Amanın bak canım benim eşine bir şans daha vermeni rica ediyorum.Şöle düşün oda çk zor günler yaşamış,sende haklısın evin yükü senin omuzlarına binmiş.Ama bir erkeğin evde oturması kadar kötü bişi yk psikolojisi bozulmuş olabilir,karşında kendini ezilmiş görmüş olabilir,kesinlikle sen destek vermişndir ama erkekler tuhaftır.Ne yapacakları ne dedikleri belli olmaz.Evliliğin temeli kadındır.Biraz daha sabredip belki pişmanlığını görebilirsin.İşe başladığı zaman para kazanıyorum yapamadıklarımı özlediklerimi senden izin alarak yapmış.Ama sanırım içki içme meselesini seninle kavga ettikten sonra yaptı.Bunuda o anlık bir dayanıksızlık zaaf olarak gör.Allah la kul arasındadır yapılan hatalar.Buna ne sen nede ailesi karışamaz.Yapacağın şey büyüklerinden yardım alarak tabi eşininde bu aradaki tavırlarına bakarak son bir kez de olsa şartlarını sunarak bir şans daha vermen.Evliliğin ilk yılları çk zordur çk.Hepimiz geçtik nişanlılık sevgilik başka ama aynı çatıda yaşamak çkdaha başka.Eşinin ailesinin senden yana olması seni çk sevdiklerinin belirtisi vede çk güzel senin adına.Kumar oynamak meselesine gelince daha önce böle bişey yapıyormuydu.En kızdığım şey rıskını başkalarına yedirmek.Ama arada sırada yemeğine falan oynarlarsa izin ver.Erkekler de bazen tuhafta olsa böle stres attıklarını sölerler vede zannederler.Maalesefki ramazan ayında türkiyedeki her kahvede kumar oynatılıyor vede erkeklerin % 70 i sahur vaktine kadar kahvede duruyrlar.Üst komşumun eşi işletiyr ve adam iftardan sonra işine gidiyor sabah 6 da geliyr ramazanda, en çkda para kzandığı aymış.Allah ıslah etsin bu erkekleri.Her neyse sonuç itibarıyla iyi düşün.Bak bu yuvayı kurmak için çaba harcamışınız emek vermişnz birbirinizi sevmiş aynı yastığa baş koymuşunuz.İki medeni insansınız konuşarak anlaşma yoluna gidebilirsinz.İnşallah herşey gönlünce istediğin gibi olur .Mutluluklar