Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Canım çok beğendim yorumunu, fakat ahlaksızlık deyince nedense hep kadın geliyor akla, yani önemli olan kadının namusuna sahip çıkması, erkek ne yaparsa yapsın erkektir yapar diye övgü alıyor bu çok üzücü değil mi
Bence ahlak iki şekilde var bir toplumsal ahlak bir de bireysel ahlak,
Yaptığın davranış seninle sınırlı kalıyorsa buna kimse karışamaz, senin tercihindir ,oysa yaptığın davranış başkasına bedensel ya da psikolojik ya da maddi zarar veriyorsa bu toplumsal ahlaktır ve kişi ahlaksız olarak nitelendirilebilir.(bunlar benim düşüncem )
Mesela yetişkin iki bekar insanın sevgili olması ahlaksızlık değildir ama bu bireylerden en az biri evliyse bu ahlaksızlıktır (çünkü eylemleri başkalarını da olumsuz bir şekilde etkileyecektir bu her konuda böyle bence

Hanımlar nazan Bekiroğlu diye bir yazar var. Bilenleriniz vardır, arkadaşım bana kitap almış ,öyle tanıştım bu kadının kitaplarıyla. Bence özellikle kadınlar olmak üzere bütün herkes okumalı onun kitaplarını o kadar müthiş tespit leri var ki toplumsal, bir yıl oldu etkisinden kurtulamadım

tşkler cnm beğendiğin için.dediğim gibi çok kapsamlı bir konu.benim aklıma ilk erkekler geliyor ayetlerimizde erkeklere sevaptır diye bişey yok fakat toplumumuz çoğu bir kısmı kadınları görüyor en ufak harekette fakat ikili ilişkilerde karşılıklıdır ahlak meselesi.bir tabir vardırya iğrenirim o tabirden erkeğin elidir kiridir diye bayana ne kadar ayıpsa ekeğede bence böyledir.seninde tüm söylediklerine katılıyorum.

bende kitap kurduyum canan tanın tüm serisi vardır bende.bu aralar sarah jio nun kitaplarına sarmış durumdayım böğürtlen kışı romanını okurken nasıl ağladım anlatamam ve yağmurdan sonra adlı kitabı yarın da mart menekşelerini alıcam gerçekten harika bir yazar.kişisel gelişim kitabı olarak aret fataryanı tek geçerim.zülfü livaleleninin elif şavağın da kitaplarını çok severim.agasta christe polise roman olarak tüm kitapları vardır bende.

Peygamberimizin bu konuyla ilgili öyle güzel bir sözü var ki; erkeklerin namusu gözlerindedir '

Vaouv harikasın, bende kitap aşığıyım evet güzel kitaplar ben de okudum Sarah jio çok duydum ama okumadım şuan uçurtma avcısını okuyorum küçük prens çok tatlı bir kitap, oğuz atay aşığıyım, ihsan oktay anar müthiş bilgili bir adam, cumhuriyet dönemi yazarlarının da ayrı bir yeri var bende, ama sevmediğim bir tür var o da aşk mektuplarını kitap yapanlar

Ya nolur cevaplayın sorumu sevgilimle sürtünme yoluyla üzerimizde 2 kat olmak uzere kiyafetler varken iliski yasadik bu donemde adet sokturucu kullaniyodum bittikten 7 gun sonra kanamam oldu ama pembe veya kahverengi degil sadece normal adetimden biraz daha az bu yerlesme kanamasi olabilirmi hamilemiyim cevaplarsaniz cok sevinirim

2 kat kıyafet üzerinden hamile kalan ilk insan olarak tarihe gececeksin. Öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…