- 6 Ocak 2017
- 53
- 85
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün tartıldım yukarda anlaşılmayabilir 104.6 kiloyum :)
yarın tam olarak başlıyorum inşallah :)
her ne kadar diyet yapmayacak olsam da oraya gidip belli ararlıklarla ölçüm yaptırmak bana biraz da sorumluluk hissi verir bir sonraki randevu 26 nisan :)
o zamana kadar elimizden geleni yapalım :)
az kalsın unutuyordum kandilin mübarek olsun arkadaşım :)
merhaba emoslandd bu zamana kadar yazamadım :/
bugün de başlayamadım
ani bir kararla diyetisyene gitme kararı aldım
bir diyet listesine uymayacağım tabiki sadece metabolizmamın kas kitlemn durumunu merak ettim o yüzden gittim
bundan 1 yıl önce 30 mayısta gitmiştim o zamanki ölçümlerimi buldum onları da paylaşacağım seninle
diyetisyene diyet yapamayacağımı sebze yemediğimden falan bahsettim ama bir liste yaptı.
bir de benim abur cubur alışkanlığım va onun için de günde bir dondurma bir çikolata ve bir çubuk kraker verdi normalde daha fazla yerim ama maksat azaltmak
aşağıya paylaşıyorum:)
bugün tartıldım yukarda anlaşılmayabilir 104.6 kiloyum :)
yarın tam olarak başlıyorum inşallah :)
her ne kadar diyet yapmayacak olsam da oraya gidip belli ararlıklarla ölçüm yaptırmak bana biraz da sorumluluk hissi verir bir sonraki randevu 26 nisan :)
o zamana kadar elimizden geleni yapalım :)
verdiği liste de yukarda
bu listededen benim uygulayacaklarım hergün sebze yemek tavuk veya et yemek
su içmek
yürüyüş yapmak
süt içmek
ve verdiği dondurma çikolata çubuk kraker :)
Sabah kahvalti da mi istemedin canim biraz erkene cekmek iyi olurdu ne kadar erken baslarsa yeme isi o kadar iyi
Evet kesinlikle çok pişman olursun ve yeme .. yada yarısını ye. Ama tamamını aslaMerhaba;
Ben size bişey sormak istiyorum. Ramazanın başından beri sporla beraber 6 kilo verdim.Gögüs kol omuz vs. her yerimden gitti tamda istediğim gibi. Bugün aşırı şekilde canm burger istiyor. Yesem ardından yürüyüş yapsam sizce pişmanlık yaşar mıyım?
Ya öyle mi diyorsunuzEvet kesinlikle çok pişman olursun ve yeme .. yada yarısını ye. Ama tamamını asla