- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.544
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kim yiyecek bu kadar kestaneyi diye düşünmedim değilKimse de çıkıp demiyor ki “kestanenin kilosu 60 lirayken C A N O kadını airfryda yapacak 8 kilo kestaneyi nerden buldu?”
Bize kestaneli pilav yapacakBen de kim yiyecek bu kadar kestaneyi diye düşünmedim değil
Bu bir ipucu muBize kestaneli pilav yapacak
HayırBu bir ipucu mu
Meze yapalım Nevoş, tam yılbaşına ayına yakışır
Bakalım kısmetMeze yapalım Nevoş, tam yılbaşına ayına yakışır
Gebe miyim?Neyse şimdi kestane filan dedim yasminsay kadını da gebe filandır canım çekti diye carlamasın bana
İnternetten sipariş verdim 7 kilo 420 lira hepsini pişirip dondurucuya attım. Arada çıkarıp 5 dakika airfryer de ısıtıyorum. Yeni pişmiş gibi oluyorKimse de çıkıp demiyor ki “kestanenin kilosu 60 lirayken C A N O kadını airfryda yapacak 8 kilo kestaneyi nerden buldu?”
Nevoş niye ip ucu veriyorsunBize kestaneli pilav yapacak
Bende dedim bu kadar kestaneyi o hassas bünyeler nasıl yiyecekİnternetten sipariş verdim 7 kilo 420 lira hepsini pişirip dondurucuya attım. Arada çıkarıp 5 dakika airfryer de ısıtıyorum. Yeni pişmiş gibi oluyor
Burda bulunmuyor. O sebeple fazla aldım. Evet pişiriyorum. Kabuklarını soyup dolaba atıyorum. 5 dakika ısıtıyorum. Aynı taze gibiBende dedim bu kadar kestaneyi o hassas bünyeler nasıl yiyecek
Pişmiş atılınca daha mı iyi oluyor?
İyi fikirmiş, bazen teyzem gönderiyor ve evde çok birikiyor. Buzdolabında dahi kurtlandığı oluyor. Pişirip dondurucuya atmayı hiç düşünmemiştim.Burda bulunmuyor. O sebeple fazla aldım. Evet pişiriyorum. Kabuklarını soyup dolaba atıyorum. 5 dakika ısıtıyorum. Aynı taze gibi
Çiğken atınca dışı yapışkan gibi acayip oluyor
Bilmem, hamile misin?Gebe miyim?
Beni kendinle karıştırma çöp kadın
Konulara girmem olur biter
Hem kestane var evde, ama bana yasak
işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlıkİnternetten sipariş verdim 7 kilo 420 lira hepsini pişirip dondurucuya attım. Arada çıkarıp 5 dakika airfryer de ısıtıyorum. Yeni pişmiş gibi oluyor
Buzluğa neler atacaksın acaba dahaİnternetten sipariş verdim 7 kilo 420 lira hepsini pişirip dondurucuya attım. Arada çıkarıp 5 dakika airfryer de ısıtıyorum. Yeni pişmiş gibi oluyor
Değilim bacım, hastanenin prosedürleri beni bitirdiğimiz bu haftada yedi. Şükür hepsini tamamladım, inşallah başka bir şey çıkarmazlar.Bilmem, hamile misin?
Hatırlarsan yemek topiğine uğramama sebebim ölecek derecede otu Boku aşermemdi hoş, doğurdum ama bendeki aşerme ebedi
işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık