Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Güzeller herkes kendi davranışının müsebbibidir, yani herkes kendi davranışlarından mesul, sorumlu :super: siz kendi davranışınızdan emin olun, iyi niyetli doğru olduğundan emin olun sonra övgüye de yergiye de kulaklarınızı tıkayın :KK47: kendi değerinizi bilin, her lafın içinde olmayın (burası hariç burası bizim dünyamız:rapci:) ben size özelden taktik vereyim gelin:halay:
Bana sa verir misin taktik bende istiyorum

canım merhaba :)
sumo squati günde kac kere yapiyorsun işe yarıyor mu?
Merhaba hayatım.:)
Ben bi ay normal squat bi ay sumo squat yapiyorum yani yapacaktim plan boyleydi daha bir ay squat programim bitmedi
Ama daha önce yapmistim sumo squat 2 hafta 25 50 arasi yapmıştım bide şu hareketi ıyi gelmisti ama yapabilirsem dedigim gibi bu squatin programim bitince sumo squata basliycam

2016-04-25-19-37-46.png

şok Şok şok :eek: kızlar squat basen /popo büyütüyor:skandal:, basen sorunu olanlar leslie yapsın :KK76:
Canim agirliksiz dumbell siz calisinca buyutmuyo ben yaptım hem sikilasti diklesti hemde küçülme var tabi bunun yani sira köprü makasta yaptım belki tek başına yapilsa dedigin gibi olur :KK51:

Herkese merhaba :KK54: 20 defa YA HAYY okudum.ALLAH a ÇOK ŞÜKÜR dedim.:dua:
Sayfaları okumaya başladım çok beğendim.
Öncelikle sayfa sahibine çok teşekkürler @Bisquits:KK19:
Sonra bütün yazan kişilere teşekkürler:KK5:
Sayfayı tesadüfen gördüm .İyi ki de görmüşüm.
Bu arada kimse duymasın ben de 48 yaşındayım:sus:
Evliyim:KK74:
Çocukluktan beridir de çok süslüyüm yani.:KK71::-)
Her şey insanın kendisine bağlı diyorum.Yeter ki gerçekten isteyelim.
Önce Dualarla her şeye başlayalım gerisi de gelecektir inanın:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Hoş geldin aramıza canım:) çok teşekkürler, enerjimiz yerinde maşallah:nazar: tecrübelere açığız:KK50:

Canim agirliksiz dumbell siz calisinca buyutmuyo ben yaptım hem sikilasti diklesti hemde küçülme var tabi bunun yani sira köprü makasta yaptım belki tek başına yapilsa dedigin gibi olur :KK51:
Canım ben leslie hocasıyla konuştum, kalçaları genişti, leslie basenleri eritir toparlar dedi ben de hocam sizin basenleriniz dedimo_O güldü squat yaptım dedi, belki süreyle ilgilidir Canım duyduğumu aktarayım da:eğlence:

Canım ben leslie hocasıyla konuştum, kalçaları genişti, leslie basenleri eritir toparlar dedi ben de hocam sizin basenleriniz dedimo_O güldü squat yaptım dedi, belki süreyle ilgilidir Canım duyduğumu aktarayım da:eğlence:
Çok haklısın canim leslie çok iyi bende çok duydum ama leslie yapamiyorum ben ya niye acaba :olamaz:

Bugün ki konumuz da ahlak olsun güzeller:KK66: sizce ahlak nedir ya da kime ahlaklı /ahlaksız dersiniz,,..

nasıl canım soylesene
Markete manava ya da herhangi bir yere gidip geldiğin bir gün (ekmek bahanesiyle çık hiç birşey bulamazsan) akşam eşin eve geldiğinde, sohbet ederken deki 'hayatım bugün bende bi farklılık görüyor musun
Bilmem neden ' der
Sen de diyeceksin ki: bugün markete kadar gittim eve gelene kadar herkes bana baktı {safa yatan kadın emojisi} ..umursamaz bir şekilde söyle anlamamış gibi :KK64:
Eşin gece boyu seni inceleyecek :KK31:

Markete manava ya da herhangi bir yere gidip geldiğin bir gün (ekmek bahanesiyle çık hiç birşey bulamazsan) akşam eşin eve geldiğinde, sohbet ederken deki 'hayatım bugün bende bi farklılık görüyor musun
Bilmem neden ' der
Sen de diyeceksin ki: bugün markete kadar gittim eve gelene kadar herkes bana baktı {safa yatan kadın emojisi} ..umursamaz bir şekilde söyle anlamamış gibi :KK64:
Kız herkes bana baktı derse kavga cıkmasın bi de:işsiz:

Kız herkes bana baktı derse kavga cıkmasın bi de:işsiz:

Anaaamm kız onu da mı anlatayım :KK51: kriz yönetimi diye bişey var, nabza göre şerbet vereceksin :cool: diyelim ki öfkelendi birden yere bardak fırlatacak değil ya:KK24: aşırı bir tepkiye yol açmadan önce "kim baktı,... ' baktın kıskanarak ama belli etmeyerek soruyor işveli bi şekilde' yanih öyle işteh herkes bakuyudu bende bişey mi var ki diye düşündüm ' tarzı muhabbete girer,
2.ihtimal, adam sinirlenmeye başlar, sende hemen işine yarayacak şekilde toparlarsın, 'kim bakıyodu:sinirli:' ya işte Nebahat abla, perihan felan hatta sordular sende bir güzellik var hayırdır felan ":eğlence:

Bugün ki konumuz da ahlak olsun güzeller:KK66: sizce ahlak nedir ya da kime ahlaklı /ahlaksız dersiniz,,..
cnm ahlak çok kapsamalı bence oturup kalkmaktan tut nasıl konuşulması gerektiğine kadar uzar gider.ahlaksızlığa gelince nedense erkekler geliyor aklıma :KK70: laf atmadan tut aldatmaya varana kadar (aldatmaya bayanlarda dahil).hak yemekte dedikodu yapmakta(insanların kuyusunu kazananlar için) buda ahlaksızlıktır bence.ilk aklıma gelen bunlar.

Bilmem neden ' der
Canım bunu hayatta söyleyemem beni öldürür çok kıskanç benim koca markete pazara bile kendi gidiyo beni göndermez tek başıma düşün artik :KK12:

Canım bunu hayatta söyleyemem beni öldürür çok kıskanç benim koca markete pazara bile kendi gidiyo beni göndermez tek başıma düşün artik :KK12:
Yavru şimdi ben karakterini bilmediğim için genel bir psikolojik oyun söyledim :super: o halde sende eşine de ki ,bende bi farklılık görüyo musun ,bugün komşular geldi de sende bi güzellik var :ukala::ukala: dediler gözlerini alamadılar, de :KK5: adamın, senin başkaları tarafından beğenildiğini duyması lazım, o zaman sendeki değişikliği aramaya koyulacak gizli gizli
:cool:daha önce dikkatli bakmadığını düşünecek ve sendeki değişimi farketmeye çalışacak, sende tadını çıkart:KK9:

X