Degisim.. Labioplasti

Merhaba, teşekkürler cevabınız için. Evet doktor araştırıyorum şu anda. Tavsiyeniz üzerine Esra Hanım’a baktım şimdi ama Ankara’da sanıyorum, değil mi? Ben İstanbul’da bir doktor arıyorum.

Sevgili Polestar, öncelikle geçmiş olsun. Aslı Alay ne kadar ücret aldı acaba, sorun olmayacaksa paylaşabilir misin? Şimdi nasılsın? Tamamen iyileştin mi?

Fiyat konusunu özelden sana yazdım canım, şu an gayet iyiyim her türlü aktiviteyi yapabiliyorum spora gidiyorum , yüzüyorum hiç bir sıkıntım yok tamamen iyileştim zaten görsel olarak ameliyatımın 2.ci gününden itibaren memnundum bende hiç ödem olmadı çünkü, dikişler gizliydi nerede onu bile bilmiyorum :)

Ya ben de düşünüyordum ameliyatı beni aşırı gıcık ediyor amü burda çok ağrı sızı olduğu yazdığı için vazgeçmek üzereyim

İlk olduğunda çok ağrıdı mı yanı başkalarının analayabileceği kadar

Se
size ne yapıldı tam olarak. Benim bi taraf uzun ve iç çamaşırına her değişinde sinirleniyorum görüntüsü pek umrumda değil acıkçası. Ya sadece onun biraz kısalmasını istiyorum size de bu işlem mi yapıldı . Nolur mazur görün çok soru sordum çok korkuyorum çünkü.

Reklam değilmiş. Birebir yaşadım gördüm. Ankaradaki ebrunun kurbanlarından biriyim ben de. Revizyonumu doktor özgür kartal yaptı. Biz yanlış reklamların kurbanı olduk bunda çok haklısınız. Ön yargınızda da haklısınız. Yalnız özgür beyi bu reklamcilarin içine dahil edemem. Çok ilgili, sonuç olumsuz dahi olsa arkasında duracak bir insan. Onu duyurmak bana boynumun borcu da oldu hani. Olumsuz deneyim yaşayan arkadaşlar üzülmeyin. Belki de en berbatı benimkisiydi. Her şeyin çaresi var gerçekten.

Ben yillarca cekmis biri olarak nasil yalan soylerim nasil yanlis birine yonlendiririm nasil insanların sağlığı ile oynayabilirim...sadece yasadiklarimi yazmıştım vicdanim rahat kac kisi ozelden msj atip tesekkur etti bana ozgur beyi yazdigim icim hepside ona ameliyat olup cok mutlular....

Aslında tüm yorumları okudum o arkadaşlar bu başlık altında üzüntülerini dile getirmişler. Siz memnuniyetinizi aynı başlığa yazınca da tepki toplamışsınız. Biraz empati yapmalı. Özelden size teşekkür edenlerden birisiyim ben de. Iyi niyetinizi anlıyorum. Darılmayın artık kimseye.

Kesinlikle darilma değil ben bayagidir burdayim cok sey yazdim cizdim biraz yazdıklarıma bakanlar fake olmadigimi reklam yapmadigimi bilebilirlerdi..iyiki de yazmisim bakin sizin gibi arkadaslara da vesile oldum pisman degilim

hangi şehir ve doktor a yaptırdınız acaba ben bursadayım . ve bursada bir doktor tavsiyesine rastlayamadım ne yazıkki ve başka şehre gitmem de mümkün değil

Merhabalar ameliyatınızın iyi geçmesine çok sevindim umarım herkese nasip olur böyle iyi sonuçlar:) hangi doktora ve ne kadara yaptırdınız acaba?

merhaba.27 sinde muayene 28 inde ise ameliyat oldum.doktoruma çok gerçekten çok güvendim ve hemen ertesi gün olmayı, ameliyatı daha fazla bekletmemem gerektiğini anladm.benim asimetri problemim vardı.size acı olmadığını söylesem yalan olur.acıyor ve şişiyor en azından benim öyle.herkes aynı olduğunu söylemeyemm cunku bilmiyorum.benim vucudum şişen bir bünyeye sahip burun ameliyatımda olduğu gibi vajina estetiğinden sonra da şişti.ilaçlarımı kullanmaya başladım.ağrı olunca dr umun verdiği ağrı kesiciyi içiyorum işe yarıyor.şimdiden görüntüsü hoşuma gidio şiş olmasına rağmen :)) güvenim arş'a doğru o derece :))) gerçekten çok mutluyum.ilerleyen zamanlarda tekrar yazmaya çalışırım.tavsiyem ertelemeyinn.en acılı zamanında bile verdiği özgüven ve mutluluk inanılmaz

Geçmis olsun. Özgür beye gidenleri duyunca gerçekten seviniyorum. Çünkü emin ellere teslimsiniz biliyorum. Kimse benim gibi ilk ameliyatimdaki kötü deneyimleri yaşamasin istiyorum. Bu işi herhangi bir doktora yaptırıp şansa bırakmasın kimse. Ona gidenler ne demek istediğimi anlıyor zaten.

Benim de ilk ameliyatim sonrasinda asimetri oluştu ne garip ki.. Doktor sünmüș dedi , nasil sunuyorsa

çok tsk ederim.herkes bir korku ile yaşıyor kime gitsem bişey olur mu diye ama birine güvenmek gerekiyo.bana doktorum o güveni verdi ve çok rahattım.ertesi gün ameliyat olucak kadar.kadınların bu kusurları yaşamaması gerekiyor bence.tek zorluğu anestezi den uyanırken mide bulantsı ve ılk gün gecesi agrılı geçtiği. ki benim ağrım reglimin yeni bitmiş olması kaynaklı hassaslığımdandı sanırım.iyilesme sürecinde regli olmamak için sonrasında ameliyat oldum.şükürler olsun kolay atlattım.darısı bu ameliyatı düsünenlerin başına insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…