Anket Değişmeyen Kötülüklerin ve Kıskançlıkların Adı: Elti Meselesine Örnek 10 Elti Tipi

Siz Ne Düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    1.226
eltim olmak üzere ve ben cidden karşılıklı nefret boyutundayım . hem eltimle hem eltimin annesiyle

Öyle bir geçer zamankideki neriman bir insanın başına gelebilecek en kötü elti tipidir.

Eltinle ayni evde mi yasiyosun? Neden?

Desene canım bana niye anlatıyorsun kocanı mi pazarliyorsun diye daha nefes bile alamaz

Eltim yok, şimdilik ihtimali de yok :)
Ama sevgili eski kayınvalideme, (ex kaynımla evlenecek kadın) Zeynep gibi bir gelin olmasını diliyorum. :)
Belki bir gün "Allah'ım ben ne yaptım da bu kadın başıma geldi" der.
İnşallah, amin.

Ben abartıldiğına yönelik oy kullandım en güzel örnegim annem ve yengem gayet iyi anlasirlardı kuzenimle kardeş gibi büyüdük annemle yengem kuaforlük yaparlardı ablamla bende kuzenimle takılirdık ne güzel günlerdi ya

Yeni nesil eltiler böyle değil işte
Edit: Henüz eltim yok çevremdeki eltileri baz aldım

Doğru bir düşünce.. Neyi istersek veya izin verir isek o yansır...

Bunu bi 5 sene sonra tekrar konuşalım.

İşin içine gir de gör. Kıyas vs sonucu haset olursunuz

Bebegim S shot ne diyo bu? Hic merak etme konusuruz hain tanti eltisimle çık aramızdan

Kıskanıyorlar işte ladykuşum boşver, biz birbirimizi biliyoruz.

Ah ah hep böyle başlar. Shot seni satar dedi dersin
Ahaha tencere dibin kara, seninki benden kara

Ben hep derdim ki onlar benden büyük abla kardeş oluruz işte ikisi küs onları barıştırırım ederim , düğün oldu işler değişti biri evimi biri eşimle olan ilişkimi ilk eleştirdi daha sonra bunları hırsa çevirdiler , bu da yetmedi hamileyim dedim denilmeyen laf kalmadı bebeğim öldü biri hemen hamile kaldı diğeri iyi ki öldü Dedi . Şimdi kimse bana gelip ektiler iyi anlaşır falan demesin , kişilik meselesi bunlar benim gibi Bi insanı bile delirttiler

eltim yok. olmasını da istemezdim kötü olacağından değil ama tek gelin olmak paha biçilemez

Ben elti ilişkilerinin abartıldığını düşünüyorum. Sonuçta alakasız biri, o kişiyle tanışınca arkadaş olursan olursun, ki az bir ihtimaldir. Yok sevmediysen görüşmezsin olur biter. Kırk yılda bir bir araya gelmek zorunda kalacağın biri, yakının değil. Yani eltimden bana ne ki ? Bence herkes kafaya çok takıyor.

Benim anlamadığım da hep diğer elti kötü oluyor :)

bence insanın kalbi kötü olduktan sonra elti, görümce,kaynana, teyze,yenge hiç farketmiyor. Ben eltimi seviyorum. Alla herkesi iyi kalpli insanlarla karşılaştırsın inşalla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…