Makarnalar Değişik, Kolay, Lezzetli Makarna Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Makarna Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    766
  • Anket Kapalı .
Bende dedim bu kadar kestaneyi o hassas bünyeler nasıl yiyecek🫠
Pişmiş atılınca daha mı iyi oluyor?
Burda bulunmuyor. O sebeple fazla aldım. Evet pişiriyorum. Kabuklarını soyup dolaba atıyorum. 5 dakika ısıtıyorum. Aynı taze gibi 😍
Çiğken atınca dışı yapışkan gibi acayip oluyor 😁

Burda bulunmuyor. O sebeple fazla aldım. Evet pişiriyorum. Kabuklarını soyup dolaba atıyorum. 5 dakika ısıtıyorum. Aynı taze gibi 😍
Çiğken atınca dışı yapışkan gibi acayip oluyor 😁
İyi fikirmiş, bazen teyzem gönderiyor ve evde çok birikiyor. Buzdolabında dahi kurtlandığı oluyor. Pişirip dondurucuya atmayı hiç düşünmemiştim.
Teşekkür ederim Canom fikrin için 🤗😍

Gebe miyim?🥹

Beni kendinle karıştırma çöp kadın :işsiz:
Konulara girmem olur biter :KK70:

Hem kestane var evde, ama bana yasak 🤣🤣
Bilmem, hamile misin? 🤭

Hatırlarsan yemek topiğine uğramama sebebim ölecek derecede otu Boku aşermemdi 😂 hoş, doğurdum ama bendeki aşerme ebedi 😂
İnternetten sipariş verdim 🤣7 kilo 420 lira 🤪hepsini pişirip dondurucuya attım. Arada çıkarıp 5 dakika airfryer de ısıtıyorum. Yeni pişmiş gibi oluyor 😂
işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık 👏🏻

Bilmem, hamile misin? 🤭

Hatırlarsan yemek topiğine uğramama sebebim ölecek derecede otu Boku aşermemdi 😂 hoş, doğurdum ama bendeki aşerme ebedi 😂

işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık 👏🏻
Değilim bacım, hastanenin prosedürleri beni bitirdiğimiz bu haftada yedi. Şükür hepsini tamamladım, inşallah başka bir şey çıkarmazlar.
Çok uzadı çünkü🫠

X