Bı bakayım bende neymişYouTube yazınca çıkıyor bende buradan öğrendim
TimammBen 63 olsam göbek atacağım hiç ihtiyacınız yok
Evin içinde mi yürüyorsun? Çünkü dışarıda zaten hergun yürümeye çalışıyorum. Evim küçükChocum leslie..
Yuruyerek yapilan bi spor surekli genelde yurume halindesin. Ama
Aģir bi spor deģil vucuduna hareker katar :)
Bana yaraşır bir başlıkBaşlikta yakiyor
Degisik choco dan da bu beklenir di
Evin içinde mi yürüyorsun? Çünkü dışarıda zaten hergun yürümeye çalışıyorum. Evim küçüknasıl oluyor kuzum bu
Yuruyerek dans etme gibi :))Evin içinde mi yürüyorsun? Çünkü dışarıda zaten hergun yürümeye çalışıyorum. Evim küçüknasıl oluyor kuzum bu
Valla bende ilk girdigimde o kadın çıkmıştı .Sonra biraz daha arastirip aslını bulmuştum .Bı bakayım bende neymişya bir kadinin videosunu açtım türbanlı bir kadın anlatıyordu Leslie nedir diye ama sadade gelemedi bir türlü videoda mübarek upuzun bir şey. Geri kapattım
Yuruyerek dans etme gibi :))
Asiri hirpalamiyorsun kendini sarsmiyorsun
Kontrollu sekilde egzetsiz yapmis oluyorsun
3 mile walk yazip youtubeden baksana
Çok iyi olur canım beklerimIyi akşamlar bende yarından itibaren buralardayimherkese inşallah moral ve motivasyon olur! Kendi adıma en azından teşvik olur burasi
Evet canım ama nasıl bir şey olduğunu çözemedim yerinde saymak gibi m nedir anlayamadım. YouTube dan baktım biraz önce biraz anladım sanırımBen sana demedim mi evde yürüyüş programı diye
Hayırlı olsun ❤
İyiyiz teşekkür ederizGünaydın hanımlar nasılsınızbugün tartı günümüzdu eksiyi görünce güne baya enerjik başladım
Bende iyiyim çok şükür yürüyüş yaptım yeni eve girdimİyiyiz teşekkür ederiz
Tebrikler
Sen nasılsın?
İyi yapmışsın, yürüyüş en iyi spordur her zamanBende iyiyim çok şükür yürüyüş yaptım yeni eve girdim
Iyi akşamlarCümleten iyi akşamlar