Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

şok Şok şok kızlar squat basen /popo büyütüyor, basen sorunu olanlar leslie yapsın

leslie ne be??
Hatunlar hiç yaşınızı yarıştırmayın 35 e 1 kala ile en büyüğünüz benim bence
Her neyse görünüm olarak çıtır kalmayı başaran kişi olarak kendi bakım yöntemlerimi paylaşayım ben de

hmm önce saçlar....
Saç için yıkama ürünü olarak kendi yaptığım sarımsaklı şampuanı kullanıyorum dökülmeyi önlüyor canlandırıyor ve uzamasını biraz destekliyor. Önce 2-4 diş sarımsağı soyup boyuna kesiyorum şerit şeklinde -ya da sadece çizip bırakabilirsiniz zeytin gibi- yarım çay bardağı zeytin yağına atıp karanlık bir yerde ağzı kapalı olarak bekletiyorum 3-4 gün kadar sonra bunu şampuanıma ekliyorum. İçine o anki ruh halim ve mevsime göre bal, greyfurt suyu (saçı derinlemesine temizler ve parlatır), elma sirkesi, çam terebentini gibi şeyler de ekliyorum ama çok fazla şeyi karıştırmamak iyi olur. Bir de her yaptığımda içindeki yan ürünleri değiştiriyorum ki saçım alışıp etkisi azalmasın. 2 hafta yetecek kadar yapıyorum sonra tekrar, bekledikçe sarımsağın kokusu ağırlaşıyor.

Haftada 1 ya da 2 defa maske yapıyorum.
Bunda ay takvimine göre gidiyorum hangi burçtaysa ona göre vitamin, yağ ve protein günlerine göre malzeme seçiyorum etkisi açısından.

Yumurta yağ maskesi; 2 bıldırcın yumurtasına 1 çorba kaşığı zeytin, hint, badem yağlarını 5 er damla da biberiye, karanfil, limon, lavanta gibi yağlar katıyorum.Saçımın diplerine ve boyuna uyguluyorum.

Yumurta vitamin maskesi: 2 bıldırcın yumurtası, 1 er ampul Bemiks , Bepanthen ve Evin, az baz badem ve hint yağı, az kokulu yağ 1 çorba kaşığı su ekliyorum. Bunu da hem dibe hem boya uyguluyorum.

Duşdan sonra saç uçlarıma kırıkları önlemesi ve onarması için azıcık susam yağı sürüyorum, burdan çok sevdiğim bir arkadaşın önerisiydi çok çok memnunum. Bir de karanfil suyu fısfısım var ıslak saç diplerime onu sıkıyorum. Mis gibi kokuyor.
Şimdilik bu kadar.

Ben de geldim
Benim basen sorunum var, çevremdekiler öyle olmadığını söylese de beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Yürüyüş yapmak istiyordum ama havalar soğumaya başladı, şu Leslie'yi tam bilmiyorum ama araştıracağım.

Hoş geldin canım:) leslie videoları var YouTube da hatta led TV ekranına aktarıp moda girmeyi de kolaylaştırabilirsiniz

Herkese merhaba 20 defa YA HAYY okudum.ALLAH a ÇOK ŞÜKÜR dedim.
Sayfaları okumaya başladım çok beğendim.
Öncelikle sayfa sahibine çok teşekkürler @Bisquits
Sonra bütün yazan kişilere teşekkürler
Sayfayı tesadüfen gördüm .İyi ki de görmüşüm.
Bu arada kimse duymasın ben de 48 yaşındayım
Evliyim
Çocukluktan beridir de çok süslüyüm yani.
Her şey insanın kendisine bağlı diyorum.Yeter ki gerçekten isteyelim.
Önce Dualarla her şeye başlayalım gerisi de gelecektir inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…