Kapımız herkese açıkÇıkıp çıkıp gelsinler
Hanımlar hayırlı akşamlar
Yarın akşam (01.12.2022)bu yılın son kategorisine başlayacağız
Katılmak isteyenler yarın saat 20.00 ve 22.00 arasında buralarda olsunlar
Jenna16
@Kukrim
@yasminsay
@Margaret Hale
JOYz
@C A N O
@Blue_Peri
@deynepnaz
ASSOSyal
@Oriana
@WunderLost
@Amanita
@N E S L i
@N e V a
@KaramelDelisi
@anastasia2020
@Hemsirecik
@Nau Nau
pearlshine
@zzekta1
@sweetgirlcandy
@Minnosprenses
Jou
@MssPARE
@Msspinkie
@Dahliadivin
@Tenceresiz kaldim anne
@Bal0ncuk
@HAbibte
@yorgun anneanne
@HanimKelesimiGetir
Nevosum bu ay beklentin kaç kişi meselaKapımız herkese açık
Aynen öyle aşkomKapımız herkese açık
Ben bilindik 25 tarif listesi yaptımNevosum bu ay beklentin kaç kişi meselaşu kadar olur der misin
Beğenenler gelsinAynen öyle aşkom
Çok geçmiş olsun, inşallah iyi haberler alır, rahatlarsın bir an önceHic değilim ne yazık ki. Oğlumun boynundaki noduller de büyüme var cuma günü onkolojiye gidecegiz. Bugün alerjiye gittik ilaç verdiler.
Kızım için gelişimsel pediatriye gittik bugün çok şükür ki en azından o şua mikrosefali belirtisi göstermiyor ama her an çıkabilir diye de moral vermeyi unutmadı tabii
Benden böyle senden ne haber
Bizi sevmeyen ölsünBeğenenler gelsin
Sen konu bulursun da biz beğenmez miyizBeğenenler gelsin
Fasulye olmak istemiyormuşmuşJOYz kazanacağı belliydii ama hakettin yanii gerçekten tebrik ediyorumm başarıların devaminı diliyorumm (mümkünse bidaha katılmamanı öneriyoru m şaka biyana )
Aynen aşkom
Sen var yaa seennnnBen bilindik 25 tarif listesi yaptım
Bilmiyoreee amaa profesyonell çekimdende kazaniyorr sönükk yapsada farketmezzFasulye olmak istemiyormuşmuşBelki ondan sönük katılır
Teşekkürler bebeyim ama bir benim katılmamamla olacaksa katılmayayım hahashjaj burası artık bir kurtlar bir sofrasıJOYz kazanacağı belliydii ama hakettin yanii gerçekten tebrik ediyorumm başarıların devaminı diliyorumm (mümkünse bidaha katılmamanı öneriyoru m şaka biyana )