Anket Değişmeyen Kötülüklerin ve Kıskançlıkların Adı: Elti Meselesine Örnek 10 Elti Tipi

Siz Ne Düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    1.226
Kimse çocuğu var diye güvenmesin veren de Allah alan da Allah pek cevap vermem ben Allaha havale ederim her zaman

ay evet ya. şimdi kendısı ıkıcıyı ıstıyr bakalım brncyı nasıp eden allah ıkıcyı nasp edeckmı ha deynce oluyormu grcz.allah sabır versın hepımııze zor valla. dusunsene her an kıcında dolasıp acık arayan bırı var ne kdr rhtsz edcı.

Benimki daha yeni evlendi geldi agzima geliyor bi seyler yutuyorum be akilsiz benim 2seneye yakindir cocugum olmuyor madem kiskiancliktan olmasaydi sen gelene kadar coktan olurdu simdi kendi hamile kaldi Allah in verdigi de vermedigi de imtihandir bunu kimse bilemez sadece bunu diyorum Allah büyük

Ben eltim seviyorum Yaa o kötü değil bende ona kötü değilim hayatı kotulestirip zindana çevirmek yerine guzellestirin onun iyiliğini isteyin o da sizin iyiliginizi istesin..

Ai vallah Annemle Yengemi hatirladim. Insallah benimde birgün eltim olur ve insallah bende onlar gibi olurum. Aynen bizim evimizde yasadilar yengemler üst katta biz asagida oklavayla vurar yada kapiyi acar bagirirdik Yelizz ablaa yemek yapma biz yapiyoruz. Yeliz abla kos kos. Cok özledim o günlerii gözlerim doldu okurken annem bana ne alsa yengemede alirdi o daha genc diye yazik oda türkiyeden geldi gurbete amcam eziyet ederdi bazen yengeme onun keyfini senlendirmek icin neler yapacagimizi sasirirdik ahh ahh simdi cok mutlular ama amcam akillandi merak edenlere

Ai vallah Annemle Yengemi hatirladim. Insallah benimde birgün eltim olur ve insallah bende onlar gibi olurum. Aynen bizim evimizde yasadilar yengemler üst katta biz asagida oklavayla vurar yada kapiyi acar bagirirdik Yelizz ablaa yemek yapma biz yapiyoruz. Yeliz abla kos kos. Cok özledim o günlerii gözlerim doldu okurken annem bana ne alsa yengemede alirdi o daha genc diye yazik oda türkiyeden geldi gurbete
(amcam eziyet ederdi bazen yengeme onun keyfini senlendirmek icin neler yapacagimizi sasirirdik ahh ahh simdi cok mutlular ama amcam akillandi merak edenlere))

Iki tane eltim var. 13 senedir evliyim. Cok sukur abla kardes gibiyiz. Allah razi olsun ikisinden de. Bu arada ikisi ayni zamanda kardes :)

Ben kuzenim ile elti olacağım :) şimdiden benimle yarışta, alınan hiç bir mobilyasından haberim yok:) bana söyleme ihtimali olanlara bile göstermiyor. Sanki ben gidip aynından alacağım :))) Allah sonumuzu hayır etsin :)

sülalenin ilk geliniyim 3 yıllık evliyim. gelecekte ki 1 adet eltimi çok merak ediyorum. anlaşırız ama eminim.

Ben eltimden nefret ediyorum kaynanaya yalakalik yapmak icin herseyi yapiyor bu kadar da yapmacik olunmaz . Yalakanin teki. Yapmacik ve yalaka davranan insanlardan hep nefret etmisimdirr

1 eltim köyden diğerleri şehirden ama en kıskancı, ispioncu olanı köyle olan yüzüne güler ama dost değil acaip sinsi birde diğerler politik ve mesafeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…