Benimkiler birde bana bulaştırıyorMalesef. Birbirlerine bulaştırıyorlar. Hasta olunca benim ikisi de hasta oluyorBu ara salgın var. Bizimkiler de atlattı
Hepsi harika görünüyor, makarna sever bir insan olarak hepsine ağzım sulandı, hangisi ağır basıyor karar veremiyorum, hepsi harikaHanımlar oylama başlayacak ilk mesajı kontrol edin
@Amanita
@Jou
@anastasia2020
@Hemsirecik
@KaramelDelisi
@N E S L i
deynepnaz
@Oriana
pearlshine
Blue_Peri
@ASSOSyal
C A N O
JOYz
@Minnosprenses
@sweetgirlcandy
@Tenceresiz kaldim anne
@zzekta1
@WunderLost
Evet bir de o versiyonu var, biz eşimle ikimiz geçen hafta ara tatili hasta ve sürünerek geçirdik, büyük kızımdan geldi bu seferBenimkiler birde bana bulaştırıyor
Hiç sorma nevoş. Bana ve eşime de bulaştıBenimkiler birde bana bulaştırıyor
Hayırlısı
Geçmiş olsun canımEvet bir de o versiyonu var, biz eşimle ikimiz geçen hafta ara tatili hasta ve sürünerek geçirdik, büyük kızımdan geldi bu seferhala öksürüyorum, 2 hafta oldu nerdeyse, hala tam iyileşemedim
Biriniz olun da aradan çıkın bari
O bir defa aldı canımBiriniz olun da aradan çıkın bariama diğer arkadaşların tarifleri de çok güzel , hiç bir fikrim yok ,kim 1.olacak bakalım joyz fasulye olmayacak mı, o da 2 kez 1.oldu sanki
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım
Benim bağışıklık düşükKim hasta olsa bende oluyorum.
Sunumları o kadar güzel ki sanki daha çok almış gibi geldi banaO bir defa aldı canım
Ben hemen kapıyorumÇok sağol canımBen kolay kolay olmam aslında, hep öğrencilerin arasındayız zaten, her sınıfta mutlaka 2 3 öğrenci hasta oluyor, pek bulaşmaz bana, ama geldi mi de geliyor işte
O genelde ikinci veya üçüncü olmayı seviyorSunumları o kadar güzel ki sanki daha çok almış gibi geldi bana
Size de geçmiş olsun canım, hastalıklar çok uzun sürüyor bu sene gerçektenHiç sorma nevoş. Bana ve eşime de bulaştıhemen iyileşemiyorsunda. Gözün akıyor, burnun ayrı. Geçmiş olsun sizede. Kış ayı böyle hastalıklar bitmiyor
Geçmiş olsun canımHiç sorma nevoş. Bana ve eşime de bulaştıhemen iyileşemiyorsunda. Gözün akıyor, burnun ayrı. Geçmiş olsun sizede. Kış ayı böyle hastalıklar bitmiyor
Size de geçmiş olsun canım, hastalıklar çok uzun sürüyor bu sene gerçekten
SağolunGeçmiş olsun canım
Kış ayını bundan hiç sevmiyorum
Bence de , ben de en çok ilkbaharı severimSağolun
Kışı bende sevmiyorum ama yazda çekilmiyoren güzeli ilkbahar