- 25 Temmuz 2009
- 61
- 0
- 30
Özür dilemene gerek yok cnm aslında bende ilk yazdığımı farklı şekilde yorumlayacağını düşünememiştim :teselli:
Evet maalesef cnm.. sanal ortam olduğu için yanlış anlamalar çok normal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özür dilemene gerek yok cnm aslında bende ilk yazdığımı farklı şekilde yorumlayacağını düşünememiştim :teselli:
Tabıkıde sdıze katılıyorum..Gözlerim 3.5 miyop olduğu için doktor lens önerdi.Bende renkli almak istiyorum.Ve hangı renk yakışır diye soruyorum.Zaten gidipte saçımı boyatacak halim yok ya?yaşın çok küçük vsvs aşağılamalar yerine neden istiyorsunn diye sorulmalı.. Bakın benımde sebebim varmış ^^
Kendımden memnunum elbette ama her kız saçlarını değiştirmek ister farkllılık ister.. çok mu birşey istedim acaba?
saydam kullandım.12-13 arası 1 yıl.yanı kullanmayı biliyorum.Bende yeşıl-mavi bişeyler istiyorum.. kendi gözlerm ela canım..
ahahhahaa.. cok komik. :lepi: 15 yasnda lens takcakms. bnce cok kücük.
gecen gun tv de bir doktor anlatmıştı (şu an ismini bilmiyorum ama iyi bir yerde çalışıyordu. iyi bir doktordu )
diyordu ki, herkesin lens kullanma sınırı vardır. 5 yılı aşmamalı. gözde kuruluga sebep oluyor. ve eğer sürekli kullanmaya devam ederseniz ömür boyu o göz kuruluğunu çekersiniz. güzelleşeceğim diye göz sağlığınızı tehlikee atmayın.
lensi tavsiye etmeyen iyi bir doktor hemde .. karar sizin
bende lens kullanmayı düşünüyordum ama doktorun bu sözlerini duyduktan sonra vazgeçtim.. göz bu şakaya gelmez.
15 yasımda numaralı lens kullanmaya basladım bugun yaşım 20..gözümde de hiçbir sorun yok.lens kullanmayan ama gözünde devamlı arpacık cıkan devamlı enfeksiyon kapan bi dolu insan var etrafımda..ben lens takmama ragmen böyle şeyler yaşamıyorum.yani bu göz yapısıyla alakalı bişey.göz kuruluğu falan da cekmiyorum.
lensi üretenler cok iyi bir iş yapmışlar.5 numara miyopla gözlük takılmıyor.alttan kendi gözünle gördüğün alanla gözlük camından baktıgın alan arasında aşırı bir netlik farkı oluyor ve başın dönüyor devamlı gözlükle..
Böyle olacağını bilemezdim.AYrıca ben tepki göstermedim ki canım.. Bana doktorum lens kullnmam gerektiğini söyledi.