Tesekkuler :) tabiki surekli bir agri kimsenin istemeyecegi bir durum...boyle bir durum varsa tabiki duzeltilmeli....ben o kdar kotuydum ki ameliyattan once biraz toparlansin yeter diyordum....simdi cok sisti.mesela birsey belli olmuyor 1 aya duzeleceek dedi doktorum ha boyle kalir diyede cok korkuyorum ama bir daha ameliyati goze hayatta goze almam....yine soyluyorum kalici bir agri sizidan bahsetmiyorum...inanin bende isterdim harika bi organim olsun ama sonucta buda insan eli ile yapilmis birsey ne kadar kusursuz olabilir ki ...yanlis anlasilmak istemem hepimiz ayni dertten muzdaribiz aylardir burda birbirimizin yaşadıklarıni okuyup yardimci olmak istiyoruz....hersey herkesin gonlune gore olur insallahProvince aslında studentttt çok haklı. benzer hislere sahip olduğum için, diğer üyelere de yardımcı olmak adına yazmak istedim.
problemli yerlerin düzelmesi bir ameliyattan bekleyeceğimiz en doğal şey.
en isim yapmış doktorlara gidip idare eder denecek hale gelmesi kabul edilemez, tabii ki problemsiz bir sonuç bekliyor herkes. onunla benzer hisleri ben de yaşıyorum bu yüzden onu çok iyi anlıyorum. mesela benim eskisinden daha kötü oldu dediğim yerler de mevcut maalesef.
Kendimiz fazla dert ediyoruz gibi gözüküyor ancak düşününce bazı yerlerin eskisinden kötü olmasından şikayet etmek çok doğal değil mi? :) kaldı ki 3 ay sonunda kimse hala acıyan bir yer istemez görüntüden de farklı bir şikayet bu.
bunların psikolojisiyle aylar geçirmek epey zor oldu benim için de. Sizin çok şükür ki sorunsuz olmuş biraz oradan kaynaklanan algı farkımız olabilirProvince mesajlarınızı okuyordum bu vesileyle bir geçmiş olsun da diyeyim :)
Özel mesaj kutuna bakarmısın lütfenTesekkuler :) tabiki surekli bir agri kimsenin istemeyecegi bir durum...boyle bir durum varsa tabiki duzeltilmeli....ben o kdar kotuydum ki ameliyattan once biraz toparlansin yeter diyordum....simdi cok sisti.mesela birsey belli olmuyor 1 aya duzeleceek dedi doktorum ha boyle kalir diyede cok korkuyorum ama bir daha ameliyati goze hayatta goze almam....yine soyluyorum kalici bir agri sizidan bahsetmiyorum...inanin bende isterdim harika bi organim olsun ama sonucta buda insan eli ile yapilmis birsey ne kadar kusursuz olabilir ki ...yanlis anlasilmak istemem hepimiz ayni dertten muzdaribiz aylardir burda birbirimizin yaşadıklarıni okuyup yardimci olmak istiyoruz....hersey herkesin gonlune gore olur insallah
Çok geçmiş olsun,gerçekten çok çektiniz,bari sonu iyi olsaydı...lk yazdıklarınızdan hatırlıyorum aylin hanım diye tutturmuştunuz ,hevesinizi kacırmak yazmak istememiştimburada kendisinden sıkıntı ceken memnun kalmayan ,ikinci ameliyatı olan bir çok arkadas var dı ama insanlar memnuniyetsizliklerini pek paylaşmıyorlar biz de hep özelden konusmustuk...Eğer durum sizi cok rahatsız ediyorsa ikinci ameliyat için farklı doktorların fikrini alın bence ... Tölere edilebilecek seviyede ise unutun gitsin ,takılmayın daha fazla acı çekmeyin....tekrar cok geçmiş olsunBen ilk haftami hatırlamak dahi istemiyorum sana o kadar soyliyim. Igrencti davul gibi mosmor ııyy aklıma gelince tuylerim diken diken oluyo. Neredeyse 1 buçuk ay her baktığımda ağlıyodum. Burda tanıştığım kişiler vardı telefonda konuşuyoduk gecicek gecicek sabır bu ameliyatın başı dedi hepsi.. Sislikler indikce yürümeye başladım (3 hafta rezil oldum penguen gibi yürüdüğüm için herkes ordan bisey olduğumu anlamıştı) şimdi sarkan bisey yok evet ama bende memnun değilim. Belki hala şiş dicem ama 3 gün önce tam 3 ay oldu. Altta iki tane top gibi et parçası kaldı. Sol dudak sağa göre daha büyük ve büzüş büzüş..klitoris üzerinde fazla bi deri var beni rahatsız eden..Sağ iç dudakla dış dudak arasında acıyan bi baloncuk var. Patlıyo acıyo sonra tekrar oluşuyo. Ay sonunda doktora gidicem bakalım ne diyecek... Sana diyecegim şu ki geçiyo iniyo şişlikler ama senin doktoruna olan 2 kişi tanıyorum ve ikiside son görüntüsünden hiç memnun değil. Umarım sen onlar gibi olmazsin cok geçmiş olsun..
