- 25 Ağustos 2019
- 60.371
- 110.186
- 30
Sen katildığın sürece benim eller titreeyyyyTeşekkürler bebeyim ama bir benim katılmamamla olacaksa katılmayayım hahashjaj burası artık bir kurtlar bir sofrası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen katildığın sürece benim eller titreeyyyyTeşekkürler bebeyim ama bir benim katılmamamla olacaksa katılmayayım hahashjaj burası artık bir kurtlar bir sofrası
Yemek üzerine eğitim almış. O kadar olsunBilmiyoreee amaa profesyonell çekimdende kazaniyorr sönükk yapsada farketmezz heertürlükazanırrr
Aynen öyleTeşekkürler bebeyim ama bir benim katılmamamla olacaksa katılmayayım hahashjaj burası artık bir kurtlar bir sofrası
Hakeden kazanıyorr ciddenn doğru olan yerde oylar alinıyorrYemek üzerine eğitim almış. O kadar olsun
Ondan onu dışarı atmayalım biz kendimizi geliştirelimHakeden kazanıyorr ciddenn doğru olan yerde oylar alinıyorr
Allah iyilik versin. Sağlık sıhhat versinÇok geçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versin
Bende iyiyim şükür
Allah razı olsun canım benimAllah iyilik versin. Sağlık sıhhat versin
Abartma kıaazSen katildığın sürece benim eller titreeyyyy
Evett nevroşumm zaman zaman insan daha iyi öğreniyorrOndan onu dışarı atmayalım biz kendimizi geliştirelim
Hahahah tittrettinn benii tittrettinnnnAbartma kıaaz
Bu ay daha iyi olalımEvett nevroşumm zaman zaman insan daha iyi öğreniyorr
InşaallahhhhhBu ay daha iyi olalım
Kıyamam yarın güzel bi tarif kapHahahah tittrettinn benii tittrettinnnn
Buseferr nevoşumaa bırakıyorumm o hangisini yap derse onu yapacemm yap dediginde uymuyodu bana ama onlar kazaniyorduKıyamam yarın güzel bi tarif kap
Aminnnn. Geçsin de güzel günlerde geçmiş oldu diyim.Haklısın kuzum çok zor, rabbim sinavimizi kolaylaştırsin ins. Sanada güç kuvvet versin. Bu da geçti şükür dediğin günler yakın olsun canimmm her şey bizim için, bunlarda geçer
Teşekkür ederim cancağzım kategoriyi göre inşallah katılırım
AminnAllah şifa versin,korktuğunuza uğratmasın canım
AminnnÇok geçmiş olsun, inşallah iyi haberler alır, rahatlarsın bir an önce