Bunlar oy almaz yani hmmmm tamamBiri humus ama fırında kaşarlı, diğeri de kalamar tava
Sana tek bir soru soracağım
Dondurucudaki kalamarları çıkarma fikri, çık aklımdanBiri humus ama fırında kaşarlı, diğeri de kalamar tava
Haydi sor sorSana tek bir soru soracağım
Humusa baktım yerlerde sürünmüş hepBunlar oy almaz yani hmmmm tamam
Çıkarma aklındanDondurucudaki kalamarları çıkarma fikri, çık aklımdan
Humusu sen yapınca değişebilir. Adı var sunum bir şekilde iyi yapılmadı.Humusa baktım yerlerde sürünmüş hep
Kalamar hiç yapılmamış ama çoğu kişi için ha kalamar ha işkembe
Herif lahmacun istedi dün akşam, kıyma çıkardım. Deniz ürününü 2-3 gün sonra yaparım muhtemelenÇıkarma aklından
Geçen ay yasonun katılamadığı kategori diye tüyo vermiştin.Haydi sor sor
Hadı inş ,bizde bekliyoruz yasocanYok Frida’m, telefon bekliyorum.
Söylersem bulursunuzGeçen ay yasonun katılamadığı kategori diye tüyo vermiştin.
Bu ayda bitane verebilirsin belki
Bu saydığımız kategorilerin arasında var mı yok muonu söyle yeterli
İnşallah kuzum, Allah razı olsunHadı inş ,bizde bekliyoruz yasocan
Humusun sevilmemesine ben de şaşırdım ama humus da Adana usulü fırında kaşarlı (aslında pastırmalı bak onu eklemedimHumusu sen yapınca değişebilir. Adı var sunum bir şekilde iyi yapılmadı.
Çok geçmiş olsun merviskom kıyamam sizeay deneyeyım nevosum sagolasın ıhlamur verıyordum zaten ama pekmezlı olanı deneyeyım ınsallah, cok korkuyorum ates olayından ya ates cıkmasında
Amaç o zatenSöylersem bulursunuz
Bana söyleyebilirsinSöylersem bulursunuz
Lahmacun da güzelHerif lahmacun istedi dün akşam, kıyma çıkardım. Deniz ürününü 2-3 gün sonra yaparım muhtemelen
Ondan sen yapmaHumusun sevilmemesine ben de şaşırdım ama humus da Adana usulü fırında kaşarlı (aslında pastırmalı bak onu eklemedim) boyut atlıyor, şahane oluyor yav
Seninle ipucumuz yine var ama söylersem bulurlarBana söyleyebilirsin
Evet, hele bizim buralar tam balıklık havada. Tekir istiyor canım birkaç gündür, güzel bulursam bu hafta yapacağım.Lahmacun da güzel
Ama havalar tam balık sofralık