Doktorunuz kim acaba?Arkadaşlar labioplasti olan arkadaşlar söylebilir mi acaba ilk hafta görüntüleri nasıldı? Benim bugün 5'inci günüm ve görüntü korkunç. Eski halinden çok daha kötü. Tamam elbette şişlikler vardır ama burada okuyorum daha yeni operasyon geçirmelerine rağmen eski haline göre çok güzel falan diyorlar. Bu konuda yorumlarınızı lütfen benimle paylaşır mısınız?
Sinirlenmeyin,sessizce takip ediyorum o arkadas millet dert yazdıkca özgür kartlaın ne kadar muhteşem oldugunu,kendi ameliyatının ne kadar sorunsuz oldugunu yazıyor...Reklamın bu kadar alenisi...Ankara da bayan doktor bitti özgür kartal başladı...Madem oyle düşünüyodun aylarca harıl harıl neden doktor aradın? Gidip şunları alın yeter deseydin hayret bisey.. Bi ton sıkıntımı yazmışım oraya, yoruma bak.. Sorunlarım var ki mutsuzum dimi? Ameliyat sonrası memnun olanların yorumları beni öldürüyo ya
Sen neyin kafasindasin cidden anlamis degilim....o cevap yazdığın kisi ile biz defalarca burda konustuk....sen kimsin nerden ciktin bir defada bana biyle camur atmaya basladin...boyle bir suclamayi asla ve asla kabul etmem....aylarca doktor arastirdim ben aylarca....adam beni bir dertten kurtardi ona minnettarim ben...sen neyden bahsediyorsun...burda sürecimi zaten paylasicagimi söylemiştim kalkip yalan mi soylıyım ayyy cok kotuyum ayyyy cok ödemin var ayyy goruntu korkunc bi deseydim.....ne yapsaydim...bu millete hicbir sekilde yaranilmaz cidden onu anladımSinirlenmeyin,sessizce takip ediyorum o arkadas millet dert yazdıkca özgür kartlaın ne kadar muhteşem oldugunu,kendi ameliyatının ne kadar sorunsuz oldugunu yazıyor...Reklamın bu kadar alenisi...Ankara da bayan doktor bitti özgür kartal başladı...
