değişmek istiyorum :( (resimli)

yuh artık yaaaaa..kimseye bişede denmio...resimden anladığım kadarıyla yaşının küçük oldugunu söledim.....hoş dah a15 yaşında oldugunu belirtmiş...15 yaş değişim için küçük bi yaş diilmi..ileride daha ciddi problemler yaşayabilir o açıdan söledim....

Saç kesimi gibi demek istemiştim ben.. lenste zorunlu.. Kusura bakmayın ^^

kızlar niye bu kadar büyüttünüz kii ailesi bişey demiyorsa pekala takabilir ayrıca doktor tavsiyesi diyor arkadaş
onunda sert tepkiside hoş degil direkt yaşını söyliyebilir hemen sinirlenmiş o yüzden kapatın gitsin

ya benim pc de mi sorun var resimleri göremiyorum
bunu bu forumda 10 dakika içinde 2. yazışım
eğer resim silinecekse konu kilitlenmeli
ama eğer sorun bendeyse bu mesajımı görmezden gelebilirsiniz..:)

Tabıkıde sdıze katılıyorum..Gözlerim 3.5 miyop olduğu için doktor lens önerdi.Bende renkli almak istiyorum.Ve hangı renk yakışır diye soruyorum.Zaten gidipte saçımı boyatacak halim yok ya?yaşın çok küçük vsvs aşağılamalar yerine neden istiyorsunn diye sorulmalı.. Bakın benımde sebebim varmış ^^

Kendımden memnunum elbette ama her kız saçlarını değiştirmek ister farkllılık ister.. çok mu birşey istedim acaba?

15 yaşındasın saçının sekli ile ilgili ise değişiklik yapabilirsin. kuaförün ellerine bırak bak ne hale getiriyorlar:lepi:

saydam kullandım.12-13 arası 1 yıl.yanı kullanmayı biliyorum.Bende yeşıl-mavi bişeyler istiyorum.. kendi gözlerm ela canım..

resimler kaldırılmış. olumsuz yorumlardan sıkılmış kişi heralde laelaelaelaelae

çok agresif yanıtlar vermiş korktum okurken:1ninca:

ela demişsin göz rengin çok güzel bence. bayıırım ela göze.kaydirigubbakcemile2

birşey eklemek istiyorum şu lenslerle ilgili... konuyla alakası olmasa da:lepi:

gecen gun tv de bir doktor anlatmıştı (şu an ismini bilmiyorum ama iyi bir yerde çalışıyordu. iyi bir doktordu )
diyordu ki, herkesin lens kullanma sınırı vardır. 5 yılı aşmamalı. gözde kuruluga sebep oluyor. ve eğer sürekli kullanmaya devam ederseniz ömür boyu o göz kuruluğunu çekersiniz. güzelleşeceğim diye göz sağlığınızı tehlikee atmayın.

lensi tavsiye etmeyen iyi bir doktor hemde .. karar sizin

bende lens kullanmayı düşünüyordum ama doktorun bu sözlerini duyduktan sonra vazgeçtim.. göz bu şakaya gelmez. zemuszemus

ahahhahaa.. cok komik. :lepi: 15 yasnda lens takcakms. bnce cok kücük.

komik birşey ben göremiyorum.
asıl o yaslarda hepimiz fiziklerimizin yüzümüzün farkına vardık.
o yaslarda makyaj yapmak,saclarımıza fön cektirmek istedik.
o yaslardaa büyüdüğümüzü anlayıp fiziksel acıdan da değişimler yapmak istedik.

canım resmini göremedim silmişsin snaırım.
ben de miyobum 5 numara şeffaf lens takıyorum,alıştıktan sonrası cok kolay.
hem numaralı hem de renkli lensler onlardan kullanabilirsin.
sacına değişik bir kesim uygulatabilirsin.
resmini görebilsem dhaa cok yorum yapardım ama göremedim.
:1ninca:

gecen gun tv de bir doktor anlatmıştı (şu an ismini bilmiyorum ama iyi bir yerde çalışıyordu. iyi bir doktordu )
diyordu ki, herkesin lens kullanma sınırı vardır. 5 yılı aşmamalı. gözde kuruluga sebep oluyor. ve eğer sürekli kullanmaya devam ederseniz ömür boyu o göz kuruluğunu çekersiniz. güzelleşeceğim diye göz sağlığınızı tehlikee atmayın.

lensi tavsiye etmeyen iyi bir doktor hemde .. karar sizin

bende lens kullanmayı düşünüyordum ama doktorun bu sözlerini duyduktan sonra vazgeçtim.. göz bu şakaya gelmez.

