İnşallah elticimKatılmaya niyetliyim bir aksilik çıkmazsa
Teşekkür ederim canım
Tamam sen bilirsinHimmm randevu defterim dolu olmazsa artık nevos kısmet
Asıl gelmezsen ben küserimNeeeyyy küserim nevos
Tribini yirim nevos kadıni
Hic değilim ne yazık ki. Oğlumun boynundaki noduller de büyüme var cuma günü onkolojiye gidecegiz. Bugün alerjiye gittik ilaç verdiler.
KuZuumm canım benim Allah yardımcın olsun, çok geçmiş olsun inşHic değilim ne yazık ki. Oğlumun boynundaki noduller de büyüme var cuma günü onkolojiye gidecegiz. Bugün alerjiye gittik ilaç verdiler.
Kızım için gelişimsel pediatriye gittik bugün çok şükür ki en azından o şua mikrosefali belirtisi göstermiyor ama her an çıkabilir diye de moral vermeyi unutmadı tabii
Benden böyle senden ne haber
Tamam o iş bendeNe demekhakkını teslim edelim ama bundan sonrakilerde çok şeeeetme
Teşekkür ederim Nevoşum
Ay inşallah yaa.. cidden çocuklarımla imtihan oluyorum. Çok şükür Allah beterinden sakınsın bu sadece bir giriş belki ikisi de hayat boyu sağlıklı olacaklar diyorum bir yandanKuZuumm canım benim Allah yardımcın olsun, çok geçmiş olsun inşrabbim hep yanınızda olsun , güzellikler yaşayın. Korktugunuza uğratmasın ina bitaneccim
Çok geçmiş olsun canım benimHic değilim ne yazık ki. Oğlumun boynundaki noduller de büyüme var cuma günü onkolojiye gidecegiz. Bugün alerjiye gittik ilaç verdiler.
Kızım için gelişimsel pediatriye gittik bugün çok şükür ki en azından o şua mikrosefali belirtisi göstermiyor ama her an çıkabilir diye de moral vermeyi unutmadı tabii
Yok aşkom,tam listeAşkom kimseyi unutmadım inşallah
Haklısın kuzum çok zor, rabbim sinavimizi kolaylaştırsin ins. Sanada güç kuvvet versin. Bu da geçti şükür dediğin günler yakın olsun canimmmAy inşallah yaa.. cidden çocuklarımla imtihan oluyorum. Çok şükür Allah beterinden sakınsın bu sadece bir giriş belki ikisi de hayat boyu sağlıklı olacaklar diyorum bir yandan
Başka bir yandna içim kan ağlıyor işte..
Allah şifa versin,korktuğunuza uğratmasın canımHic değilim ne yazık ki. Oğlumun boynundaki noduller de büyüme var cuma günü onkolojiye gidecegiz. Bugün alerjiye gittik ilaç verdiler.
Çıkıp çıkıp gelsinlerHerkesi bekleriz