- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.671
- 43
İnşallah elticimKatılmaya niyetliyim bir aksilik çıkmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah elticimKatılmaya niyetliyim bir aksilik çıkmazsa
Teşekkür ederim canım
Tamam sen bilirsinHimmm randevu defterim dolu olmazsa artık nevos kısmet
Neeeyyy küserim nevosTamam sen bilirsin
Asıl gelmezsen ben küserimNeeeyyy küserim nevos
Tribini yirim nevos kadıniAsıl gelmezsen ben küserim
Tribini yirim nevos kadıni
Hic değilim ne yazık ki. Oğlumun boynundaki noduller de büyüme var cuma günü onkolojiye gidecegiz. Bugün alerjiye gittik ilaç verdiler.RedGirl sen nerelerdesin iyi misin
KuZuumm canım benim Allah yardımcın olsun, çok geçmiş olsun inş rabbim hep yanınızda olsun , güzellikler yaşayın. Korktugunuza uğratmasın ina bitaneccimHic değilim ne yazık ki. Oğlumun boynundaki noduller de büyüme var cuma günü onkolojiye gidecegiz. Bugün alerjiye gittik ilaç verdiler.
Kızım için gelişimsel pediatriye gittik bugün çok şükür ki en azından o şua mikrosefali belirtisi göstermiyor ama her an çıkabilir diye de moral vermeyi unutmadı tabii
Benden böyle senden ne haber
Tamam o iş bendeNe demek hakkını teslim edelim ama bundan sonrakilerde çok şeeeetme
Teşekkür ederim NevoşumJOYz canım tebrik ederim
Ay inşallah yaa.. cidden çocuklarımla imtihan oluyorum. Çok şükür Allah beterinden sakınsın bu sadece bir giriş belki ikisi de hayat boyu sağlıklı olacaklar diyorum bir yandanKuZuumm canım benim Allah yardımcın olsun, çok geçmiş olsun inş rabbim hep yanınızda olsun , güzellikler yaşayın. Korktugunuza uğratmasın ina bitaneccim
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versinHic değilim ne yazık ki. Oğlumun boynundaki noduller de büyüme var cuma günü onkolojiye gidecegiz. Bugün alerjiye gittik ilaç verdiler.
Kızım için gelişimsel pediatriye gittik bugün çok şükür ki en azından o şua mikrosefali belirtisi göstermiyor ama her an çıkabilir diye de moral vermeyi unutmadı tabii
Yok aşkom,tam listeAşkom kimseyi unutmadım inşallah
Haklısın kuzum çok zor, rabbim sinavimizi kolaylaştırsin ins. Sanada güç kuvvet versin. Bu da geçti şükür dediğin günler yakın olsun canimmm her şey bizim için, bunlarda geçerAy inşallah yaa.. cidden çocuklarımla imtihan oluyorum. Çok şükür Allah beterinden sakınsın bu sadece bir giriş belki ikisi de hayat boyu sağlıklı olacaklar diyorum bir yandan
Başka bir yandna içim kan ağlıyor işte..
Herkesi beklerizYok aşkom,tam liste
Allah şifa versin,korktuğunuza uğratmasın canımHic değilim ne yazık ki. Oğlumun boynundaki noduller de büyüme var cuma günü onkolojiye gidecegiz. Bugün alerjiye gittik ilaç verdiler.
Çıkıp çıkıp gelsinlerHerkesi bekleriz