ayyy canımm inşallah okuyalım o zaman suan sevindirik oldum :)Sözün senettir tatlım bizim için, düzenli okusan yeterliarada bildirim yaparsın biz seni okudu yazarız hergün
Yani öyle görev bilinciyle sadece söylemek için yapmış olmak için yapmayacağız bebeğimKalbimizle çekicez derken?
Canım bu esma bugün mu çekilip bitirilecekGüzelleeerrr uyanın bugün müthiş bir esma ile hayatımızın seyrini değiştireceğiz123.201 büyük ebced değeri, anlamı iseee kaldıran, yücelten demektir
Sayılar hem hak geçmesin hem de denetlenmesi kolay olsun diye var. Ama biz esmayı ağzımızla değil de kalbimizle ruhumuzla çekeceğizya Rafi dediğinde Allah'ı Hisset, Allah'ı hangi özelliklerle kodladıysan beynine o ihtişamı düşün o heybeti azameti düşün senin ne dediğin önemli değil, ihtiyacın olan şeyleri Allah zaten biliyor ve hatta senin farkında olmadıklarını bile ve sana neyin iyi geleceğini de sen Allah de, kolum acıyor demene gerek yok sen Allah de, derdini söylemene gerek yok sen O'nu hissettiğinde O zaten icabet edecek
Çok sevdiğin bir arkadaşın evine gelip evini toplamana temizlemene yardm eder ya, Allah senin sahibin, O geldiği hayatı dağınık bırakır gider mi
Bide maşaallah sana ne kadar güzel anlatmışsın boyle arkadaşım seni Allah için seviyorum ya BisquitsYani öyle görev bilinciyle sadece söylemek için yapmış olmak için yapmayacağız bebeğimelbette ağzımızla söyleyeceğiz ama ;
*regl olan olmayan herkes okuyabilir
*regl olan olmayan herkes abdest alabilir
*ismi zikrederken kimin huzurunda olduğumuzu unutmayacağız (diyelim ki iş başvuru için görüşmeye gideceksin, temizlenir şık bir şekilde giyinir ve kibar olursun değil mi, dua ederken özellikle zikir yaparken Allah'ın ismini söyleyerek beni huzuruna al diyosunona göre tavır alıp konsantre olacaksın
*zikir yaparken, isteklerinizi düşünmeyin sadece o anın büyüsünü yaşayın Allah'ın kudretini hissedin ,gök delinmiş böyle başınızın üzerine ışık huzmeleri geliyor ışıl ışıl rengarenk bir huzme ve Rabbin hangi ismiyle anıyorsan o ismiyle seni davet ediyor 'iste kulum ,iste vereyim', sen yine Rabbim diyosun, O ' iste kulum diyor' sen Rabbim diyorsun bana Sen yetersin' alemlerin Rabbi buyuruyor meleklerine 'kulumun ne ihtiyacı varsa giderin '
Hay maşAllah çok güzel tam aşık olunasi bi zikirGüzelleeerrr uyanın bugün müthiş bir esma ile hayatımızın seyrini değiştireceğiz123.201 büyük ebced değeri, anlamı iseee kaldıran, yücelten demektir
Sayılar hem hak geçmesin hem de denetlenmesi kolay olsun diye var. Ama biz esmayı ağzımızla değil de kalbimizle ruhumuzla çekeceğizya Rafi dediğinde Allah'ı Hisset, Allah'ı hangi özelliklerle kodladıysan beynine o ihtişamı düşün o heybeti azameti düşün senin ne dediğin önemli değil, ihtiyacın olan şeyleri Allah zaten biliyor ve hatta senin farkında olmadıklarını bile ve sana neyin iyi geleceğini de sen Allah de, kolum acıyor demene gerek yok sen Allah de, derdini söylemene gerek yok sen O'nu hissettiğinde O zaten icabet edecek
Çok sevdiğin bir arkadaşın evine gelip evini toplamana temizlemene yardm eder ya, Allah senin sahibin, O geldiği hayatı dağınık bırakır gider mi
Canım aslında o şekilde yapmak daha makbul ama zor tabi yinede isteyen o şekilde gerçekleştirebilirHee anladım kalp deyince tevhid zikri yapılıyor ya içten dil damakta öyle bişey mi diye merak ettim.
Canım katılacakları tam belirlersek paylaştıracağım ve günlük çekeceğiz, 30-32 kişi var topiğimizde, bölünce 400 kadar düşüyor kişi başına, onu da ayarlayalım başlarızCanım bu esma bugün mu çekilip bitirilecek
Dımtıs dımtıs
Canım benim Allah bin defa razı olsunBide maşaallah sana ne kadar güzel anlatmışsın boyle arkadaşım seni Allah için seviyorum ya Bisquits
Hay maşAllah çok güzel tam aşık olunasi bi zikir
Canım benim Allah bin defa razı olsunnet üzerinden bu kadar oluyor teşekkür ederim
Yani 400 ya rafi, 400 ya vedud okunacak dimi canım
kızlar liste bu katılmak istemeyen varsa kaldırabilirim, günlük 5 kişinin duası yapılacak herkes 2.000 ya rafi ,2.000 ya vedud okuyacak kişi başı 400 ,400 okumuş olacağız 1 haftada biter yeni dualara geçeriz
1. B bitutampapatya , 2. segazel , 3. Cuel , 4. Selenofil , 5. Bisquits
6. R roseistan , 7. Hannaz , 8. smykmy , 9. yasmin1985 , 10. M minicooper2013
11. @-Mahperi- , 12. HALLEYS ,13. C cerende , 14. @yagmur559 , 15. zep92
16. @benefitss , 17. Umutyolcusu2016 , 18. AkarGider , 19. T turkuaz86 , 20. B butterfly1234
21. BLUEGREENBLUE , 22. @Ahter-i dunbalerda , 23. @ffetinalente , 25. pofu
26. pjy1234 , 27. nese-li_hilos , 28. M meraklikuzu , 29. C cranial , 30. -A-
31. @zınlayapay , 32. @aLoNe DaRk
yok canım hergün 2000 ya rafi , 2.000 ya vedud okuyacağız ,guruplar 5 erli ya herkes için 400 er okumuş olacağızYani 400 ya rafi, 400 ya vedud okunacak dimi canım
Yani bir kişi günde 2000 ya rafi, 2000 de ya vedud mu okuyacak kuzucum.yok canım hergün 2000 ya rafi , 2.000 ya vedud okuyacağız ,guruplar 5 erli ya herkes için 400 er okumuş olacağızböylelikle 1 haftada 64 tane hatim olacak esma hatmi
Estafurullah Canım tabii ki sorYani bir kişi günde 2000 ya rafi, 2000 de ya vedud mu okuyacak kuzucum.
Kusuruma bakma ne olur tam olarak anlamaya çalışıyorum, o yüzden bu bu kadar çok soru soruyorum
Sağolasın canım benim Allah razı olsun :) Çok değil mi beyaaa :) hadi şimdi buna katılıp deneyeceğim, bebekte var ya yapabilir miyim acaba diye korkuyorumEstafurullah Canım tabii ki sorhergun 2.000 ya vedud., 2.000 tane de ya Rafi. Okuyacağız
Canım ben zikirler sayesinde çok güzel şeyler yaşadım
Yapabilirsin tatlımSağolasın canım benim Allah razı olsun :) Çok değil mi beyaaa :) hadi şimdi buna katılıp deneyeceğim, bebekte var ya yapabilir miyim acaba diye korkuyorum