- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Yok Frida’m, telefon bekliyorum.Yasocan haber var mi yasminsay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok Frida’m, telefon bekliyorum.Yasocan haber var mi yasminsay
Yazık bugün ayın 1’i sanıyormuş baksanaAma saat veriyorum. O saate ayarlasa
yasooom nasılsın guzel haberlerını beklıyorum bısmıllah deyıp baslayabılırsenız ınsallahYok Frida’m, telefon bekliyorum.
işte oyle kafam düşün joyzcumYazık bugün ayın 1’i sanıyormuş baksana
Yasakla onlarıBir kısır, mercimek köftesi kadar oy almaz
Çok geçmiş olsun canım benimkızlar soğuk algınlıgı oldu dün ateşlendiler gece, burun akıyor tıkanıyor hapsurma ve öksürme ne yapabilirim acaba üzüldüm cok hasta yaptım dıye ates için 6 saatte bir calpol verıyorum bıde burun tıkanıkıgı ıcın serum fızyolojıkle acıyorum doktorada msj yazdım hala gormedı sinir oldum zaten
O zaman tarif kalmıyorYasakla onları
O canımkafamız çorba oldu ya o konu mu nevoş
İnşallah Pari’myasooom nasılsın guzel haberlerını beklıyorum bısmıllah deyıp baslayabılırsenız ınsallah
Yine iyi yetişiyorsun maşallaho saatte illa ki bişey oluyor nevosum ya aglama krızı ya kaka krızı ya gaz krızı ya uyku krızı
Elticim nasılsınHayırlı günler herkese
Bu kez saat 8 de kv ile birlikte odaya kilitle onlarıişte oyle kafam düşün joyzcum
KıyamamYazık bugün ayın 1’i sanıyormuş baksana
ay deneyeyım nevosum sagolasın ıhlamur verıyordum zaten ama pekmezlı olanı deneyeyım ınsallah, cok korkuyorum ates olayından ya ates cıkmasındaÇok geçmiş olsun canım benim
Ihlamur içir, bunun dışında 3-4 diş sarımsağı ez üzerine zeytinyağı ekle onu gece topuklarına sür. Sadece yağ kısmını
Yedirebilirsen tereyağı erit üzerine pekmez ekle biraz pişir. Bunu yedir hatta istersen limon, zencefil, zerdeçal ekle kaşık ucuyla bu baharatları ekle. Ilık ılık yedir.
Çok şükür elticim, iyiyim ve evdeyim.Elticim nasılsın
Geçmişler olsun canım benimay deneyeyım nevosum sagolasın ıhlamur verıyordum zaten ama pekmezlı olanı deneyeyım ınsallah, cok korkuyorum ates olayından ya ates cıkmasında
Ateş mutlaka oluyor canım Sen kontrollü ol yeteray deneyeyım nevosum sagolasın ıhlamur verıyordum zaten ama pekmezlı olanı deneyeyım ınsallah, cok korkuyorum ates olayından ya ates cıkmasında
Hem sıcak niye yokO zaman tarif kalmıyor
İyiyim elticim sağ olÇok şükür elticim, iyiyim ve evdeyim.
Sen nasılsın?