Değişik Zayıflama Grubu

Canım bende evde yapıyorum. Bak bir program var o program çok yarıyor bana. Ben sırf göbek için egzersiz basladim. O seni yönetiyor kolay hareketler ve kaslarınin çalıştığını hissediyorsun. Cokta zaman almıyor. Seviye seviye bu. Önce başlangıç seviyesine göre 1 aylık sürecin var. Öyle devam ediyor
Eğzersiz yaparken baş dönmesi mide bulantısı yapıyor mu 😊 Bende diyetteyim insülin direncim yüksek ilaç da kullanıyorum. Senin enerjiden yararlanmaya geldim izninle 🤗😊

Merhaba kızlar ben de 163 boyundayım 65.45 ile başladım bi hafta su orucu yaptım şu an 59 um şükürler olsun yarın bitiyor diyetim. Sonrasında if yapmayı düşünüyorum bayağı da popüler bişey ama yapan var mi acaba🙄
Ben 2 hafta yaptım güzel sonuçlar almıştım şimdi yine yapmaya çalışıyorum .Akşam 7 de bırakıp sabah 11 gibi kahvaltı yapıyordum .

Değişik zayıflama grubuna selamlar:deli: yılbaşı geliyorrrr
yediklerimi asla kısmıyorum emzirdiğim için tabiki ama bebeği pışpışlarken sarfettiğim efor beni zayıflatır ve emzirmemHoppa
kahvaltıda tulum peyniri tereyağ bal ve 15 zeytin, çay, 3 dilim ekmek
Arada 1 dilim ekmek ve tonbalığı
Arada 3 avuç fındık-siyah üzüm karışık, yarım avuç badem
Suya devam
Akşama allah kerim

Konu dün açılmış
Hadi hayırlı olsunnn
Herkese selamlar:KK54: ben de bu tip zayıflama gurubu arıyordum
Kuralsızca
Kendini kasmadan
Hedefsiz hatta
Yavaş yavaşşşHoppa
Hergün mesaj yazma zorunluluğu olmadan
Baskısızzz
Üzerine hücumsuz
Sonuçta bakıyorum zayıflayanlara... konu açalı bi seneyi geçmiş, 1 sene önceki kilosu ile şimdiki aynı. E o zaman kimse bana 1 kibrit kutusu peynir... akşam yemek yok vb bahsetmesin boşa...
Kurallı bi sene aynı kilo olacağıma, kuralsız az da olsa zayıflarım, yani sanırım, sanırsam:KK23:
Bu arada kaç kiloyum bilmiyorum, yeni doğum yaptım, normalde 67ydim. 15-17 kadar aldım doğuma kadar. Doğumdan sora tartılmadım
Yarın sabah nasipse tartılayım. Ve ne zaman bir amaç edinsem, küçük de olsa kasıyorum açıkçası... kasmadan, rahatça biraz zayıflarız inşaallah. Ne çok azim, ne umutsuz... ortalarda bir yerdeyim:KK66:
Ben 78 kiloyla başladım bugün yeniden tartıldım 77 kiloya düşmüşüm. 20 gün oldu. Sanırım kendimi anladım artık canımı sıkmadan kilo verebiliyorum 🥰 az olsun öz olsun geri dönüşü olmasın verilerin kiloların yeter. Ayrica buna harekette katınca insan kendini çok formda hissediyor. Vücudundan çıkan o 1 kiloyu düşünüp rahatlıyorsun. İnan ki süper bir duygu. İlk hafta az can sıkıci olup sonradan alışıyorsun 🥰 canın bir şey çekerse gözlerini kapat onu yediğin günü hayal et. Tadını biliyorsun. Şimdi sen onu yesen 5 dk sürecek. 5 dk sonra o tat gelmiş ve bitmis olacak. Yani bir anlık bir zevk. Bir 7-8 dk sonra o tatdan eser kalmicak. Ama büyük kalori almış olacaksın. Öyle düşün. Sıkılırsan yaz buraya tutucaz seni ve inan nasıl kilo verdiğine inanmicaksin ♥️

