benimde yok, o yüzden sürtüşmeye ne gerek var yaae diyebiliriz
aslınla olması gereken bu...Valla bizde hiç öyle şeyler olmadı, aksine yeğenlerim anneme 2. annemiz der, yengemse bizim canımızdır, hasta olduğumda bana bakan, doğumumda beni hastanede bulamayınca ortalığı ayağa kaldıran birtanecik yengemdir, aynı apartmandaydık hiç birgün bile insan sürtüşme yaşamaz mı? Babamla amcam sürtüşme yaşasa dahi annemle yengem asla birbirine tavır yapmazdı, babam öldüğünde yengem abimm diye diye ağladı.
Çok güzeldi bizim ilişkilerimiz, hala aynı ilişkiyi koruyoruz, yeğenim ablam diye arar beni, çocuklar arasında da hiç kıskançlık yaşanmadı.
O yüzden elti kavgalarını anlayamıyorum, arada yaşanan kavgaları, kıskançlıkları, ahir ömürde bana böyle şeyler garip geliyor örneğim güzel olduğundan olsa gerek.
kv nin manipülasyon gücünden kaynaklı olabiliraslınla olması gereken bu...
annemımde yengemle ıletısımı bu sekılde saglıklı annem 34 yıllık evlı yengem 40 yıllık
bı ınsan bı ınsanla neden gecınemez zaten anlamam , benım basıma nıye olumsuzu geldı onuda anlamam
Benimde yok
Elti olalım mı
biyolojik olarak biraz zor değil mi yaw
En gözde kendi eltilerim 3 tane birlanta gibi
Maşallah boyle gider inşallah :)Benim de 4 eltim var. Valla biz gayet iyi anlasiyoruz.. :)) ayy maşallah diyeyim nazar değmesin
Su durumda senin onu kiskanman gerek.Normal bir elti olarak : DŞu yaşıma kadar gördüğüm , duyduğum tüm eltiler seferoğlu/tellioğlu modunda .
Hele dayı eşlerim var ki i i
Hepside mevcut durumu abartıyor , abarttıkça didişiyor, didişdikçe kavga büyüyor .
Benim bir eltim var . Gayette severim . O da beni sever .Aynı yaştayız ama o evlilik olarak bir 10 yıl önümde . Ailenin ilk gelini . Çokta sevilir , saygılıdır , hürmetlidir aile büyüklerine . Açıkcası benim açığımıda kapatıyor bu konulardaKaynanamın göz bebeği o olunca bana kimse pek bulaşmıyor , oh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?