15 yasımda numaralı lens kullanmaya basladım bugun yaşım 20..gözümde de hiçbir sorun yok.lens kullanmayan ama gözünde devamlı arpacık cıkan devamlı enfeksiyon kapan bi dolu insan var etrafımda..ben lens takmama ragmen böyle şeyler yaşamıyorum.yani bu göz yapısıyla alakalı bişey.göz kuruluğu falan da cekmiyorum.
lensi üretenler cok iyi bir iş yapmışlar.5 numara miyopla gözlük takılmıyor.alttan kendi gözünle gördüğün alanla gözlük camından baktıgın alan arasında aşırı bir netlik farkı oluyor ve başın dönüyor devamlı gözlükle..

burda çoğunluk belki de tamamına yakını senden büyük olduğu için abla tavsiyesi yapmış.bunları yanlış algılama belki bazıları uslübu doğru seçememiş snei kışkırtmış olabilir ama bence söylenenleri çok da kulak ardı etme.ama sen ilaki ben lens takacağım diyorsan bence önce bir göz doktoruna git gözlerine baktır fikrini al.lensi kullanmak çok kolay değildir.heleki okul ortamında.toz çok yoğundur çünkü.saç kesimini değiştir, takılar al kendine,tarzın dışında kıyafetler dene kendine yakışacağını düşündüğün.yaşına uygun çok hafif pastel dikkat çekmeyecek ve tabi cildini bozmayacak şekilde belki sadece bir göz makyajı yap.

15 yasımda numaralı lens kullanmaya basladım bugun yaşım 20..gözümde de hiçbir sorun yok.lens kullanmayan ama gözünde devamlı arpacık cıkan devamlı enfeksiyon kapan bi dolu insan var etrafımda..ben lens takmama ragmen böyle şeyler yaşamıyorum.yani bu göz yapısıyla alakalı bişey.göz kuruluğu falan da cekmiyorum.
lensi üretenler cok iyi bir iş yapmışlar.5 numara miyopla gözlük takılmıyor.alttan kendi gözünle gördüğün alanla gözlük camından baktıgın alan arasında aşırı bir netlik farkı oluyor ve başın dönüyor devamlı gözlükle..

haklısın

gözden göze fark eden bir durum

sizin seçiminiz size zararı yok diyorsanız kullanın

göz kuruluğu kalıcı olabiliyormuş kullananlar buna dikkat etsin

bencede cok erken degısıklık ıcın bende 16 yasındayım ve hıc degısıklık ıstemıyom
sadece sac kesımlerınde degısıklık olur bence daha onunde uzun bı yol var canım

Böyle olacağını bilemezdim.AYrıca ben tepki göstermedim ki canım.. Bana doktorum lens kullnmam gerektiğini söyledi.

hmmm...10 yıldır gözlük,lens kullanan biri olarak şimdiye kadar sayısız doktora gittim ve hiç biri bana lens kullanmam gerektiğini söylemedi..ben de 4 yıldır lens kullanıyorum ama şeffaf..daha geçen hafta gittiğim göz doktoru lensten dolayı gözlerimin tahriş olduğunu söyledi..ayrıca hangi göz doktoruna gittiysem hepsi gözlüklüydü ve lensi öneriyormusunuz diye sorduğumda aldığım cevap: "sence ben neden gözlük kullanıyorum?" oldu...lensi bıraktım mı hayır..ama daha dikkatli kullanmaya özen gösteriyorum..tecrübeyle sabit olduğu için bu önerileri yaptım..lens kullanacaksan da dikkatli kullan..ayrıca renkli lenslerin kalitesinin düşük olduğunu söylüyor optikçiler..bana öyle söylendi en azından..umarım benim söylediklerimi de yanlış anlamazsın tatlım..

X