Gercekten su an kendimi cok daha iyi ve rahat hissediyorum. Insanin bazi noktalarda guveninin kirilmasi cidden cok zor, hele ki mevzu vucutsa.. Tesekkur ederim :)Kimse kinamaz yargilamaz canim
Çok iyi yapmissin ,Beden senin bedenin
Bir kadin neresiyle komplexi varsa gucu varsa yaptirsin derim.
Cok tesekkur ederim canim, amiin hakkinda hayirlisi olsun :)Geçmiş olsun canım iyi olmana çok sevindim allah bana da nasip etsin inşallah
Amin hepimizin inşallah:)Cok tesekkur ederim canim, amiin hakkinda hayirlisi olsun :)
Su anda ben bir batma hissetmiyorum ozellik iki gundur Cok daha iyiyim. Ama bunu sıkıntı etme gunden gune surekli iyilesiyorsun benim de 10 gun oldu iste ama bunyeden bunyeye, islemden isteme degisiyor tabiki.. Benim klitoris e dokunulmadi mesela :)Geçmiş olsun ben de 13 gün önce yaptırdım. Hala batma şişlik ve rahatsızlık var. İyi ki yaptırmışım diyorum ama bir önce de bitsin diyorum şu batmalar. Bu eriyen ipler ne zaman eriyecek acaba? Hala iplerin batmasını hissediyorum. Ve sizde de sertlik var mı ? Ne zaman eski ağrısız haline döneceğim çok merak ediyorum
Bu arada bana doktorum 2 hafta sonra gel, gerekirse dikisleri aliriz dedi ama bilemiyorum :)Geçmiş olsun ben de 13 gün önce yaptırdım. Hala batma şişlik ve rahatsızlık var. İyi ki yaptırmışım diyorum ama bir önce de bitsin diyorum şu batmalar. Bu eriyen ipler ne zaman eriyecek acaba? Hala iplerin batmasını hissediyorum. Ve sizde de sertlik var mı ? Ne zaman eski ağrısız haline döneceğim çok merak ediyorum
Sorun şu ki ben geçen hafta çok iyiydim. Yani şimdi ne oldu ona canım sıkılıyor. Bu Regl süresince oldu olanlar galibaBu arada bana doktorum 2 hafta sonra gel, gerekirse dikisleri aliriz dedi ama bilemiyorum :)
Bende de sadece küçük dudaklar küçültüldü. Artık büyük dudaklardan dışarı çıkan bir görüntü yok. O sertlik sende de var mı? Bildiğin taş gibi sert dikişli kısımlarSu anda ben bir batma hissetmiyorum ozellik iki gundur Cok daha iyiyim. Ama bunu sıkıntı etme gunden gune surekli iyilesiyorsun benim de 10 gun oldu iste ama bunyeden bunyeye, islemden isteme degisiyor tabiki.. Benim klitoris e dokunulmadi mesela :)
Sabret, sonuclari guzel olacak insallah :)
Ilk yaptirdigimda oyleydi ama ben sık sık kantaron yagi surdum.. Su an normal et sertliginde canim. Kantaron yagi cok ise yaradi bende :)Bende de sadece küçük dudaklar küçültüldü. Artık büyük dudaklardan dışarı çıkan bir görüntü yok. O sertlik sende de var mı? Bildiğin taş gibi sert dikişli kısımlar
Ayy canim haklisin o zaman.. Ben evli degilim o yuzden takiliyorum oyle sap sapBu arada ben sabrediyorum da eşim sabredemiyorum. Sürekli ilişkiye girmek istediğini hissettiriyor ve ben de kaçıyorum. Zaten canım yanıyor diğeri mümkün değil....
Ayy canim haklisin o zaman.. Ben evli degilim o yuzden takiliyorum oyle sap sapinsallah kisa surede iyilesirsin. Doktoruna gorunme sansin yok mu 3 hafta sonra falan iliski mumkun diyorlardi. Dedigimi bir dene bence zeytinyagi falan da surebilirsin, zaten kantaron yagi d yapiliyor. Dikisler erimedigi muddetce o sertlik tamamen gidemez, ipin sertligi de vardır tabiki :) benim erimeye basladi canim yavas yavas elime geliyor..
2500.. Siz?Tamam evde var ben de denerim mutlakane kadar ödediniz ameliyat için ?
30002500.. Siz?
Ay ben kucuk bir bayilma gecirdim Heheh  ben de tek geldim birkac saat sonra sekerim dusmus ve bir kadinin kucagina hooop:)))Ameliyat sonrası eve tek başıma araba kullanarak geldim. Genel anestezi ile oldum. Deli cesareti işte... değer umarım eşlerimiz buna. Kendimiz için de olsa bilinçaltında eşten utanma yatıyor işte...aslında kısmen önle için