Makarnalar Değişik, Kolay, Lezzetli Makarna Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Makarna Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    766
  • Anket Kapalı .
Bende dedim bu kadar kestaneyi o hassas bünyeler nasıl yiyecek
Pişmiş atılınca daha mı iyi oluyor?
Burda bulunmuyor. O sebeple fazla aldım. Evet pişiriyorum. Kabuklarını soyup dolaba atıyorum. 5 dakika ısıtıyorum. Aynı taze gibi
Çiğken atınca dışı yapışkan gibi acayip oluyor

Burda bulunmuyor. O sebeple fazla aldım. Evet pişiriyorum. Kabuklarını soyup dolaba atıyorum. 5 dakika ısıtıyorum. Aynı taze gibi
Çiğken atınca dışı yapışkan gibi acayip oluyor
İyi fikirmiş, bazen teyzem gönderiyor ve evde çok birikiyor. Buzdolabında dahi kurtlandığı oluyor. Pişirip dondurucuya atmayı hiç düşünmemiştim.
Teşekkür ederim Canom fikrin için

Gebe miyim?

Beni kendinle karıştırma çöp kadın
Konulara girmem olur biter

Hem kestane var evde, ama bana yasak
Bilmem, hamile misin?

Hatırlarsan yemek topiğine uğramama sebebim ölecek derecede otu Boku aşermemdi hoş, doğurdum ama bendeki aşerme ebedi
İnternetten sipariş verdim 7 kilo 420 lira hepsini pişirip dondurucuya attım. Arada çıkarıp 5 dakika airfryer de ısıtıyorum. Yeni pişmiş gibi oluyor
işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık

Değilim bacım, hastanenin prosedürleri beni bitirdiğimiz bu haftada yedi. Şükür hepsini tamamladım, inşallah başka bir şey çıkarmazlar.
Çok uzadı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…