Çok teşekkür ediyorummm.evet illa o diye tutturmustum hatırlayınca bi daha kızdım kendime:) yaşamam gerekiyomus demekki yapicak bisey yok. Ay sonunda gidicem kontrole bakalım ne dicek. Paylaşırım burdadaÇok geçmiş olsun,gerçekten çok çektiniz,bari sonu iyi olsaydı...lk yazdıklarınızdan hatırlıyorum aylin hanım diye tutturmuştunuz ,hevesinizi kacırmak yazmak istememiştimburada kendisinden sıkıntı ceken memnun kalmayan ,ikinci ameliyatı olan bir çok arkadas var dı ama insanlar memnuniyetsizliklerini pek paylaşmıyorlar biz de hep özelden konusmustuk...Eğer durum sizi cok rahatsız ediyorsa ikinci ameliyat için farklı doktorların fikrini alın bence ... Tölere edilebilecek seviyede ise unutun gitsin ,takılmayın daha fazla acı çekmeyin....tekrar cok geçmiş olsun
Ben de kimseye haber vermeden oldum ameliyatı. Spinal anestezi yaptırdım. Taksiyle döndüm eve oturamadım bileAmeliyat sonrası eve tek başıma araba kullanarak geldim. Genel anestezi ile oldum. Deli cesareti işte... değer umarım eşlerimiz buna. Kendimiz için de olsa bilinçaltında eşten utanma yatıyor işte...aslında kısmen önle için
Geçmiş olsun. Kime oldunuz acaba?Ben de vajinoplasti ve labioplasti olalı 11 gün oldu. Azcık ödem olmasına rağmen şekli eskiye çok daha güzel. Hem de hiçbi zaman hissetmediğim sıkılığı hissediyorum. Hala yan yatamıyorum batmalarım oluyo. Üzerine bi de regl oldum inşallah kötü etkisi olmaZ.Ama günden güne iyileşiyo insan. Yaptırmak isteyenler ağrıdan sızıdan korkmayın. Ömür boyu kendinize duyduğunuz güveninizin yanında bir iki günlük ağrı hiçbişey değil.Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Teşekkür ederim. İstanbulda meltem hastanesi hale uzere oldumGeçmiş olsun. Kime oldunuz acaba?
Geçmiş olsun canım ben de 13.ünde olucam burdan yazıları okudukça cesaret artıyor aslında benim kardeşim de oldu onun etkisi daha çok süreci gördüğüm için rahatım herşey güzel olacak :)Evet kizlar nerden baslayacagimi bilmiyorum cunku benim icin her sey cok ani gelisti.. Aslinda buraya yazarken bile az biraz cekiniyorum. Burda oldukca fazla konu var cunku. Yine de ben de paylasmak istiyorum belki birilerine faydam dokunur.
Bundan birkac ay onceye kadar inanın genital bolgemle alakali kendimce bir sorunum yoktu. Yaza evliligim olacak nasipse ve bu karardan sonra insan ister istemez vucuduna bir goz atiyor.
Burdan asla baskasi icin yaptirdigimi soylemeyin lutfen, yalnızca farkedisim bu yolla oldu. Neyse birkac hafta boyunca o ic dudaklar gozume batmaya basladi.. Karar verdim ve arastirdim, boyle bir ameliyattan haberim bile yoktu. Okuyorum ve ailemin yaninda, Ankarada yaptirmaya karar verdim. Iyilesmek icin yalnızca 10 gunum vardi, en azindan ayaga kalkip okula gidebilmem icin. Bugun 9 gun oldu kizlar. Evet iyiyim :)
Yaptiracagim gece burdaki yorumlari okuyup okuyup vazgectim. Cunku cok acili oldugundan, his kaybindan vs bahsediliyordu ve bu ameliyattan kimsenin ne haberi olacakti ne bir sey.. Ailemden bir seyler saklamaktan nefret ederim ama asla izin vermezlerdi ve mecburdum bu konuda lutfen beni yargilamayin..
Bugun yaptirdigim yerden ilk Halinin fotografini atmalarini istedim. Kizlar tum samimiyetimle soyluyorum, Hayir benim olamaz dedim. O kadar alismisim ki. Ve su an hala sislik, odem, morluklar olmasina ragmen yemin ediyorum katbe Kat daha guzel..
Ve bahsedilen kadar asla agrim sizim olmadi. His kaybi vs bunlara inanmiyorum gaza gelmeyin. Kaldi ki doktorum hepsini aciklayip beni cesaretlendirdi.. Ilk 4-5 gun nerdeyse surekli dinlenme halindeydim. 6. Gun kayinvalideme gittim, evet ciddiyim ve 2 saatlik yol. Biraz sizlamalarim oldu fakat farkedilmedi bile. Bende 6.gunden sonra biraz sizi basladi fakat bugun o da nerdeyse tamamen gecti.. Sorulariniza acigim :)
Sevgili Polestar, öncelikle geçmiş olsun. Aslı Alay ne kadar ücret aldı acaba, sorun olmayacaksa paylaşabilir misin? Şimdi nasılsın? Tamamen iyileştin mi?Çok sağol canim, Aslı Alay bu gün kontrole gittim her şey yolunda ve inanılmaz bir ozguven