- 21 Kasım 2017
- 27.571
- 120.572
Hiç aklıma gelmedi ki aldığınKız bana niye ses etmedinnnnnnn
Geçmiş olsun nazar mı olduHastane odasından herkese yakşamlar.
HayırdırHastane odasından herkese yakşamlar.
O artık fireden sayılmaz. Meryem varsa hep 1 eksiğiz.
Oğlan hasta. Yatış yaptık bugün. Kreş süründürmeye devam ediyor.Hayırdırgeçmiş olsun
Eşime göre nazar. Özellikle dünkü öğretmenler günü paylaşımlarına malzeme olduğu için. Ben olaya daha bilimsel ve neden-sonuç ilişkisiyle yaklaşıyorum.Geçmiş olsun nazar mı oldu
Çok geçmiş olsun canımOğlan hasta. Yatış yaptık bugün. Kreş süründürmeye devam ediyor.
Çok geçmiş olsun hemşomHastane odasından herkese yakşamlar.
Geçmiş olsun, biz de o moddayız bu yıl, 3 gün iyi, 4 gün kötü, sonraki 3 gün daha kötü, 1 hafta antibiyotik, 1 hafta iyi, sonra yine öksürük, ateş, burun akıntısıOğlan hasta. Yatış yaptık bugün. Kreş süründürmeye devam ediyor.
Aynen öyleO artık fireden sayılmaz. Meryem varsa hep 1 eksiğiz.
Rabbim şifa versin canım benimEşime göre nazar. Özellikle dünkü öğretmenler günü paylaşımlarına malzeme olduğu için. Ben olaya daha bilimsel ve neden-sonuç ilişkisiyle yaklaşıyorum.
Çok geçmiş olsun canımOğlan hasta. Yatış yaptık bugün. Kreş süründürmeye devam ediyor.
Çok teşekkür ederim kuzu canımmsınn
Sende kaç tane var? Bir de bunun birbirine bulaştıran modelleri varmış. İki çocukla her şey daha da beter oluyormuş. Şimdilik böyle sınanıyoruz.Geçmiş olsun, biz de o moddayız bu yıl, 3 gün iyi, 4 gün kötü, sonraki 3 gün daha kötü, 1 hafta antibiyotik, 1 hafta iyi, sonra yine öksürük, ateş, burun akıntısıdaha kış gelmeden hastalıklardan kafamızı kaldıramıyoruz
Malesef. Birbirlerine bulaştırıyorlar. Hasta olunca benim ikisi de hasta oluyorSende kaç tane var? Bir de bunun birbirine bulaştıran modelleri varmış. İki çocukla her şey daha da beter oluyormuş. Şimdilik böyle sınanıyoruz.
Bizim biri 10 ,biri 4 yaşında, bazen dediğin gibi de oluyor, farklı okullardan farklı virüs ve bakterileri eve taşıyorlar, onlar evde çarpışıyor, yeni formlar oluşuyor, süper virüs ve süper bakteriler üretiyoruz evdeSende kaç tane var? Bir de bunun birbirine bulaştıran modelleri varmış. İki çocukla her şey daha da beter oluyormuş. Şimdilik böyle sınanıyoruz.