Makarnalar Değişik, Kolay, Lezzetli Makarna Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Makarna Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    766
  • Anket Kapalı .
RedGirl RedGirl sen nerelerdesin iyi misin 🤗
Hic değilim ne yazık ki. Oğlumun boynundaki noduller de büyüme var cuma günü onkolojiye gidecegiz. Bugün alerjiye gittik ilaç verdiler.
Kızım için gelişimsel pediatriye gittik bugün çok şükür ki en azından o şua mikrosefali belirtisi göstermiyor ama her an çıkabilir diye de moral vermeyi unutmadı tabii

Benden böyle senden ne haber

Hic değilim ne yazık ki. Oğlumun boynundaki noduller de büyüme var cuma günü onkolojiye gidecegiz. Bugün alerjiye gittik ilaç verdiler.
Kızım için gelişimsel pediatriye gittik bugün çok şükür ki en azından o şua mikrosefali belirtisi göstermiyor ama her an çıkabilir diye de moral vermeyi unutmadı tabii

KuZuumm canım benim Allah yardımcın olsun, çok geçmiş olsun inş 🥺🤲💜 rabbim hep yanınızda olsun , güzellikler yaşayın. Korktugunuza uğratmasın ina bitaneccim🥺🤲💜

KuZuumm canım benim Allah yardımcın olsun, çok geçmiş olsun inş 🥺🤲💜 rabbim hep yanınızda olsun , güzellikler yaşayın. Korktugunuza uğratmasın ina bitaneccim🥺🤲💜
Ay inşallah yaa.. cidden çocuklarımla imtihan oluyorum. Çok şükür Allah beterinden sakınsın bu sadece bir giriş belki ikisi de hayat boyu sağlıklı olacaklar diyorum bir yandan
Başka bir yandna içim kan ağlıyor işte..

Çok geçmiş olsun canım benim 🤗Rabbim şifa versin 🤲 🥰
Bende iyiyim şükür 🥰

Ay inşallah yaa.. cidden çocuklarımla imtihan oluyorum. Çok şükür Allah beterinden sakınsın bu sadece bir giriş belki ikisi de hayat boyu sağlıklı olacaklar diyorum bir yandan
Başka bir yandna içim kan ağlıyor işte..
Haklısın kuzum çok zor, rabbim sinavimizi kolaylaştırsin ins. Sanada güç kuvvet versin. Bu da geçti şükür dediğin günler yakın olsun canimmm🤲💜 her şey bizim için, bunlarda geçer 🤲💜🍒😘

Allah şifa versin,korktuğunuza uğratmasın canım

X