Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Bisquits

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
1.672
2.756
Beri gelin güzeller hem mistik hem fiziksel değişim süreci başlıyor çirkin kadın yoktur, beğenilmeyen kadın yoktur, tembel -cahil -istenmeyen -ilişki süreci sekteye uğramış -göbeğinden ayak uçlarını göremeyen -sağlığı bozulmuş -motivasyonu düşmüş kadın yoktur bu topiğe gelmeyen kadın vardır
Giriş için 20 defa "ya hay " demelisin

elizz0006 , @-Mahperi- , segazel , B bitutampapatya , Cuel , Selenofil , C cerende , smykmy , R roseistan , ffestinalente , zep92 , @TugbaHamza , yasmin1985 , M minicooper2013 , nese-li_hilos , @Ahter-i Dunbaledar , M meraklikuzu
Canlar unuttuğum kimse varsa kusura bakmasın, sizler ekleyin burası kadınlar matinesi aynı zamanda bütün dertlerin tedavi merkezi
Kimi zaman dua isteyen olacak topluca dua edeceğiz , duayı paylaştıracağım önceki gibi, kimi zaman engellerimizi konuşacağız gölgelerimiz bize neden çelme takıyor vs, kitap okumak, şiir, sanat...
Kısacası buraya giren sizle çıkan siz bir olmayacak

slm cnm .çok güzel bir topik olmuş teşekkürler.motivasyonumuz tavan yapsın inş.

Selam canım hoş geldin teşekkür ediyorum, sizlerle daha da güzelleşecek inşallah
h.buldum cnm.inş hepbareber başarıcaz.bu arada sadece kilo vermek yada dış güzellikler bir yana bir taraftan kpss ye hazırlanıyorum bir taraftan komek başvurusu yaptım bunlar olursa nasipse işe başlamayı düşünüyorum sizler ne durumdasınız okuyor yada çalışıyor musunuz boş zamanlarda neler yapıyor bu hatunlar?

Bayağı yoğunsun desene :) ben kpss'ye girdim olmadı yine 80 aldım. Üniversiteye kayıt yaptırdım, okul öncesi öğretmenliği okuyacağım, özel ders veriyodum yine devam ederim KPSS hazırlıkların nasıl gidiyor? Komek hangi kursa başvurdun

evet oldukça yoğunum çalışıyorum derslere geçmişte çıkan soruları soruyorum.kilo vermekle başladım değişime ama tüm hayatımı bir anda değiştirmeye karar verdim.bunca zaman çok oturmuş olduğumu farkettim ve bana tam destek olan bir eşim var.hepimiz için hayırlısı inş.

Oh maşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın. Çok güzel, ben de çok kursa gittim, dernekler felan kurdumneler neler, insana çok şey katıyor kpss'den sonra iş konusunda bir tavsiye verebilirim

Oh maşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın. Çok güzel, ben de çok kursa gittim, dernekler felan kurdumneler neler, insana çok şey katıyor kpss'den sonra iş konusunda bir tavsiye verebilirim
tabiki ver cnm.bende komeğin hasta kabul bölümüne başvurdum bakalım umarım kabul edilebilirim.ne güzel şeyler yapmışsın sende.rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın.

çatır çatır çatlatalım valla
Ahaha başlayalım o halde topik güzelleri, herkes tavsiye istediği konuyu yazabilir ve tavsiyesi olan da tavsiyesini ben mesela cildim için yeşil çay içiyorum, az ya da çok uyuyunca gözlerde çirkin bir görüntü oluyor ya çiğ patatesi iki dilim kesin yuvarlah şekilde, koyun gözlerinizin üzerine 3-5 dk da gözler müthiş

tabiki ver cnm.bende komeğin hasta kabul bölümüne başvurdum bakalım umarım kabul edilebilirim.ne güzel şeyler yapmışsın sende.rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın.
Canım en az iki çalışanı olan bi iş yeri ile görüş, maaşımı ve.sigortamı işkur yatıracak burda çalışayım diye iep diye bi program var

Aynı şey için salatalık da güzel geliyo balim
Yada salataligi rendeleyip suyunu sıkıp suyula göz altlarini yüzünü sil sonra puresini 10 15 dk beklet.
Bide çay da ıyi geliyo normal siyah çayda olur yeşil cayda

Oooooooooooooo yeni isim yeni topic
Genis kapsamli rahatlatici bi dolu enerjili topic hayirli ugurlu olsun bacim
Eeee neler yapiyoruz planlarin nedir

Acil zayıflatmak icin ne öneriniz varsa hepsini bana yazın lütfen

ben demedim ama her sabah yüzümüzü sade sodayla yıkamak cildi gençleştiriyormuş ve güzelleştiriyormuş.en çok yüz hatlarımı severim bende tek sorunsuz yerim yüzüm sivilce bile çıkmaz.sivilceli ciltler içinde önce limon suyuyla siliyoruz pamuk yardımıyla arkasından bebek pudrasıyla pudralıyoruz bunu deneyen çok oldu gerçekten sonuç mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…