Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Kalbimizle çekicez derken?
Yani öyle görev bilinciyle sadece söylemek için yapmış olmak için yapmayacağız bebeğim elbette ağzımızla söyleyeceğiz ama ;
*regl olan olmayan herkes okuyabilir
*regl olan olmayan herkes abdest alabilir
*ismi zikrederken kimin huzurunda olduğumuzu unutmayacağız (diyelim ki iş başvuru için görüşmeye gideceksin, temizlenir şık bir şekilde giyinir ve kibar olursun değil mi, dua ederken özellikle zikir yaparken Allah'ın ismini söyleyerek beni huzuruna al diyosun ona göre tavır alıp konsantre olacaksın
*zikir yaparken, isteklerinizi düşünmeyin sadece o anın büyüsünü yaşayın Allah'ın kudretini hissedin ,gök delinmiş böyle başınızın üzerine ışık huzmeleri geliyor ışıl ışıl rengarenk bir huzme ve Rabbin hangi ismiyle anıyorsan o ismiyle seni davet ediyor 'iste kulum ,iste vereyim', sen yine Rabbim diyosun, O ' iste kulum diyor' sen Rabbim diyorsun bana Sen yetersin' alemlerin Rabbi buyuruyor meleklerine 'kulumun ne ihtiyacı varsa giderin '

Canım bu esma bugün mu çekilip bitirilecek

Bide maşaallah sana ne kadar güzel anlatmışsın boyle arkadaşım seni Allah için seviyorum ya Bisquits

Hay maşAllah çok güzel tam aşık olunasi bi zikir

Hee anladım kalp deyince tevhid zikri yapılıyor ya içten dil damakta öyle bişey mi diye merak ettim.
Canım aslında o şekilde yapmak daha makbul ama zor tabi yinede isteyen o şekilde gerçekleştirebilir

Canım bu esma bugün mu çekilip bitirilecek
Canım katılacakları tam belirlersek paylaştıracağım ve günlük çekeceğiz, 30-32 kişi var topiğimizde, bölünce 400 kadar düşüyor kişi başına, onu da ayarlayalım başlarız

kızlar liste bu katılmak istemeyen varsa kaldırabilirim, günlük 5 kişinin duası yapılacak herkes 2.000 ya rafi ,2.000 ya vedud okuyacak kişi başı 400 ,400 okumuş olacağız 1 haftada biter yeni dualara geçeriz
1. B bitutampapatya , 2. segazel , 3. Cuel , 4. Selenofil , 5. Bisquits
6. R roseistan , 7. Hannaz , 8. smykmy , 9. yasmin1985 , 10. M minicooper2013
11. @-Mahperi- , 12. HALLEYS ,13. C cerende , 14. @yagmur559 , 15. zep92
16. @benefitss , 17. Umutyolcusu2016 , 18. AkarGider , 19. T turkuaz86 , 20. B butterfly1234
21. BLUEGREENBLUE , 22. @Ahter-i dunbalerda , 23. @ffetinalente , 25. pofu
26. pjy1234 , 27. nese-li_hilos , 28. M meraklikuzu , 29. C cranial , 30. -A-
31. @zınlayapay , 32. @aLoNe DaRk

Yani 400 ya rafi, 400 ya vedud okunacak dimi canım

yok canım hergün 2000 ya rafi , 2.000 ya vedud okuyacağız ,guruplar 5 erli ya herkes için 400 er okumuş olacağız böylelikle 1 haftada 64 tane hatim olacak esma hatmi
Yani bir kişi günde 2000 ya rafi, 2000 de ya vedud mu okuyacak kuzucum.
Kusuruma bakma ne olur tam olarak anlamaya çalışıyorum, o yüzden bu bu kadar çok soru soruyorum

Bisquits bu ne için anlamadım ben
Canım ben zikirler sayesinde çok güzel şeyler yaşadım somut mucizeler yaşadım, zaman esnemesi, belki biliyorsundur, yaşadım inanılmazdı nadiren kendim için dua ettim ama genelde başkaları için dua ettim, tanımadıklarımın duaları için dua ettim vee Allah binlerce şükürler olsun hep bana da verdi burda hergün 5 arkadaş için 32 kişi duâ edecek

Sağolasın canım benim Allah razı olsun :) Çok değil mi beyaaa :) hadi şimdi buna katılıp deneyeceğim, bebekte var ya yapabilir miyim acaba diye korkuyorum
Yapabilirsin tatlım emin ol çok sürmüyor, hem bebeğin için de iyi olur ya vedud sevgi esmasıdır, bütün yaratılan ve yüce Yaradan sana sevgiyle ve saygıyla bakacak bebeğinin yüzüne de üfle hatta okuyunca ya Rafi ise düşmüşleri ,zor durumda olanları, depresyonda olanları, işlerin içinden çıkamayanları ,terfi alamayan, haksızlığa uğrayanları manen ve maddi olarak düşenleri bulundukları durumdan kurtaran esmadır ve bu iki esma da biraz daha özel bi de Kuddüs ,sırayla hepsini yaşayalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…