değişmek istiyorum :( (resimli)

FlyMe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
61
0
30
Selam... Bende değişmek istiyorum.. sıkıldım artık ( Lens istiyorum ama onunda rengine karar veremiyorum.. Neyse fotolara bakıp fikir verebilirsinz sanıyorum :))

Dipnot:Lütfen alıntı yapmayın lütfen... :))

Son düzenleme:
canım ben fleşlook gri renk lens kullanıyorum çok güzel oluyo sanada yakışır.

değişmek için çok erken değilmi yani..
çok güzel bir yüzün var..yaşında küçük..bugünlerinin tadını çıkar bencede..

Yaşla alakasını anlayamadım.Ayrıca profilde yazıyor Lens kullanabilecek kadar büyüdüğümü düşünüyorum ben.

Evet cnm yaa sen çok büyümüşsün lens kullanma yaşın gelmişte geçiyooo :gitme:

15 yaş ne demek!!! Kesin bi lens takmalısın

Böyle aşağılamanız gerekiyor değil mi?Söyleyecek güzel birşeyinz yoksa hiç söylemeyin daha iyi.

hayatım kimse seni aşağılamamış, yanlış yorumluyorsun
iyiliğin için konuşmuş ablaların
bu yaşta lens takarsan şayet gözlerine ileriye dönük olarak ciddi zararlar verebilirsin
kıyafet tarzını değiştir, saçlarını değiştir, ayakkabılarını değiştir ama anatomin ile oynama
henüz çok körpesin
bu yaşta başlarsan kendinden rahatsız olmaya ileride işin çok daha zor
kendinle barışık olmayı dene:teselli:

şimdiden değişme duygusuna kaptırma kendini derim ben
yoksa ileriki yaşlarda depresyona girersin mazallah

Tabıkıde sdıze katılıyorum..Gözlerim 3.5 miyop olduğu için doktor lens önerdi.Bende renkli almak istiyorum.Ve hangı renk yakışır diye soruyorum.Zaten gidipte saçımı boyatacak halim yok ya?yaşın çok küçük vsvs aşağılamalar yerine neden istiyorsunn diye sorulmalı.. Bakın benımde sebebim varmış ^^

Kendımden memnunum elbette ama her kız saçlarını değiştirmek ister farkllılık ister.. çok mu birşey istedim acaba?

canikom benim de gözlerim 6 numara miyop fekkat renkli lenslerle hiç rahat edemedim. bence önce şeffaf al bi tane renkli al renkliyi özel günlerde takarsın. kanımca yüksek numaralarda renkli lens rahat değil en azından 6 senedir lens kullanan ben böyle düşünmekteyim=) renk olarak da genelde optikçiler doğallığı açısından freshlook hareli yeşili öneriyolar bende ondan almıştım doğal duruyo balık gibi olmuyo.

saydam kullandım.12-13 arası 1 yıl.yanı kullanmayı biliyorum.Bende yeşıl-mavi bişeyler istiyorum.. kendi gözlerm ela canım..

canım lens göz kuruluğu yapıyor burdaki arkadaşlar sana iyi niyetle yazmışlar böyle tepki vermen ayıp oluyor onlara karşı senin iyliğin için söylemişler başta belirtmemişsinki sadece görünüş açısından dediğin için onlarda bu yorumlar yapmışlar.

Böyle aşağılamanız gerekiyor değil mi?Söyleyecek güzel birşeyinz yoksa hiç söylemeyin daha iyi.

Tatlım önce büyüklerinle nasıl konuşacağını öğrenmelisin!!!
Bir arkadaş yaşın kaç diye sormuş güzelce hemde hiçbi şekilde aşağılama yok burdaaalmaz:

canım pardon ama senin yaşın kaç??

sen buna yaşını yazarak cevap vermen gerekirken yazdığına bak

Yaşla alakasını anlayamadım.Ayrıca profilde yazıyor Lens kullanabilecek kadar büyüdüğümü düşünüyorum ben.

demekki bir alakası varki insanlar soruyor :1closedeyes:

Sen şimdiden 15yaşında böyle değişimlere başlarsan ilerde bakarsın saçını bi kızıla boyamışsın bi siyaha ondanda sıkılmış sarı,fındık kabuğu vs derken ilerde saç baş kalmamış hemde herşeyi denediğin için artık yine sıkılırsın farklı renk kalmaz.Depresyona falan girersin :sm_confused:

Hem bebek gibi masum bi yüzün var,mesela saç şeklini değiştirebilirsin bu sana bi zarar vermez.
Hem numaralı lenslerde renkli olunca daha rahatsız ediyor,şimdiden o göz rengini değiştirmene hiç gerek yok.
Bu yaşta önemli olan kendinle barışık olmalısın ve şekil itibarıyla değişiklik yapmalısın renklerle değil
Tabi bu bizim önerimiz
Ayrıca neden yaşından dolayı aşağılayalım ben senin o verdiğin cevaba espiri olsun diye yazdım onu. Bizlerde bi zamanlar 15yaşındaydık

Böyle olacağını bilemezdim.AYrıca ben tepki göstermedim ki canım.. Bana doktorum lens kullnmam gerektiğini söyledi.

Pekı,hatalı olan benım.. Özür diliyorum.Başta sağlık açısından olduğunu belirtmem gerekirdi.Zaten bende saç şeklinden bahsetmiş değişiklik derken.. Tekrar özür diliyorum.Ama sızde bıraz kendinizi benim yerime koymalısınız? :çok üzgünüm:

Özür dilemene gerek yok cnm aslında bende ilk yazdığımı farklı şekilde yorumlayacağını düşünememiştim :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…