- 11 Nisan 2007
- 83.029
- 481.881
aynen, şimdi ismini yazmayayım bilmeyen vardır dedim
Uzun süre diyetlerle uğraşanların bilmemesi mümkün değil :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen, şimdi ismini yazmayayım bilmeyen vardır dedim
ben yıllardır diyet yaparım, denemediğim kalmadı, azıcık kilo alsam hemen verip toparlarımUzun süre diyetlerle uğraşanların bilmemesi mümkün değil :)
Hadi bismillahBen de if e başladım 24 saat çalıştığım için biraz saat kaydırması yaptım 13-21 arası yiyeceğim bakalım
acıkmazsam, kaydırınca bazen ben de saatleri ayarlıyorum, akşamları çay keyfimiz oluyor, çayı boş içemiyorum bir tane kurabiye vs tatlı birşey yemem lazım, o yüzden bazen 13-21 ben de yapıyorum. şuan mesela acıkmadım, muhtemelen saati geciktircemBen de if e başladım 24 saat çalıştığım için biraz saat kaydırması yaptım 13-21 arası yiyeceğim bakalım
İyiymişben yıllardır diyet yaparım, denemediğim kalmadı, azıcık kilo alsam hemen verip toparlarım
Nasıl yaptın canım su orucunu dayanmak zor olsa gerekMerhaba kızlar ben de 163 boyundayım 65.45 ile başladım bi hafta su orucu yaptım şu an 59 um şükürler olsun yarın bitiyor diyetim. Sonrasında if yapmayı düşünüyorum bayağı da popüler bişey ama yapan var mi acaba
daha kolay zayıflarsınız olsun :) kilo az olunca zayıflamak daha zor oluyor çünküBen kendimi 69 sanıyorum ya sabah tartıldım 71 olmuşum
Ayyyu geçen sene ne güzel çok dikkat etmiştim 58 kiloya kadar inmiştimdaha kolay zayıflarsınız olsun :) kilo az olunca zayıflamak daha zor oluyor çünkü
kışın ben de ucunu bırakıp bir kaç kilo alıyorum, sonra kampa giriyorum ama bu yıl kışın diyet yapmayı tercih ettim, irademi zorluyorum vallaAyyyu geçen sene ne güzel çok dikkat etmiştim 58 kiloya kadar inmiştim
Aynen canım yaza kadar çok dikkatli olmalıyım yoksa kilo bu çok hain hemen geliyorkışın ben de ucunu bırakıp bir kaç kilo alıyorum, sonra kampa giriyorum ama bu yıl kışın diyet yapmayı tercih ettim, irademi zorluyorum valla
Beni de akşam zorluyor kızımı uyuyunca hemen mutfağa koşuyorum haliyle kilolar çıldırıyorbeni akşam zorluyor, kahve içerken boş içmek , çay içerken boş içmek, gerisi kolay zaten...
Beni de akşam zorluyor kızımı uyuyunca hemen mutfağa koşuyorum haliyle kilolar çıldırıyor
Valla tam 7 gün dayandım ama zaten hastane yemeğini giyemediğini için hep açım hastanedeNasıl yaptın canım su orucunu dayanmak zor olsa gerek
Valla tam 7 gün dayandım ama zaten hastane yemeğini yemediğim için hep açım hastanede