Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Ya nolur cevaplayın sorumu sevgilimle sürtünme yoluyla üzerimizde 2 kat olmak uzere kiyafetler varken iliski yasadik bu donemde adet sokturucu kullaniyodum bittikten 7 gun sonra kanamam oldu ama pembe veya kahverengi degil sadece normal adetimden biraz daha az bu yerlesme kanamasi olabilirmi hamilemiyim cevaplarsaniz cok sevinirim
Hamilesin,bebek poposunu dönmüş cinsiyetini göremedim, bir hafta sonra tekrar gel :mapus:
Afedersiniz kızlar, her haltı yemeyi biliyor bunu bize mi soruyor, çık bu topikten derhal :sinirli::sinirli::sinirli:

Ya nolur cevaplayın sorumu sevgilimle sürtünme yoluyla üzerimizde 2 kat olmak uzere kiyafetler varken iliski yasadik bu donemde adet sokturucu kullaniyodum bittikten 7 gun sonra kanamam oldu ama pembe veya kahverengi degil sadece normal adetimden biraz daha az bu yerlesme kanamasi olabilirmi hamilemiyim cevaplarsaniz cok sevinirim
yanlış topiktesin

Ben isterim, musaade varsa tabii.. Bu arada hayirli ugurlu olsun.. Sayfa süper olmus.. Hem baskalarina faydamiz dokunur... Hem faydasini görürüz..

Ben, ben bi de ben tabi ki:))
:KK15: kızlar da görsün, katılmak isteyenler belli olsun başlayalım Canım benim :KK19:

Ben isterim, musaade varsa tabii.. Bu arada hayirli ugurlu olsun.. Sayfa süper olmus.. Hem baskalarina faydamiz dokunur... Hem faydasini görürüz..
Hoş geldin tatlım Estağfurullah tabii ki katılabilirsin sefalar getirdin :KK54:çok teşekkür ederim :KK36:

Güzelleeerrr uyanın bugün müthiş bir esma ile hayatımızın seyrini değiştireceğiz :KK36: 123.201 büyük ebced değeri, anlamı iseee kaldıran, yücelten demektir:sampiyon:
Sayılar hem hak geçmesin hem de denetlenmesi kolay olsun diye var. Ama biz esmayı ağzımızla değil de kalbimizle ruhumuzla çekeceğiz :dua: ya Rafi dediğinde Allah'ı Hisset, Allah'ı hangi özelliklerle kodladıysan beynine o ihtişamı düşün o heybeti azameti düşün:rolleyes:senin ne dediğin önemli değil, ihtiyacın olan şeyleri Allah zaten biliyor ve hatta senin farkında olmadıklarını bile:KK36: ve sana neyin iyi geleceğini de :super: sen Allah de, kolum acıyor demene gerek yok :KK66:sen Allah de, derdini söylemene gerek yok Hoppasen O'nu hissettiğinde O zaten icabet edecek:KK36:
Çok sevdiğin bir arkadaşın evine gelip evini toplamana temizlemene yardm eder ya, Allah senin sahibin, O geldiği hayatı dağınık bırakır gider mi:KK5:

X