- 20 Mart 2008
- 141.597
- 213.120
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elti dediniz deMune 1 hafta kadar yok sizin için kötü haber, sizlere böyle kötü haberleri vermek istemezdim.
İstediğimizi yazabilir miyizElti dediniz deMune 1 hafta kadar yok sizin için kötü haber, sizlere böyle kötü haberleri vermek istemezdim.
Bence önemli .Çevremde saysam rahat 10 tane eltisiyle problem yaşayan,eşiyle bu sebepten kavga eden kişiyi sayarım.Eltiyle sorun ,çoğu zaman kardeşleri de etkiliyor.Erkekler karışınca arada küslükler çıkabiliyor.Aynı binada olup ta birbirine gitmeyen çok kardeş var.Elti neyse de kardeşlerin bu yüzden birbirinden uzaklaşması üzücü bir durum...Bildirimle buraya yönlendirildim.
Bu anket bu kadar değerli mi ya?![]()
Sallamam ki ben.. Bende de var eltiler..Birbirlerini yiyip duruyorlar. Ikı üç kez pençe taktılar bana.. Kendilerince laf sokuyorlar ben hiç oralı olmadım. Şimdi uğraşan yok.Bence önemli .Çevremde saysam rahat 10 tane eltisiyle problem yaşayan,eşiyle bu sebepten kavga eden kişiyi sayarım.Eltiyle sorun ,çoğu zaman kardeşleri de etkiliyor.Erkekler karışınca arada küslükler çıkabiliyor.Aynı binada olup ta birbirine gitmeyen çok kardeş var.Elti neyse de kardeşlerin bu yüzden birbirinden uzaklaşması üzücü bir durum...
Kesinlikle doğru tespit:))Bence önemli .Çevremde saysam rahat 10 tane eltisiyle problem yaşayan,eşiyle bu sebepten kavga eden kişiyi sayarım.Eltiyle sorun ,çoğu zaman kardeşleri de etkiliyor.Erkekler karışınca arada küslükler çıkabiliyor.Aynı binada olup ta birbirine gitmeyen çok kardeş var.Elti neyse de kardeşlerin bu yüzden birbirinden uzaklaşması üzücü bir durum...
Hiçbiriyle derken kaç eltin var?Görüşmeme nedenin uzakta oluşları mı?Hiç biriyle görüşmediğim için bir fikrim yok:)
4 tane... Yok canım özel nedenlerden dolayı:)Hiçbiriyle derken kaç eltin var?Görüşmeme nedenin uzakta oluşları mı?![]()