Degisim.. Labioplasti

Revize olmayi dusundugunu sanmistim yazdiklarindan....eger kalici bir hassasiyet var sa biz doktora sorduğumuzda soyle demişti orayi acip ordaki o parcayi (odem vs ben tam olarak ne dedigini hatırlamıyorum)
Benimde ameliyatimda odemler olmus hepsini temizledim dedi..bir gun bekletip sabah tekrar kontrol etmesinin sebebi buydu..sanirim o odemler ve deri alti kanamalari o hassasiyeti yapiyor

Province aslında studentttt çok haklı. benzer hislere sahip olduğum için, diğer üyelere de yardımcı olmak adına yazmak istedim.
problemli yerlerin düzelmesi bir ameliyattan bekleyeceğimiz en doğal şey.
en isim yapmış doktorlara gidip idare eder denecek hale gelmesi kabul edilemez, tabii ki problemsiz bir sonuç bekliyor herkes. onunla benzer hisleri ben de yaşıyorum bu yüzden onu çok iyi anlıyorum. mesela benim eskisinden daha kötü oldu dediğim yerler de mevcut maalesef.
Kendimiz fazla dert ediyoruz gibi gözüküyor ancak düşününce bazı yerlerin eskisinden kötü olmasından şikayet etmek çok doğal değil mi? :) kaldı ki 3 ay sonunda kimse hala acıyan bir yer istemez görüntüden de farklı bir şikayet bu.
bunların psikolojisiyle aylar geçirmek epey zor oldu benim için de. Sizin çok şükür ki sorunsuz olmuş biraz oradan kaynaklanan algı farkımız olabilir Province mesajlarınızı okuyordum bu vesileyle bir geçmiş olsun da diyeyim :)

Eksik yazmisim ya....acip oranin alinmasi lazim demişti...deri altinda ki kanamalarin ve ödemelerin bu yuzden takip edilmesi lazim demisti

Tesekkuler :) tabiki surekli bir agri kimsenin istemeyecegi bir durum...boyle bir durum varsa tabiki duzeltilmeli....ben o kdar kotuydum ki ameliyattan once biraz toparlansin yeter diyordum....simdi cok sisti.mesela birsey belli olmuyor 1 aya duzeleceek dedi doktorum ha boyle kalir diyede cok korkuyorum ama bir daha ameliyati goze hayatta goze almam....yine soyluyorum kalici bir agri sizidan bahsetmiyorum...inanin bende isterdim harika bi organim olsun ama sonucta buda insan eli ile yapilmis birsey ne kadar kusursuz olabilir ki ...yanlis anlasilmak istemem hepimiz ayni dertten muzdaribiz aylardir burda birbirimizin yaşadıklarıni okuyup yardimci olmak istiyoruz....hersey herkesin gonlune gore olur insallah

Özel mesaj kutuna bakarmısın lütfen

Çok geçmiş olsun,gerçekten çok çektiniz,bari sonu iyi olsaydı...lk yazdıklarınızdan hatırlıyorum aylin hanım diye tutturmuştunuz ,hevesinizi kacırmak yazmak istememiştimburada kendisinden sıkıntı ceken memnun kalmayan ,ikinci ameliyatı olan bir çok arkadas var dı ama insanlar memnuniyetsizliklerini pek paylaşmıyorlar biz de hep özelden konusmustuk...Eğer durum sizi cok rahatsız ediyorsa ikinci ameliyat için farklı doktorların fikrini alın bence ... Tölere edilebilecek seviyede ise unutun gitsin ,takılmayın daha fazla acı çekmeyin....tekrar cok geçmiş olsun

Doktorunuz kim acaba?

Sinirlenmeyin,sessizce takip ediyorum o arkadas millet dert yazdıkca özgür kartlaın ne kadar muhteşem oldugunu,kendi ameliyatının ne kadar sorunsuz oldugunu yazıyor...Reklamın bu kadar alenisi...Ankara da bayan doktor bitti özgür kartal başladı...

Sen neyin kafasindasin cidden anlamis degilim....o cevap yazdığın kisi ile biz defalarca burda konustuk....sen kimsin nerden ciktin bir defada bana biyle camur atmaya basladin...boyle bir suclamayi asla ve asla kabul etmem....aylarca doktor arastirdim ben aylarca....adam beni bir dertten kurtardi ona minnettarim ben...sen neyden bahsediyorsun...burda sürecimi zaten paylasicagimi söylemiştim kalkip yalan mi soylıyım ayyy cok kotuyum ayyyy cok ödemin var ayyy goruntu korkunc bi deseydim.....ne yapsaydim...bu millete hicbir sekilde yaranilmaz cidden onu anladım

Çok teşekkür ediyorummm.evet illa o diye tutturmustum hatırlayınca bi daha kızdım kendime:) yaşamam gerekiyomus demekki yapicak bisey yok. Ay sonunda gidicem kontrole bakalım ne dicek. Paylaşırım burdada

Ben de vajinoplasti ve labioplasti olalı 11 gün oldu. Azcık ödem olmasına rağmen şekli eskiye çok daha güzel. Hem de hiçbi zaman hissetmediğim sıkılığı hissediyorum. Hala yan yatamıyorum batmalarım oluyo. Üzerine bi de regl oldum inşallah kötü etkisi olmaZ.Ama günden güne iyileşiyo insan. Yaptırmak isteyenler ağrıdan sızıdan korkmayın. Ömür boyu kendinize duyduğunuz güveninizin yanında bir iki günlük ağrı hiçbişey değil.Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Ben de kimseye haber vermeden oldum ameliyatı. Spinal anestezi yaptırdım. Taksiyle döndüm eve oturamadım bile

Geçmiş olsun. Kime oldunuz acaba?

Geçmiş olsun canım ben de 13.ünde olucam burdan yazıları okudukça cesaret artıyor aslında benim kardeşim de oldu onun etkisi daha çok süreci gördüğüm için rahatım herşey güzel olacak :)

Okuduklarıma çok sevindim mutlu bir sona ulaştığın için. Gerçekten insana özgüven veriyor başkası için yada kendin için sen kendini beğenebiliyorsan içine siniyorsa tamam zaten. iyi bir doktorla karşılaşmış olmanada ayrıca sevindim. İsmini benimle paylaşırsan çok memnun olurum

Kızlar, alakasız yerden giricen ama Pelin İlbeyi’ne ameliyat olan var mı aranızda? Ben onu düşünüyorum. Gösterdiği sonrası fotoğrafları oldukça güzeldi çünkü. Ama ameliyat olmuş birinin görüşünü almak isterim.

Çok sağol canim, Aslı Alay bu gün kontrole gittim her şey yolunda ve inanılmaz bir ozguven
Sevgili Polestar, öncelikle geçmiş olsun. Aslı Alay ne kadar ücret aldı acaba, sorun olmayacaksa paylaşabilir misin? Şimdi nasılsın? Tamamen iyileştin mi?

Merhabalar dr araştırıyorsanız eğer Esra çabuk cömerti kesinlikle tavsiye ederim çok tatlı bir bayan çok ilgili onun Yanında kesinlikle işini çok iyi yapıyor labioplasti ve klitoriplasti yaptırdım 1 haftada şişliklerin büyük çoğunluğu geçti şekli çok güzel çok beğendim acı agrı 3 gün çok az oluyor iyi akşamlar sorusu olan olursa yanıtlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…