallah mı diyeyim,Allah yardım etsin mi diyeyim6 tane eltim var benim bacılarrrr
Kız yanlış yazmışım nalan melek benim favorim düzelttimSen kaç yaşındasın ki?Genelde 30 yaş üstü izlemiştir o diziyi.
Ne desem bilemedim.Maşallah mı diyeyim,Allah yardım etsin mi diyeyim
Yanii onuda anlamaya çalışıyorum kendimceDesene canım bana niye anlatıyorsun kocanı mi pazarliyorsun diye daha nefes bile alamaz
Öyle uygun görmüş eşimin ailesi, apartman tarzı evde kayınvaliderle birlikte yaşıyoruz, katlarımız ayrı ama herşeyimiz bir(malesef).
Ay Allahim ben baya uzak olmama ragmen misafirlige bile gidip gelmiyoruz bi de ayni ev dusunemiyorum. Ben hayatta cekemem, yeme icme bir yapamam mumkun degil, kendi kararlarinizi vermememiz, rahat hareket etmemeniz cok zor olmuyor mu?
Ilginc.
Eltim yok ama bizimkiler dizisinin ornegi favorim
Evet çok zor oluyor. İdare etmeye çalışıyoruz, bakalım gittiği yere kadar... :/Ay Allahim ben baya uzak olmama ragmen misafirlige bile gidip gelmiyoruz bi de ayni ev dusunemiyorum. Ben hayatta cekemem, yeme icme bir yapamam mumkun degil, kendi kararlarinizi vermememiz, rahat hareket etmemeniz cok zor olmuyor mu?
Ilginc.
Herkesi kendin gibi sanma tantan kadını, unutmadık denas'a yaptığın satışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?