Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akşam markete çıktım. Oradan çocukları kursa almaya gittim. 10 dk bekledim. Çocuklar geldi. Araba çalışmadı
Oğlum itelim babam yapınca çalışıyor dedi. Onlar itti ben çalıştırmayı denedim olmadı. Eşim geldi. İşte akü kablosu falan taktılar diğer arabadan almak için çalışmadı. Saat yedi falanEkip arabasıyla eve geldik. Eşimde işte hala orada duruyor. Allah'tan düzgün bir yerde kaldı.
Aynen hep bende
Akşam markete çıktım. Oradan çocukları kursa almaya gittim. 10 dk bekledim. Çocuklar geldi. Araba çalışmadı
Oğlum itelim babam yapınca çalışıyor dedi. Onlar itti ben çalıştırmayı denedim olmadı. Eşim geldi. İşte akü kablosu falan taktılar diğer arabadan almak için çalışmadı. Saat yedi falanEkip arabasıyla eve geldik. Eşimde işte hala orada duruyor. Allah'tan düzgün bir yerde kaldı.
Aynen hep bende
bugünlerde hayatımın sifir MOd günlerini yaşıyorum..
nasıl desem bilmiyorum..
çok yorgunum...ama MUTLUYUM..
psikolojim sorunu hiç olmadığı farkettim asıl bendeymiş..
kendimi çözüm aradim her defasinda.. kendimi sevmeye çalıştım.. iç sesimle konuştum ..
ama işte
siz nasılsın:)
Aynen hep bende