- 27 Ağustos 2014
- 927
- 738
Valla cek cıkart beni burdan abla..Çekip çıkartalım seni ordan Canım benim isterseniz dualara başlayalım bi yandan ya da ayrı bir dua topiği açayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla cek cıkart beni burdan abla..Çekip çıkartalım seni ordan Canım benim isterseniz dualara başlayalım bi yandan ya da ayrı bir dua topiği açayım
Ya oyle demeyin korku olunca cok farkli seyler dusune biliyo insan bide pismanlik olunca2 kat kıyafet üzerinden hamile kalan ilk insan olarak tarihe gececeksin. Öptüm.
Hamilesin,bebek poposunu dönmüş cinsiyetini göremedim, bir hafta sonra tekrar gelYa nolur cevaplayın sorumu sevgilimle sürtünme yoluyla üzerimizde 2 kat olmak uzere kiyafetler varken iliski yasadik bu donemde adet sokturucu kullaniyodum bittikten 7 gun sonra kanamam oldu ama pembe veya kahverengi degil sadece normal adetimden biraz daha az bu yerlesme kanamasi olabilirmi hamilemiyim cevaplarsaniz cok sevinirim
yanlış topiktesinYa nolur cevaplayın sorumu sevgilimle sürtünme yoluyla üzerimizde 2 kat olmak uzere kiyafetler varken iliski yasadik bu donemde adet sokturucu kullaniyodum bittikten 7 gun sonra kanamam oldu ama pembe veya kahverengi degil sadece normal adetimden biraz daha az bu yerlesme kanamasi olabilirmi hamilemiyim cevaplarsaniz cok sevinirim
kızlar da görsün, katılmak isteyenler belli olsun başlayalım Canım benimBen, ben bi de ben tabi ki:))
Hoş geldin tatlım Estağfurullah tabii ki katılabilirsin sefalar getirdin çok teşekkür ederimBen isterim, musaade varsa tabii.. Bu arada hayirli ugurlu olsun.. Sayfa süper olmus.. Hem baskalarina faydamiz dokunur... Hem faydasini görürüz..
Bende katılıyorum canımCanım arkadaşlarım esma hatmi yapmaya kimler katılmak ister, dilekler için, aşk için, evlilik, bebek,depresyon, rızık. Her konu için topluca dualar edeceğiz
Senle her türlü varım biliyosun dostuuumCanım arkadaşlarım esma hatmi yapmaya kimler katılmak ister, dilekler için, aşk için, evlilik, bebek,depresyon, rızık. Her konu için topluca dualar edeceğiz
ay bende ısterım ama kk ya duzenlı gırmem sıkıntıCanım arkadaşlarım esma hatmi yapmaya kimler katılmak ister, dilekler için, aşk için, evlilik, bebek,depresyon, rızık. Her konu için topluca dualar edeceğiz
O halde dansSenle her türlü varım biliyosun dostuuum
Sözün senettir tatlım bizim için, düzenli okusan yeterli arada bildirim yaparsın biz seni okudu yazarız hergünay bende ısterım ama kk ya duzenlı gırmem sıkıntı
Bende katılıyorum canım
Sen istemesen de biz seni zorla katarızz zaten bizden kurtulamazsınBen de varım inşssllah
Kurtulmak isteyen kim yaaaaSen istemesen de biz seni zorla katarızz zaten bizden kurtulamazsın
Biz göz dağı verelim de yeltenme bileKurtulmak isteyen kim yaaaa