Makarnalar Değişik, Kolay, Lezzetli Makarna Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Makarna Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    766
  • Anket Kapalı .
Ayy Sendeyken mi bozuldu, gerçi sizin araba hep sende 🥺
En korktugum şeylerden biri 😂
Akşam markete çıktım. Oradan çocukları kursa almaya gittim. 10 dk bekledim. Çocuklar geldi. Araba çalışmadı😁
Oğlum itelim babam yapınca çalışıyor dedi. Onlar itti ben çalıştırmayı denedim olmadı. Eşim geldi. İşte akü kablosu falan taktılar diğer arabadan almak için çalışmadı. Saat yedi falan😏Ekip arabasıyla eve geldik. Eşimde işte hala orada duruyor. Allah'tan düzgün bir yerde kaldı.
Aynen hep bende 🤪

Akşam markete çıktım. Oradan çocukları kursa almaya gittim. 10 dk bekledim. Çocuklar geldi. Araba çalışmadı😁
Oğlum itelim babam yapınca çalışıyor dedi. Onlar itti ben çalıştırmayı denedim olmadı. Eşim geldi. İşte akü kablosu falan taktılar diğer arabadan almak için çalışmadı. Saat yedi falan😏Ekip arabasıyla eve geldik. Eşimde işte hala orada duruyor. Allah'tan düzgün bir yerde kaldı.
Aynen hep bende 🤪
gecmis olsun nevo 🌹

bugünlerde hayatımın sifir MOd günlerini yaşıyorum..
nasıl desem bilmiyorum..
çok yorgunum...ama MUTLUYUM..
psikolojim sorunu hiç olmadığı farkettim asıl bendeymiş..:KK70:
kendimi çözüm aradim her defasinda.. kendimi sevmeye çalıştım.. iç sesimle konuştum ..
ama işte :KK70:
siz nasılsın:)
Aaaa bende aynıyım ondan takılma iyiyiz işte🤩😁

Aynen hep bende 🤪
Sirenleride acsaydiniz nevos heyecan olsun🤭

X