iyiydik aslında yasom ama dun rahatsızlandılar soguk algınlıgı oldular ates burun akıntısı ne ararsan var ınsallah saglıcakla atlatırız ilk kez oldular ya ondan endıselendımİnşallah Pari’m
Çok şükür iyiyim.
Sen nasılsın, kızçeler nasıl?
Tebrikler Güfte’mHem sıcak niye yok
Adaletsiz oluyorHem sıcak niye yok
Tez zamanda toparlarlar inşallah kuzumiyiydik aslında yasom ama dun rahatsızlandılar soguk algınlıgı oldular ates burun akıntısı ne ararsan var ınsallah saglıcakla atlatırız ilk kez oldular ya ondan endıselendım
cok mantıklı 10 dakika bana elleşmesinler yeter aslındaBu kez saat 8 de kv ile birlikte odaya kilitle onları
Bağışıklık kazanırlar canımiyiydik aslında yasom ama dun rahatsızlandılar soguk algınlıgı oldular ates burun akıntısı ne ararsan var ınsallah saglıcakla atlatırız ilk kez oldular ya ondan endıselendım
inşallah çiçeğimTez zamanda toparlarlar inşallah kuzum
aynen nevosum bagısıklık olustukca daha ıyı olur ınsallahBağışıklık kazanırlar canım
Hastalık mutlaka oluyor
5 dk bile yetercok mantıklı 10 dakika bana elleşmesinler yeter aslında
İnşallah canım benimaynen nevosum bagısıklık olustukca daha ıyı olur ınsallah
Öyle görünüyor adaşımbelli ki gece biz yokken birileri tüyoyu almış adaşım
Gözünüzü hırs bürümüşKumpir meze sayılmaz mı
Teşekkürler YasommTebrikler Güfte’m
Aklımda hiç oy almayacak ama bizim bayıldıgımız 2 tarif var ikisi de sıcakAdaletsiz oluyor
Ben bi şey yapmadımÖyle görünüyor adaşım
Gözünüzü hırs bürümüş
Teşekkürler Yasomm
Nedir söyleseneAklımda hiç oy almayacak ama bizim bayıldıgımız 2 tarif var ikisi de sıcak
Patates yapalım diyorlar.Öyle görünüyor adaşım
Gözünüzü hırs bürümüş
Biri humus ama fırında kaşarlı, diğeri de kalamar tavaNedir söyleseneyapamayacağımız kesin