Eltim yok
Favorim Cemile &Neriman
Burada örnek verilen eltileri pek bilemiyorum fakat ben abartıldığı yönünde oy kullandım, eltim yok ama benim için en güzel örnek annemle yengemdi, aile apartmanında otururduk, annemle yengem ben, kardeşim ve yeğenlerimi birlikte büyüttüler, nereye giderlerse birlikte giderlerdi, o kadar uyumluydular ki elti olduklarını anlamazdı kimse, birazda benzediklerinden olsa gerek herkes kardeş sanıyordu, sahurlarımız, kahvaltı sofralarımız hep birlikteydi, birgün yengem bize gelse ertesi gün mutlaka biz yengeme inerdik kahvaltıya, kendilerince haberleşmeleri bile vardı, tavana sopayla vururlardı çaya gel, kahvaltı hazır demek için
Anlatırken fark ettim özlemişim o günleri
Valla bizde hiç öyle şeyler olmadı, aksine yeğenlerim anneme 2. annemiz der, yengemse bizim canımızdır, hasta olduğumda bana bakan, doğumumda beni hastanede bulamayınca ortalığı ayağa kaldıran birtanecik yengemdir, aynı apartmandaydık hiç birgün bile insan sürtüşme yaşamaz mı? Babamla amcam sürtüşme yaşasa dahi annemle yengem asla birbirine tavır yapmazdı, babam öldüğünde yengem abimm diye diye ağladı.valla şiir gibi anlattın, hem de aynı apartmanda ha...
çocukları kıyaslamak yok, kendilerini kıyaslamak yok, evlerini kıyaslamak yok, çok zor yakalancak bir uyum, tebrik ederim valla annenle yengeni
en medeni ailelerde bunların hiçbiri olmasa bile mutlaka çocuk kıyası olur normalde, özel yetenek, eğitim konulrında özellikle
Hangisi ağır basıyor kakooEltim yok.olsaydi İki seçeneğim olurdu..yaa anlaşır harika gecinirdik yada saçını başını yolardim.
Eltim yok ki bileyim
İlk şık efidecim.ama sinirli ve haksızlığa gelmeyen tarafım oldugu için ikinci şık da olurdu boş hareketlere gelemeyen bir yapım var.bir sabreder ikinciye kafa göz dalardimHangisi ağır basıyor kakoo:)
Oooo maşallah gerçek mi guzelmi anlasiyorsunuzEn gözde kendi eltilerim 3 tane birlanta gibi
Kafa göz dalmassin cnm yk öyle. Soğuk psikolojik savaş denen bişey varİlk şık efidecim.ama sinirli ve haksızlığa gelmeyen tarafım oldugu için ikinci şık da olurdu boş hareketlere gelemeyen bir yapım var.bir sabreder ikinciye kafa göz dalardim
Nasıl desem ki uzak olunca çok bi olayimiz yok .Ama en son söylediğim sözlerin k.babanın kulağına elti faktoruyle gittigini tahmin ettigim için ...Oooo maşallah gerçek mi guzelmi anlasiyorsunuzsoyle aramizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?