Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Hamilesin,bebek poposunu dönmüş cinsiyetini göremedim, bir hafta sonra tekrar gel
Afedersiniz kızlar, her haltı yemeyi biliyor bunu bize mi soruyor, çık bu topikten derhal

yanlış topiktesin

Ben isterim, musaade varsa tabii.. Bu arada hayirli ugurlu olsun.. Sayfa süper olmus.. Hem baskalarina faydamiz dokunur... Hem faydasini görürüz..

Ben, ben bi de ben tabi ki:))
kızlar da görsün, katılmak isteyenler belli olsun başlayalım Canım benim

Ben isterim, musaade varsa tabii.. Bu arada hayirli ugurlu olsun.. Sayfa süper olmus.. Hem baskalarina faydamiz dokunur... Hem faydasini görürüz..
Hoş geldin tatlım Estağfurullah tabii ki katılabilirsin sefalar getirdin çok teşekkür ederim

Güzelleeerrr uyanın bugün müthiş bir esma ile hayatımızın seyrini değiştireceğiz 123.201 büyük ebced değeri, anlamı iseee kaldıran, yücelten demektir
Sayılar hem hak geçmesin hem de denetlenmesi kolay olsun diye var. Ama biz esmayı ağzımızla değil de kalbimizle ruhumuzla çekeceğiz ya Rafi dediğinde Allah'ı Hisset, Allah'ı hangi özelliklerle kodladıysan beynine o ihtişamı düşün o heybeti azameti düşünsenin ne dediğin önemli değil, ihtiyacın olan şeyleri Allah zaten biliyor ve hatta senin farkında olmadıklarını bile ve sana neyin iyi geleceğini de sen Allah de, kolum acıyor demene gerek yok sen Allah de, derdini söylemene gerek yok sen O'nu hissettiğinde O zaten icabet edecek
Çok sevdiğin bir arkadaşın evine gelip evini toplamana temizlemene yardm eder ya, Allah senin sahibin, O geldiği hayatı dağınık bırakır gider mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…