canım pardon ama senin yaşın kaç??
canım ben fleşlook gri renk lens kullanıyorum çok güzel oluyo sanada yakışır.
Yaşla alakasını anlayamadım.Ayrıca profilde yazıyor Lens kullanabilecek kadar büyüdüğümü düşünüyorum ben.
hayatım kimse seni aşağılamamış, yanlış yorumluyorsun
iyiliğin için konuşmuş ablaların
bu yaşta lens takarsan şayet gözlerine ileriye dönük olarak ciddi zararlar verebilirsin
kıyafet tarzını değiştir, saçlarını değiştir, ayakkabılarını değiştir ama anatomin ile oynama
henüz çok körpesin
bu yaşta başlarsan kendinden rahatsız olmaya ileride işin çok daha zor
kendinle barışık olmayı dene:teselli:
Böyle aşağılamanız gerekiyor değil mi?Söyleyecek güzel birşeyinz yoksa hiç söylemeyin daha iyi.
canım pardon ama senin yaşın kaç??
Yaşla alakasını anlayamadım.Ayrıca profilde yazıyor Lens kullanabilecek kadar büyüdüğümü düşünüyorum ben.
Tatlım önce büyüklerinle nasıl konuşacağını öğrenmelisin!!!
Bir arkadaş yaşın kaç diye sormuş güzelce hemde hiçbi şekilde aşağılama yok burdaaalmaz:
sen buna yaşını yazarak cevap vermen gerekirken yazdığına bak
demekki bir alakası varki insanlar soruyor :1closedeyes:
Sen şimdiden 15yaşında böyle değişimlere başlarsan ilerde bakarsın saçını bi kızıla boyamışsın bi siyaha ondanda sıkılmış sarı,fındık kabuğu vs derken ilerde saç baş kalmamış hemde herşeyi denediğin için artık yine sıkılırsın farklı renk kalmaz.Depresyona falan girersin :sm_confused:
Hem bebek gibi masum bi yüzün var,mesela saç şeklini değiştirebilirsin bu sana bi zarar vermez.
Hem numaralı lenslerde renkli olunca daha rahatsız ediyor,şimdiden o göz rengini değiştirmene hiç gerek yok.
Bu yaşta önemli olan kendinle barışık olmalısın ve şekil itibarıyla değişiklik yapmalısın renklerle değil
Tabi bu bizim önerimiz
Ayrıca neden yaşından dolayı aşağılayalım ben senin o verdiğin cevaba espiri olsun diye yazdım onu. Bizlerde bi zamanlar 15yaşındaydık
Pekı,hatalı olan benım.. Özür diliyorum.Başta sağlık açısından olduğunu belirtmem gerekirdi.Zaten bende saç şeklinden bahsetmiş değişiklik derken.. Tekrar özür diliyorum.Ama sızde bıraz kendinizi benim yerime koymalısınız? :çok üzgünüm: