Degisim.. Labioplasti

Geçmi olsun canım bende 5 gün sonrası dolanmaya başladım mecbur işe gittim ve öyle görünürde çok ciddi sizlamalar olmadı yüzüm değişmedi en azından mutluyum şuan 2 ay geçti herşey yolunda :)

3 haftada hala suruyor mu agri
Bugün 3 hafta doldu. İlk defa ağrım olmadı. Tabi yine rahatsızım öyle üstüne filan oturtamıyorum. Hafif şişlik ve sertlik var. Ama çok şükür düzeliyorum galiba. Akşam ilk defa yan yattım bacaklarını kapatıp hiç canım acımadı. Normalde yapamıyordum. Sırt üstü yatıyordum ya da bacaklrımın arasına yastık koyuyordum.

Sağ olasın. Sana da geçmiş olsun. Özel olmayacaksa cinsel hayatın devam edebiliyor mu? Doktor 3 hafta sonra izin veriyor ama bu şekilde nasıl olacak imkansız gibi duruyor ?

Sağ olasın. Sana da geçmiş olsun. Özel olmayacaksa cinsel hayatın devam edebiliyor mu? Doktor 3 hafta sonra izin veriyor ama bu şekilde nasıl olacak imkansız gibi duruyor ?
En az 6 hafta dedi benim doktorum...çok çok geçmiş olsun bende nisanda olucam insallah

gecmiş olsun gamzemfs, hangi doktora oldun acaba? ve hangi yöntemle?

Gercekten su an kendimi cok daha iyi ve rahat hissediyorum. Insanin bazi noktalarda guveninin kirilmasi cidden cok zor, hele ki mevzu vucutsa.. Tesekkur ederim :)

Merhaba kızlar ;

Bende 10 gün önce bu operasyonu oldum , inanılmaz mutluyum işin aslı çokta şanslıyım sanırım :) çünkü bazı yazıları okuduğumda kötü dikiş , aşırı ödem, iyileşmeyen yaralar gerçekten korkutucu bir durum.. ben ameliyattan sonra bakmaya korkmuştum ama 2.ci günü cesaret edip baktım ve gözlerime inanamadım sanki hiç ameliyat olmamışımda doğuştan böyleyim ne bir dikiş ne bir şişlik yada kızarıklık söz konusu bile değil , zaten 3 gün sonra işe başladım ve şunuda söylemem gerek 10. gündeyim ama hala popomun üstüne tam oturamıyorum :) uzun süreli oturmada canım yanıyor iyileşme süreci çokta hızlı değil ama günden güne daha iyi ama burada önemli olan doktorunuzun uygulamalarını mutlaka yapın mesela her wc ihtiyacınızdan sonra iyice temizliğinizi yapın baticonlu su ile temizleyin sürekli ped değiştirin ve en önemlisi doktorunuzu iyi seçin araştırın , ilerleyen zamanlardaki durumumla ilgili olumlu olumsuz gelişmeleri yazarım :) mutlu kalın

Canım kime oldun geçmiş olsun

Arkadaşlar labioplasti olan arkadaşlar söylebilir mi acaba ilk hafta görüntüleri nasıldı? Benim bugün 5'inci günüm ve görüntü korkunç. Eski halinden çok daha kötü. Tamam elbette şişlikler vardır ama burada okuyorum daha yeni operasyon geçirmelerine rağmen eski haline göre çok güzel falan diyorlar. Bu konuda yorumlarınızı lütfen benimle paylaşır mısınız?

Ben ilk haftami hatırlamak dahi istemiyorum sana o kadar soyliyim. Igrencti davul gibi mosmor ııyy aklıma gelince tuylerim diken diken oluyo. Neredeyse 1 buçuk ay her baktığımda ağlıyodum. Burda tanıştığım kişiler vardı telefonda konuşuyoduk gecicek gecicek sabır bu ameliyatın başı dedi hepsi.. Sislikler indikce yürümeye başladım (3 hafta rezil oldum penguen gibi yürüdüğüm için herkes ordan bisey olduğumu anlamıştı) şimdi sarkan bisey yok evet ama bende memnun değilim. Belki hala şiş dicem ama 3 gün önce tam 3 ay oldu. Altta iki tane top gibi et parçası kaldı. Sol dudak sağa göre daha büyük ve büzüş büzüş..klitoris üzerinde fazla bi deri var beni rahatsız eden..Sağ iç dudakla dış dudak arasında acıyan bi baloncuk var. Patlıyo acıyo sonra tekrar oluşuyo. Ay sonunda doktora gidicem bakalım ne diyecek... Sana diyecegim şu ki geçiyo iniyo şişlikler ama senin doktoruna olan 2 kişi tanıyorum ve ikiside son görüntüsünden hiç memnun değil. Umarım sen onlar gibi olmazsin cok geçmiş olsun..

