Polyester makrome kullandım hattaa 5 6 top ipim var. Kışın yaparım diye almıştım duruyo
bana da atarmisin ipleri ve suplahyiPolyester makrome kullandım hattaa 5 6 top ipim var. Kışın yaparım diye almıştım duruyoçok zevkli yapması. Tığ 3 numara kullandım
bana da atarmisin ipleri ve suplahyi
Salkım domates tabikiSöylemem bul
Aynen ablam bu yıl çok zor bende zorlanıyorum.Her an değişebilir fikirleride,hayırlısı olsun be nevoşcum sıkıntılı stresli günler çünkü.
Çok sakin ve relax olmaları lazım kızlarında,stresli günler başladı zaten.Aynen ablam bu yıl çok zor bende zorlanıyorum.
Seneye Emir'de lgs ye girecekBu yıl 7.sınıfta
Ne güzel olmuş öyle mavişim ellerine sağlık olsun
Ama domatesleri de cok güzel dimi oyuncak gibiAma neeyyy domates mi
Bu hinzirda pampas var sanki
Pampasım var bebeyimler
Çok güzeller dimiSalkım domates tabiki
Minnak domatesler genelde metro markette oluyormuşAma domatesleri de cok güzel dimi oyuncak gibi
Zaten son çare orası Abla araba bi çıksın tamirdenMinnak domatesler genelde metro markette oluyormuş
Aynen buradada öyle hiç güzel domatesler yok.Zaten son çare orası Abla araba bi çıksın tamirden
Ama yine de buradaki domatesler o kadar muntazam değil
Yenecek domatesi zor seçtim geçen hafta, hep çürük çarıklarAynen buradada öyle hiç güzel domatesler yok.
Birde salkımlar varya sevemedim hiç onları nedense .Yenecek domatesi zor seçtim geçen hafta, hep çürük çarıklar
Ben onların kokusunu cok seviyorumBirde salkımlar varya sevemedim hiç onları nedense .
Bazılarının kokuları farklı kokuyor sanki.Ben onların kokusunu cok seviyorum
Arılı olanlar cok güzel kokuyor, üzerinde arı stickerı olanlarBazılarının kokuları farklı kokuyor sanki.
Sağol ablacımNe güzel olmuş öyle mavişim ellerine sağlık olsun