Kesinlikle yalniz gidilmemeli ama iste deli cesareti dediginiz gibiAmeliyat sonrası eve tek başıma araba kullanarak geldim. Genel anestezi ile oldum. Deli cesareti işte... değer umarım eşlerimiz buna. Kendimiz için de olsa bilinçaltında eşten utanma yatıyor işte...aslında kısmen önle için
Ya bu konuda o kadar çekingeniz ki bazı şeyler hep içimizde kalıyorGeçmiş olsun canım iyi olmana çok sevindim allah bana da nasip etsin inşallah
Ya valla ne güzel cesaretlisiniz yaAmeliyat sonrası eve tek başıma araba kullanarak geldim. Genel anestezi ile oldum. Deli cesareti işte... değer umarım eşlerimiz buna. Kendimiz için de olsa bilinçaltında eşten utanma yatıyor işte...aslında kısmen önle için
Çok haklisin canım ama ben karar verdim bir ay sonra ankara da olmayı düşünüyorumYa bu konuda o kadar çekingeniz ki bazı şeyler hep içimizde kalıyor
Bugun kontrole gidiyorum bakalim ne olacak :)Çok haklisin canım ama ben karar verdim bir ay sonra ankara da olmayı düşünüyorum
Gittin mi canım nasılsin şuan. :)Bugun kontrole gidiyorum bakalim ne olacak :)
Evet tatlim dügümleri aldilar dikislerimin birkac dk falan surdu :) su an daha iyiyim. 15. Gununde falan diger dikisleri elinle bile ceksen gelir dedi :)Gittin mi canım nasılsin şuan. :)
Hadi geçmiş olsun. Dikişler çekilince rahatlama oldu mu ? Benim 14. Günüm yine çok ağrı ve yanmalı geçiyor dikişler batıyor bir de ağrı yetmiyor muş gibi ben de pazartesi gidecem. Bu ağrı hiç hayra alamet değil. 2 hafta oldu. Ağrı’nın birmiş olmadı gerekti.Evet tatlim dügümleri aldilar dikislerimin birkac dk falan surdu :) su an daha iyiyim. 15. Gununde falan diger dikisleri elinle bile ceksen gelir dedi :)
Canım sana da çok geçmiş olsun inşallah dikişlerin alındıktan sonra daha iyi olursunHadi geçmiş olsun. Dikişler çekilince rahatlama oldu mu ? Benim 14. Günüm yine çok ağrı ve yanmalı geçiyor dikişler batıyor bir de ağrı yetmiyor muş gibi ben de pazartesi gidecem. Bu ağrı hiç hayra alamet değil. 2 hafta oldu. Ağrı’nın birmiş olmadı gerekti.
Görüntüden memnun musunuz klitoris ortaya çıktı falan diyenler olmuştu siz nasıl buluyorsunuz ?Evet tatlim dügümleri aldilar dikislerimin birkac dk falan surdu :) su an daha iyiyim. 15. Gununde falan diger dikisleri elinle bile ceksen gelir dedi :)
Ben su an gayet memnunum canim. Benim klitorisle alakali bir sorunum yoktu zaten.. Hala sislik olmasina ragmen su an bile arada acayip fark var :)Görüntüden memnun musunuz klitoris ortaya çıktı falan diyenler olmuştu siz nasıl buluyorsunuz ?
Benim zaten pek batma olmuyordu rahatladim ama asiri bir fark yok. Yanma falan olmuyor canim sen bi git bence de.. Doktor bakti bana, mukemmel dedi. Cunku gercekten iyi baktigima inaniyorum. Surekli kantaron yagi surdum, kremi falan ihmal etmedim. 4 gun surekli buz koydum ve cok dinlendim canim :)Hadi geçmiş olsun. Dikişler çekilince rahatlama oldu mu ? Benim 14. Günüm yine çok ağrı ve yanmalı geçiyor dikişler batıyor bir de ağrı yetmiyor muş gibi ben de pazartesi gidecem. Bu ağrı hiç hayra alamet değil. 2 hafta oldu. Ağrı’nın birmiş olmadı gerekti.
Ben de aksine dinlenemedim. O halde akşama kadar işte ayakta eve gel çocuk iş köpeği çişe çıkar üstüne bir de Regl ol. Zannedersem yakınmalarım normal. Bakim doktor ne diyecek pazartesi giderimBenim zaten pek batma olmuyordu rahatladim ama asiri bir fark yok. Yanma falan olmuyor canim sen bi git bence de.. Doktor bakti bana, mukemmel dedi. Cunku gercekten iyi baktigima inaniyorum. Surekli kantaron yagi surdum, kremi falan ihmal etmedim. 4 gun surekli buz koydum ve cok dinlendim canim :)
Evet bence de normal.. Olsun sorun olacagini sanmiyorum sadece iyilesme sureciniz uzamis :)Ben de aksine dinlenemedim. O halde akşama kadar işte ayakta eve gel çocuk iş köpeği çişe çıkar üstüne bir de Regl ol. Zannedersem yakınmalarım normal. Bakim doktor ne diyecek pazartesi giderim
Vallahi bilmiyorum hangi yöntem benimkisi. Size bırakıyorum dedim girdim. Ağrım hariç görüntü normal. Doktora gittim kötü bakmışsın ödem olmuş dedi. Ben hep işe gittim, araba kulandım. Kot giydim vs..Bir de hangi yöntemle yapıldı?
Gidersem sorarım. Benimkini kısa kesmiş. Gayet muntazam duruyor. Dışardan görüntü süper. Ama İnan ki ağrıdan ve stresten mide ağrıların kaldım. Kimseye diyemiyorum. Nerdeyse 3 hafta dolacak inanılmaz yanma ve ağrı var. Eğer çok rahatsız olmuyorsan sen ve partnerin hiç girişme derim. Plastik cerrahına oldum. Bana ol basit diyordu. Sonrasından bahsetmedi. Pişman oldum yaptırdığıma.Yaa keşke dinlenme şansınız olsaydı.Inşallah biran önce iyileşirsiniz.
Peki jinekolog mu yoksa estetik doktoruna mı oldunuz?
Kimisi uçtan kesilince daha iyi oluyor kararan kısmı da gidiyor diyor, kimisi de aradan parça alınıp dikilince daha iyi oluyor az dikiş oluyor diyor. Kafam karışık ta bu konuda ondan sordum yöntemi