Ya sen böyle söyleyince şimdi çok korktum. Sen hangi doktora yaptırdın. Benim iç dudakların üstü ve altı ince ama ortası pörtlemiş duruyor. Bir de özel değilse sormak isterim, herhangi bir hissislik yaşıyor musun? Klitorisin içerde kalması gibi bir durum yaşadın mı çünkü ben klitorisimi göremiyorum. Acaba çok yanlış bir şey mi yaptım. Sen pişman mısın?

Merhaba oncelikle gecmis olsun benimde bugun 6. Günüm ilk gunde dahil olmak üzere korkunc bir görüntü kesinlikle olmadi aman aman bir sislik asl olmadi deyim yerindeyse agrim hic yoktu zaten...ki benim 3 saatlik bir operasyondu klitorisimde düzeltildi su an onda birazcık sisik var doktorum sisligin 1 aya %80 azalacağını azalacağını 3 4 aya da tamamen istenilen goruntuye kavuşacağımı soyledi....sabirli olmak gerek....yine tekrar ediyorum bu ameliyati bilen ellerde olmak gerekli....

Hayır hiç bi hissizlik yaşamadım o konuda sıkıntı yok. Ilk zamanlar benim klitoriside almış galiba diyodum :) şişi geçince normale döner merak etme. Açıkçası özgüven açısından harika bisey. Benim cok sarkıktı ikiside, tayt ve çamaşırda cok kotu duruyodu o yüzden pişman değilim. Tek pişmanlıgım farklı doktorlara gidip en azından muayene olmamak sanırım.. Cok güveniyodum doktoruma gözüm kapalı gitmiştim. Ameliyattan 1 ay sonra doktora bi soru sormuştum "Geçen hafta konuştuk ya ödemlerin indi mi ki düzelsin" diye cevap vermişti şok olmuştum. Ilk kez ameliyat sonrası bu kadar şişen bi hasta görüyorum demişti ona rağmen benim ne durumda olduğumu anlayıp sabırla cevaplar vermedi ve şuan ay sonuna randevu alıcam ama inan neredeyse revize bi ameliyat geçirmem gereken bi durumda olsamda hiç gidesim gelmiyo

Bence anadan dogma gibi olmasini beklemek sacma olmaz yani duzeldiuse ciddi bir sikinti yoksa kabul etmek gerek bence

Madem oyle düşünüyodun aylarca harıl harıl neden doktor aradın? Gidip şunları alın yeter deseydin hayret bisey.. Bi ton sıkıntımı yazmışım oraya, yoruma bak.. Sorunlarım var ki mutsuzum dimi? Ameliyat sonrası memnun olanların yorumları beni öldürüyo ya

Kesinlikle alakasi yok ben kotu bir niyetle soylemedim ki ...ben kendi ameliyatimdan once de dedim fazla birsey beklemiyorum biraz duzelsin toparlansin yeter anadan dogma gibi olmasini beklemedim su an benimde sis inanin ilk gunku degil ama cok canimi sikan ciddi birsey olmazsa asla revize dusunmem yapacak birsey yok bu saatten sonra

Bazi seyleri fazla kafamiza takıyoruz benim yollarca icimde biriktirdigim seyleri doktorla paylastigimda ve beni muayene ettiginde oyle bir anlattin ki bende ne sandim dedi...boyle olup halinden memnun cok kdin var dedi....biz sadece bazi seyleri kendimize fazla dert ediyoruz...ben eminim ki sizinde kafaniza taktiginiz kadar birsey yoktur bu zaten yeterince zor bir maddi manevi zor bir surec kendinize tekrar vu eziyeti yapmayin diye demistim sadece

Bende revize düşünmüyorum ki zaten o nerden çıktı? Revize ameliyat olmayı gerektiricek bi halde ama gitmek istemiyorum doktora yazdım. Benim dilim yandı artık estetiğin e sini duymak dahi istemiyorum. Cok canımı yakan bi yer var onu düzeltsin ilaç mı dikiş mi ne gerekiyosa bide alttaki toplari alsın yeter. Düğüne 5 ay kaldı zaten hangi ara iyileşicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…