Degisim.. Labioplasti

Keianl
Kesinlikle yalniz gidilmemeli ama iste deli cesareti dediginiz gibi

Ya valla ne güzel cesaretlisiniz ya

Evet tatlim dügümleri aldilar dikislerimin birkac dk falan surdu :) su an daha iyiyim. 15. Gununde falan diger dikisleri elinle bile ceksen gelir dedi :)
Hadi geçmiş olsun. Dikişler çekilince rahatlama oldu mu ? Benim 14. Günüm yine çok ağrı ve yanmalı geçiyor dikişler batıyor bir de ağrı yetmiyor muş gibi ben de pazartesi gidecem. Bu ağrı hiç hayra alamet değil. 2 hafta oldu. Ağrı’nın birmiş olmadı gerekti.

Canım sana da çok geçmiş olsun inşallah dikişlerin alındıktan sonra daha iyi olursun

Görüntüden memnun musunuz klitoris ortaya çıktı falan diyenler olmuştu siz nasıl buluyorsunuz ?
Ben su an gayet memnunum canim. Benim klitorisle alakali bir sorunum yoktu zaten.. Hala sislik olmasina ragmen su an bile arada acayip fark var :)

Benim zaten pek batma olmuyordu rahatladim ama asiri bir fark yok. Yanma falan olmuyor canim sen bi git bence de.. Doktor bakti bana, mukemmel dedi. Cunku gercekten iyi baktigima inaniyorum. Surekli kantaron yagi surdum, kremi falan ihmal etmedim. 4 gun surekli buz koydum ve cok dinlendim canim :)

Ben de aksine dinlenemedim. O halde akşama kadar işte ayakta eve gel çocuk iş köpeği çişe çıkar üstüne bir de Regl ol. Zannedersem yakınmalarım normal. Bakim doktor ne diyecek pazartesi giderim

Ben de aksine dinlenemedim. O halde akşama kadar işte ayakta eve gel çocuk iş köpeği çişe çıkar üstüne bir de Regl ol. Zannedersem yakınmalarım normal. Bakim doktor ne diyecek pazartesi giderim
Evet bence de normal.. Olsun sorun olacagini sanmiyorum sadece iyilesme sureciniz uzamis :)

Bir de hangi yöntemle yapıldı?
Vallahi bilmiyorum hangi yöntem benimkisi. Size bırakıyorum dedim girdim. Ağrım hariç görüntü normal. Doktora gittim kötü bakmışsın ödem olmuş dedi. Ben hep işe gittim, araba kulandım. Kot giydim vs..
Doktor ismi vermek istemiyorum. Zaten Ankara ya da İstanbul da olmadım.

Yaa keşke dinlenme şansınız olsaydı. Inşallah biran önce iyileşirsiniz.
Peki jinekolog mu yoksa estetik doktoruna mı oldunuz?
Kimisi uçtan kesilince daha iyi oluyor kararan kısmı da gidiyor diyor, kimisi de aradan parça alınıp dikilince daha iyi oluyor az dikiş oluyor diyor. Kafam karışık ta bu konuda ondan sordum yöntemi

Gidersem sorarım. Benimkini kısa kesmiş. Gayet muntazam duruyor. Dışardan görüntü süper. Ama İnan ki ağrıdan ve stresten mide ağrıların kaldım. Kimseye diyemiyorum. Nerdeyse 3 hafta dolacak inanılmaz yanma ve ağrı var. Eğer çok rahatsız olmuyorsan sen ve partnerin hiç girişme derim. Plastik cerrahına oldum. Bana ol basit diyordu. Sonrasından bahsetmedi. Pişman oldum yaptırdığıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…