İşte, bu sebeple beni kendinle karıştırma dedim. Gebeliğinin öncesinde de çöp miden vardı, gebeliğinde deBilmem, hamile misin?
Hatırlarsan yemek topiğine uğramama sebebim ölecek derecede otu Boku aşermemdihoş, doğurdum ama bendeki aşerme ebedi
işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık
Belki de hastaneye gerek kalmazDeğilim bacım, hastanenin prosedürleri beni bitirdiğimiz bu haftada yedi. Şükür hepsini tamamladım, inşallah başka bir şey çıkarmazlar.
Çok uzadı çünkü
İnşallah canımBelki de hastaneye gerek kalmaz
Çok şükür evladım da bana çektiİşte, bu sebeple beni kendinle karıştırma dedim. Gebeliğinin öncesinde de çöp miden vardı, gebeliğinde de
Rica ederim canım. Kayınvalide de öyle yapardı.İyi fikirmiş, bazen teyzem gönderiyor ve evde çok birikiyor. Buzdolabında dahi kurtlandığı oluyor. Pişirip dondurucuya atmayı hiç düşünmemiştim.
Teşekkür ederim Canom fikrin için
Bilmem, hamile misin?
Hatırlarsan yemek topiğine uğramama sebebim ölecek derecede otu Boku aşermemdihoş, doğurdum ama bendeki aşerme ebedi
işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık
Yaptığım poğaça da stokta beslenme içinBuzluğa neler atacaksın acaba daha
Maşallah deseneÇok şükür evladım da bana çektibu akşam fırın tavuk patates, pilav, yoğurt yedi 8 aylık yavrum
Oyy maşallah çok tatlı yavv senin bebeÇok şükür evladım da bana çektibu akşam fırın tavuk patates, pilav, yoğurt yedi 8 aylık yavrum
Maşallah sanaRica ederim canım. Kayınvalide de öyle yapardı.
Yaptığım poğaça da stokta beslenme için
Aynen öyle
Heyyy maşallahhhh, yarasın koçumaÇok şükür evladım da bana çektibu akşam fırın tavuk patates, pilav, yoğurt yedi 8 aylık yavrum
Kk tavuklu makarna seviyormuşKıymalı Makarnam garip Kalmış yalasıradaki litfeeen
İkimiz bir garibiz bu ay. Bence kk tavuklu makarnayı daha çok seviyor. Bende öyleKıymalı Makarnam garip Kalmış yalasıradaki litfeeen
Aynı şeyi yazmışızKk tavuklu makarna seviyormuş
Aynı fikirdeyimİkimiz bir garibiz bu ay. Bence kk tavuklu makarnayı daha çok seviyor. Bende öyle
Bariz ortadaAynı şeyi yazmışız
Bidaha ki makarna yarışması favorileri belli olduAynı fikirdeyim