• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik Zayıflama Grubu

sabah 830 da işe geliyorum, 12 ye kadar 2 fincan kahve ve 1l,tre su içtim,zaten korse sıkıyor yiyemiyorsun, korseyi biraz da ondan taktım, sıkıp yedirmesin diye :)) bakalım süreç nasıl olacak, 1 ay devam edicem..
dün saat 1330 da yedim bu arada :)) annemle telde konuşurken vakit geçmiş :))

Ben de if e başladım 24 saat çalıştığım için biraz saat kaydırması yaptım 13-21 arası yiyeceğim bakalım🙈🤗
acıkmazsam, kaydırınca bazen ben de saatleri ayarlıyorum, akşamları çay keyfimiz oluyor, çayı boş içemiyorum bir tane kurabiye vs tatlı birşey yemem lazım, o yüzden bazen 13-21 ben de yapıyorum. şuan mesela acıkmadım, muhtemelen saati geciktircem :halay:

Merhaba kızlar ben de 163 boyundayım 65.45 ile başladım bi hafta su orucu yaptım şu an 59 um şükürler olsun yarın bitiyor diyetim. Sonrasında if yapmayı düşünüyorum bayağı da popüler bişey ama yapan var mi acaba🙄
Nasıl yaptın canım su orucunu dayanmak zor olsa gerek

kışın ben de ucunu bırakıp bir kaç kilo alıyorum, sonra kampa giriyorum ama bu yıl kışın diyet yapmayı tercih ettim, irademi zorluyorum valla:dondurma:
Aynen canım yaza kadar çok dikkatli olmalıyım yoksa kilo bu çok hain hemen geliyor :KK53:

Back