Anket Değişmeyen Kötülüklerin ve Kıskançlıkların Adı: Elti Meselesine Örnek 10 Elti Tipi

Siz Ne Düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    1.226
Ben eltilerimi hiç kıskanmam ama bi tanesi var beni aşırı kıskanıyor evime aldığım iğneyi bike çekemiyor ama gereksiz buluyorum bu kıskançlığı...

Not: bende eltilerimi sevenlerdenim huyum kurusun

Kuma gemisi yürür, elti gemisi yürümez diye bir deyim var. Boşa söylenmiş bir laf değil.

Her iki gelin de sosyal ve kültürel durumdan tutun da, toplumdaki sahip olduğu konuma, mesleğine, maddi durumuna ve eşlerin de bu özelliklerine kadar birbiri ile eşitse sorun çıkmıyor zaten.

Sorun gelinler/oğullar arası dengesizlik olduğunda kıskançlık ve haset olarak ortaya çıkıyor.

2 eltim var ikiside ayrı tip. 2 side kaçarak evlendiği için beni zor hazmettiler birinin cocukları var birinin yok benimde olmuyodu 10 yıl sonra oldu tüp bebekle. cocugu olmayanla aramız ıyıydi cocuk olduktan sonra degıstı aramaz sormaz oldu. ay ben bakarım gelırım dıyen kadın ortada yok. sankı ben ona cocugum oldu dıye hava atıyorum. ki ben ne zorluklarla sahip oldum o cocuga. dogum gununde kızıma amcası mama bez sagolsun ıhtıyaclarını aldı. o da gelırken koca koca camur lekelrı olan bı elbıse getırmış. o kdr kırıldım ki. ben hediyede degılım amcası zaten almış. hakaret eder gibi bu hareketi yaptı bana. kırgınım. ben onların her zor gununde yanlarında oldum bırı dogurdu ben vardım bırı taşındı ben vardım.öyle yani. kaynım için kırmıyorum. tesadufen gorusursek gorusuyoruz.
hadi elti bi yere kadar konuşmasanda olurda görümcem yok allahtan.

Öyle uygun görmüş eşimin ailesi, apartman tarzı evde kayınvaliderle birlikte yaşıyoruz, katlarımız ayrı ama herşeyimiz bir(malesef).

Ay Allahim ben baya uzak olmama ragmen misafirlige bile gidip gelmiyoruz bi de ayni ev dusunemiyorum. Ben hayatta cekemem, yeme icme bir yapamam mumkun degil, kendi kararlarinizi vermememiz, rahat hareket etmemeniz cok zor olmuyor mu?
Ilginc.

Eltim yok ama bizimkiler dizisinin ornegi favorim

Ay Allahim ben baya uzak olmama ragmen misafirlige bile gidip gelmiyoruz bi de ayni ev dusunemiyorum. Ben hayatta cekemem, yeme icme bir yapamam mumkun degil, kendi kararlarinizi vermememiz, rahat hareket etmemeniz cok zor olmuyor mu?
Ilginc.

uyumsuz garı bak millet ne güzel anlaşıyor

Ilginc.
Evet çok zor oluyor. İdare etmeye çalışıyoruz, bakalım gittiği yere kadar... :/

Omzumda ağlayacaksın bu S shot kadını ne mendebur çıktı diye. Ben ultra iyi kalpli olduğum için sana kucak açarım merak etme.
Herkesi kendin gibi sanma tantan kadını, unutmadık denas'a yaptığın satışı

Eltişim beni bilir, ben eltişimi bilirim. Mutluluğumuza da heyecanımıza da derdimize tasamıza da ortağız biz ladykuşumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…