Ayy eltisii olmayanlarr.. Ne mutluu sizee Bende bir eltii var ki Allah düşmanıma vermesin, üstelik aynı evde yaşıyoruzz. Kendisi sürekliii eşiyle yaptıklarını anlatır, nereye gittiklerini, işte şunu aldı bana, şöyle dedi bana, yok ölüyor benim için vs vs, ki bunların yarısı hayal ürünü. Bananee kardeşimm senin eşinle olan özelinden.. Her zaman kendisini kıskanmamı istemiştir. Ama ben eşimle mutluyum çok şükürr. Onu kıskanmadığım için deliii oluyor, ondan sonrada kv ve görümceye fitneliyorr beni, yalanlar söylüyor Hem fesat hem yalancı..
Ah ah hep böyle başlar. Shot seni satar dedi dersin
Desene canım bana niye anlatıyorsun kocanı mi pazarliyorsun diye daha nefes bile alamazAyy eltisii olmayanlarr.. Ne mutluu sizee Bende bir eltii var ki Allah düşmanıma vermesin, üstelik aynı evde yaşıyoruzz. Kendisi sürekliii eşiyle yaptıklarını anlatır, nereye gittiklerini, işte şunu aldı bana, şöyle dedi bana, yok ölüyor benim için vs vs, ki bunların yarısı hayal ürünü. Bananee kardeşimm senin eşinle olan özelinden.. Her zaman kendisini kıskanmamı istemiştir. Ama ben eşimle mutluyum çok şükürr. Onu kıskanmadığım için deliii oluyor, ondan sonrada kv ve görümceye fitneliyorr beni, yalanlar söylüyor Hem fesat hem yalancı..
Yeni nesil eltiler böyle değil işteBurada örnek verilen eltileri pek bilemiyorum fakat ben abartıldığı yönünde oy kullandım, eltim yok ama benim için en güzel örnek annemle yengemdi, aile apartmanında otururduk, annemle yengem ben, kardeşim ve yeğenlerimi birlikte büyüttüler, nereye giderlerse birlikte giderlerdi, o kadar uyumluydular ki elti olduklarını anlamazdı kimse, birazda benzediklerinden olsa gerek herkes kardeş sanıyordu, sahurlarımız, kahvaltı sofralarımız hep birlikteydi, birgün yengem bize gelse ertesi gün mutlaka biz yengeme inerdik kahvaltıya, kendilerince haberleşmeleri bile vardı, tavana sopayla vururlardı çaya gel, kahvaltı hazır demek için
Anlatırken fark ettim özlemişim o günleri
Doğru bir düşünce.. Neyi istersek veya izin verir isek o yansır...Bence eş ailesi ile iliskiler abartılıyor
Elti olsun kaynana olsun görümce olsun
Kötü insanlar var evet inanılmaz olaylar yaşanıyor evet ama bence normal evliliklerde insanlar çok çabuk yüz göz oluyorlar
Ben hep Saygıdan yanayım baştan baktın gariplik var mesafeni koyacaksın
İnsanlar sen izin verdiğin müddetçe sana rahatsız edici davranırlar.
Bunu bi 5 sene sonra tekrar konuşalım.
İşin içine gir de gör. Kıyas vs sonucu haset olursunuz
Ahaha tencere dibin kara, seninki benden karaAh ah hep böyle başlar. Shot seni satar dedi dersin
Ah ah hep böyle başlar. Shot seni satar dedi dersin
Benim anlamadığım da hep diğer elti kötü oluyor :)Ben elti ilişkilerinin abartıldığını düşünüyorum. Sonuçta alakasız biri, o kişiyle tanışınca arkadaş olursan olursun, ki az bir ihtimaldir. Yok sevmediysen görüşmezsin olur biter. Kırk yılda bir bir araya gelmek zorunda kalacağın biri, yakının değil. Yani eltimden bana ne ki ? Bence herkes kafaya çok takıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?