Bana sa verir misin taktik bende istiyorumGüzeller herkes kendi davranışının müsebbibidir, yani herkes kendi davranışlarından mesul, sorumlusiz kendi davranışınızdan emin olun, iyi niyetli doğru olduğundan emin olun sonra övgüye de yergiye de kulaklarınızı tıkayın kendi değerinizi bilin, her lafın içinde olmayın (burası hariç burası bizim dünyamız ) ben size özelden taktik vereyim gelin
Merhaba hayatım.:)canım merhaba :)
sumo squati günde kac kere yapiyorsun işe yarıyor mu?
Canim agirliksiz dumbell siz calisinca buyutmuyo ben yaptım hem sikilasti diklesti hemde küçülme var tabi bunun yani sira köprü makasta yaptım belki tek başına yapilsa dedigin gibi olurşok Şok şokkızlar squat basen /popo büyütüyor , basen sorunu olanlar leslie yapsın
Güzelmiş bunu benim herife soylicemBu gece size buket Uzuner in kitabından bir söz paylaşayım ; zamanında verilmeyen sevgi bayatlar..iyi geceler
Hoş geldin aramıza canım:) çok teşekkürler, enerjimiz yerinde maşallahHerkese merhaba20 defa YA HAYY okudum.ALLAH a ÇOK ŞÜKÜR dedim.
Sayfaları okumaya başladım çok beğendim.
Öncelikle sayfa sahibine çok teşekkürler @Bisquits
Sonra bütün yazan kişilere teşekkürler
Sayfayı tesadüfen gördüm .İyi ki de görmüşüm.
Bu arada kimse duymasın ben de 48 yaşındayım
Evliyim
Çocukluktan beridir de çok süslüyüm yani.
Her şey insanın kendisine bağlı diyorum.Yeter ki gerçekten isteyelim.
Önce Dualarla her şeye başlayalım gerisi de gelecektir inanın
Bunu söylemen gereken adama bunu söylememen gerekirGüzelmiş bunu benim herife soylicem
bliyorum cnm da kilom fazla olduğundan kas yaparmış bana belli kiloya indiğimde vericek bana doktorum spor.Tatlım leslie yüryüş zaten ama evde yapılıyor, yana adım öne adım felan
Canım ben leslie hocasıyla konuştum, kalçaları genişti, leslie basenleri eritir toparlar dedi ben de hocam sizin basenleriniz dedimCanim agirliksiz dumbell siz calisinca buyutmuyo ben yaptım hem sikilasti diklesti hemde küçülme var tabi bunun yani sira köprü makasta yaptım belki tek başına yapilsa dedigin gibi olur
Haklısın canım sen zaten bir program dahilindesinbliyorum cnm da kilom fazla olduğundan kas yaparmış bana belli kiloya indiğimde vericek bana doktorum spor.
Çok haklısın canim leslie çok iyi bende çok duydum ama leslie yapamiyorum ben ya niye acabaCanım ben leslie hocasıyla konuştum, kalçaları genişti, leslie basenleri eritir toparlar dedi ben de hocam sizin basenleriniz dedimgüldü squat yaptım dedi, belki süreyle ilgilidir Canım duyduğumu aktarayım da
Ben de yapamıyorum CanımÇok haklısın canim leslie çok iyi bende çok duydum ama leslie yapamiyorum ben ya niye acaba
nasıl canım soyleseneBunu söylemen gereken adama bunu söylememen gerekirben olsam psikolojisiyle oynardım nasıl mı nasil
Markete manava ya da herhangi bir yere gidip geldiğin bir gün (ekmek bahanesiyle çık hiç birşey bulamazsan) akşam eşin eve geldiğinde, sohbet ederken deki 'hayatım bugün bende bi farklılık görüyor musunnasıl canım soylesene
Kız herkes bana baktı derse kavga cıkmasın bi deMarkete manava ya da herhangi bir yere gidip geldiğin bir gün (ekmek bahanesiyle çık hiç birşey bulamazsan) akşam eşin eve geldiğinde, sohbet ederken deki 'hayatım bugün bende bi farklılık görüyor musun
Bilmem neden ' der
Sen de diyeceksin ki: bugün markete kadar gittim eve gelene kadar herkes bana baktı {safa yatan kadın emojisi} ..umursamaz bir şekilde söyle anlamamış gibi
Eşin gece boyu seni inceleyecek
Kız herkes bana baktı derse kavga cıkmasın bi de
cnm ahlak çok kapsamalı bence oturup kalkmaktan tut nasıl konuşulması gerektiğine kadar uzar gider.ahlaksızlığa gelince nedense erkekler geliyor aklımaBugün ki konumuz da ahlak olsun güzellersizce ahlak nedir ya da kime ahlaklı /ahlaksız dersiniz,,..
Canım bunu hayatta söyleyemem beni öldürür çok kıskanç benim koca markete pazara bile kendi gidiyo beni göndermez tek başıma düşün artikMarkete manava ya da herhangi bir yere gidip geldiğin bir gün (ekmek bahanesiyle çık hiç birşey bulamazsan) akşam eşin eve geldiğinde, sohbet ederken deki 'hayatım bugün bende bi farklılık görüyor musun
Bilmem neden ' der
Sen de diyeceksin ki: bugün markete kadar gittim eve gelene kadar herkes bana baktı {safa yatan kadın emojisi} ..umursamaz bir şekilde söyle anlamamış gibi
Eşin gece boyu seni inceleyecek
Yavru şimdi ben karakterini bilmediğim için genel bir psikolojik oyun söyledimCanım bunu hayatta söyleyemem beni öldürür çok kıskanç benim koca markete pazara bile kendi gidiyo beni göndermez tek başıma düşün artik