Eğzersiz yaparken baş dönmesi mide bulantısı yapıyor mu 😊 Bende diyetteyim insülin direncim yüksek ilaç da kullanıyorum. Senin enerjiden yararlanmaya geldim izninle 🤗😊
Hayır canım. Ben her sabah aç karnına yürüyüş yapıp eve gelince yine aç karnına direkt egzersiz yapıyorum. Yaklaşık 15-20 dk egzersiz sürüyor. Bunlar totelde 500-600 kalori yaktiriyor. sabah Aç karnına yapmak büyük dönüş sağlıyor. Çünkü sabahları vücudun insuline en çok ihtiyacı olduğu anmis. Kalkar kalmaz karbonhidratli besinler yani ister çavdar ister normal ekmek farketmez yendiği zaman özellikle, vücut aldığı besinleri direkt kullanıp yağ depoluyormus. Yani şeker yerine sayılıp hemen en olmaması gereken şekilde yerine ulaştırıyormus. Ama bunu kalktıktan iki saat sonra yapmak çok daha iyiymiş. Yani vücuda şunu soyluyormussun, açlıktan ölmedim. İyiyim. Su içtim. Hareket ettim. Bu şekilde sabah aç karnına yaptığın egzersizlerde direkt olarak yağdan gidiyor. Daha kalori almaya baslamadigin için öncesinde vücudunda ham olanlari yaktiriyor sana. Eğer herhangi bir sağlık sorunun yoksa bu şekilde tavsiye ederim. Hiç dayanamam dersen bir salatalik yiyebilirsin. Sadece 15 kalori

kızlar bende geldım aranıza. insulın dırencım var glıfor kullanıyıorum aynı zamanda pcosum . muhakkak kılo vermem gerekıyor. bebek tedavılerım negatıf sonuclanıyor. kılo vermem sart.
boyum 170 cm. kılom 88 kg.
Hoş geldin canım ♥️ inşallah hep beraber verelim kurtulalım su hantalliktan 🥰

ben 12-8 diyeti yapıyorum. 16 saat açlık, sadece 12-8 arası beslenme ( istediğini yiyorsun) .
1 hafta oldu.
Korsemi de taktım, sabah 8-akşam 18 arası korseliyim.
1,5 kilo ve sıkılaşma var.
bu arada 160-60 kiloyum.
amacım sıkılaşmak ,beden küçültmek, fırlamaları toparlamak..
spor yapmıyorum bu arada..

ben 12-8 diyeti yapıyorum. 16 saat açlık, sadece 12-8 arası beslenme ( istediğini yiyorsun) .
1 hafta oldu.
Korsemi de taktım, sabah 8-akşam 18 arası korseliyim.
1,5 kilo ve sıkılaşma var.
bu arada 160-60 kiloyum.
amacım sıkılaşmak ,beden küçültmek, fırlamaları toparlamak..

İntermittent fasting 😍 bravo

Oy oyy
Ben 78 kiloyla başladım bugün yeniden tartıldım 77 kiloya düşmüşüm. 20 gün oldu. Sanırım kendimi anladım artık canımı sıkmadan kilo verebiliyorum 🥰 az olsun öz olsun geri dönüşü olmasın verilerin kiloların yeter. Ayrica buna harekette katınca insan kendini çok formda hissediyor. Vücudundan çıkan o 1 kiloyu düşünüp rahatlıyorsun. İnan ki süper bir duygu. İlk hafta az can sıkıci olup sonradan alışıyorsun 🥰 canın bir şey çekerse gözlerini kapat onu yediğin günü hayal et. Tadını biliyorsun. Şimdi sen onu yesen 5 dk sürecek. 5 dk sonra o tat gelmiş ve bitmis olacak. Yani bir anlık bir zevk. Bir 7-8 dk sonra o tatdan eser kalmicak. Ama büyük kalori almış olacaksın. Öyle düşün. Sıkılırsan yaz buraya tutucaz seni ve inan nasıl kilo verdiğine inanmicaksin ♥
:KK200::KK200: Evett

X