slm cnm .çok güzel bir topik olmuş teşekkürler.motivasyonumuz tavan yapsın inş.elizz0006 , @-Mahperi- , segazel , B bitutampapatya , Cuel , Selenofil , C cerende , smykmy , R roseistan , ffestinalente , zep92 , @TugbaHamza , yasmin1985 , M minicooper2013 , nese-li_hilos , @Ahter-i Dunbaledar , M meraklikuzu
Canlar unuttuğum kimse varsa kusura bakmasın, sizler ekleyinburası kadınlar matinesi aynı zamanda bütün dertlerin tedavi merkezi
Kimi zaman dua isteyen olacak topluca dua edeceğiz, duayı paylaştıracağım önceki gibi, kimi zaman engellerimizi konuşacağız gölgelerimiz bize neden çelme takıyor vs, kitap okumak, şiir, sanat...
Kısacası buraya giren sizle çıkan siz bir olmayacak
Selam canım hoş geldinslm cnm .çok güzel bir topik olmuş teşekkürler.motivasyonumuz tavan yapsın inş.
h.buldum cnm.inş hepbareber başarıcaz.bu arada sadece kilo vermek yada dış güzellikler bir yana bir taraftan kpss ye hazırlanıyorum bir taraftan komek başvurusu yaptım bunlar olursa nasipse işe başlamayı düşünüyorum sizler ne durumdasınız okuyor yada çalışıyor musunuz boş zamanlarda neler yapıyor bu hatunlar?Selam canım hoş geldinteşekkür ediyorum, sizlerle daha da güzelleşecek inşallah
Bayağı yoğunsun desene :) ben kpss'ye girdim olmadı yineh.buldum cnm.inş hepbareber başarıcaz.bu arada sadece kilo vermek yada dış güzellikler bir yana bir taraftan kpss ye hazırlanıyorum bir taraftan komek başvurusu yaptım bunlar olursa nasipse işe başlamayı düşünüyorum sizler ne durumdasınız okuyor yada çalışıyor musunuz boş zamanlarda neler yapıyor bu hatunlar?
evet oldukça yoğunum çalışıyorum derslere geçmişte çıkan soruları soruyorum.kilo vermekle başladım değişime ama tüm hayatımı bir anda değiştirmeye karar verdim.bunca zaman çok oturmuş olduğumu farkettim ve bana tam destek olan bir eşim var.hepimiz için hayırlısı inş.Bayağı yoğunsun desene :) ben kpss'ye girdim olmadı yine80 aldım. Üniversiteye kayıt yaptırdım, okul öncesi öğretmenliği okuyacağım, özel ders veriyodum yine devam ederim KPSS hazırlıkların nasıl gidiyor
Oh maşallahevet oldukça yoğunum çalışıyorum derslere geçmişte çıkan soruları soruyorum.kilo vermekle başladım değişime ama tüm hayatımı bir anda değiştirmeye karar verdim.bunca zaman çok oturmuş olduğumu farkettim ve bana tam destek olan bir eşim var.hepimiz için hayırlısı inş.
Ooo kimler gelmiş, hoş geldiniz efenim, daha da güzelleşip aynaları çatlatmak mı hedefinizee neler yapıyoruz güzelleşmek için
Amin canım benim hoş geldinAblacıımm
Yeni topiğin hayırlı olsun
Güzellikler,yenilikler bizimle olsun inşallahhh
çatır çatır çatlatalım vallaOoo kimler gelmiş, hoş geldiniz efenim, daha da güzelleşip aynaları çatlatmak mı hedefiniz
tabiki ver cnm.bende komeğin hasta kabul bölümüne başvurdum bakalım umarım kabul edilebilirim.ne güzel şeyler yapmışsın sende.rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın.Oh maşallahAllah ağzınızın tadını bozmasın. Çok güzel, ben de çok kursa gittim, dernekler felan kurdum neler neler, insana çok şey katıyor kpss'den sonra iş konusunda bir tavsiye verebilirim
Ahaha başlayalım o halde topik güzelleri, herkes tavsiye istediği konuyu yazabilir ve tavsiyesi olan da tavsiyesiniçatır çatır çatlatalım valla
Canım en az iki çalışanı olan bi iş yeri ile görüş, maaşımı ve.sigortamı işkur yatıracak burda çalışayım diye iep diye bi program vartabiki ver cnm.bende komeğin hasta kabul bölümüne başvurdum bakalım umarım kabul edilebilirim.ne güzel şeyler yapmışsın sende.rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın.
Aynı şey için salatalık da güzel geliyo balimAhaha başlayalım o halde topik güzelleri, herkes tavsiye istediği konuyu yazabilir ve tavsiyesi olan da tavsiyesiniben mesela cildim için yeşil çay içiyorum, az ya da çok uyuyunca gözlerde çirkin bir görüntü oluyor ya çiğ patatesi iki dilim kesin yuvarlah şekilde, koyun gözlerinizin üzerine 3-5 dk da gözler müthiş
Oooooooooooooo yeni isim yeni topicBeri gelin güzellerhem mistik hem fiziksel değişim süreci başlıyor çirkin kadın yoktur , beğenilmeyen kadın yoktur , tembel -cahil -istenmeyen -ilişki süreci sekteye uğramış -göbeğinden ayak uçlarını göremeyen -sağlığı bozulmuş -motivasyonu düşmüş kadın yoktur bu topiğe gelmeyen kadın vardır
Giriş için 20 defa "ya hay " demelisin
Ahaha başlayalım o halde topik güzelleri, herkes tavsiye istediği konuyu yazabilir ve tavsiyesi olan da tavsiyesiniben mesela cildim için yeşil çay içiyorum, az ya da çok uyuyunca gözlerde çirkin bir görüntü oluyor ya çiğ patatesi iki dilim kesin yuvarlah şekilde, koyun gözlerinizin üzerine 3-5 dk da gözler müthiş
Canım en az iki çalışanı olan bi iş yeri ile görüş, maaşımı ve.sigortamı işkur yatıracak burda çalışayım diye iep diye bi program var
ben demedim ama her sabah yüzümüzü sade sodayla yıkamak cildi gençleştiriyormuş ve güzelleştiriyormuş.en çok yüz hatlarımı severim bende tek sorunsuz yerim yüzüm sivilce bile çıkmaz.sivilceli ciltler içinde önce limon suyuyla siliyoruz pamuk yardımıyla arkasından bebek pudrasıyla pudralıyoruz bunu deneyen çok oldu gerçekten sonuç mükemmel.Ahaha başlayalım o halde topik güzelleri, herkes tavsiye istediği konuyu yazabilir ve tavsiyesi olan da tavsiyesiniben mesela cildim için yeşil çay içiyorum, az ya da çok uyuyunca gözlerde çirkin bir görüntü oluyor ya çiğ patatesi iki dilim kesin yuvarlah şekilde, koyun gözlerinizin üzerine 3-5 dk da gözler müthiş