- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende evde daha ii oluyor daha çok vakit kalıyorevde yapıyorum
birde ben sporda terleyen bir insanim o terden sonra kendimi hemen banyoya atmam lazım , salonda olsam toplu banyolara giremem hiç rahat edemem e eve gel desen terli terli hiç sevmem beklemeyi evde yapıp direkt banyoya atıyorum kendimi çok rahat oluyo4Bende evde daha ii oluyor daha çok vakit kalıyor
Evet çok haklisin artemis bende öyle yapıyorum param da cebimde kalıyorbirde ben sporda terleyen bir insanim o terden sonra kendimi hemen banyoya atmam lazım , salonda olsam toplu banyolara giremem hiç rahat edemem e eve gel desen terli terli hiç sevmem beklemeyi evde yapıp direkt banyoya atıyorum kendimi çok rahat oluyo4
aynen öyleEvet çok haklisin artemis bende öyle yapıyorum param da cebimde kalıyor
süper canim ,lesliedeb sonra bacak hareketleri veya karın hareketleri gibi şeyler yaparsan bölgesel çok etkili olur1mil Leslie yaptım 40 ip atladım
Tamamdir bir dahaki yapisima yaparım şu kilolar gitsin yeterki 2 haftadır veremiyorum spor yapmayi bırakmıştım yeniden başladım .Devamı gelir inşallahsüper canim ,lesliedeb sonra bacak hareketleri veya karın hareketleri gibi şeyler yaparsan bölgesel çok etkili olur
spor diyetten daha etkili özelikle kilo korurken de yapmamız lazimTamamdir bir dahaki yapisima yaparım şu kilolar gitsin yeterki 2 haftadır veremiyorum spor yapmayi bırakmıştım yeniden başladım .Devamı gelir inşallah
Aynen düzenli yapinca etkisi farkediliyor .spor diyetten daha etkili özelikle kilo korurken de yapmamız lazim
Ya bu Leslie ne oluyor bana bir anlat ya1mil Leslie yaptım 40 ip atladım
Çok teşekkür ederim canım evet sanırım kafada bitirdim ya kendimi psikolojik olarak da çok iyi hissediyorum. Form da hissediyorum inşallah hepimiz amacımıza ulaşalımŞokolitam inşallah azminle istediğin kadar incelirsin kuzum. Keyifli keyifli kilo vermek gibisi yok. Kendine bu şekilde hukmedebiliyorsan senin adına çok sevinirim. Beni zorlayan bir üst kurul olmadan yapamıyorum ama seni takipteyim şekerim. Başarılar dilemeye geldim ben de.
Tabiii ihtiyacin varsa seni de alalımCikilatam bende geliyim mi
Var mı acepppp53 kilodayım 3 kilo daha gitse rahatlicamTabiii ihtiyacin varsa seni de alalım
Kuzum kilon gayet iyi sen bilirsin tabi yinede amaVar mı acepppp53 kilodayım 3 kilo daha gitse rahatlicam
YouTube yazınca çıkıyor bende buradan öğrendimYa bu Leslie ne oluyor bana bir anlat ya
Ben 63 olsam göbek atacağım hiç ihtiyacınız yokVar mı acepppp53 kilodayım 3 kilo daha gitse rahatlicam