En başarılı bulduğunuz''Makarna Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    766
  • Anket Kapalı .
Benimkiler birde bana bulaştırıyor🤷
Evet bir de o versiyonu var, biz eşimle ikimiz geçen hafta ara tatili hasta ve sürünerek geçirdik, büyük kızımdan geldi bu sefer 🤦🏼‍♀️ hala öksürüyorum, 2 hafta oldu nerdeyse, hala tam iyileşemedim 🙁

Evet bir de o versiyonu var, biz eşimle ikimiz geçen hafta ara tatili hasta ve sürünerek geçirdik, büyük kızımdan geldi bu sefer 🤦🏼‍♀️ hala öksürüyorum, 2 hafta oldu nerdeyse, hala tam iyileşemedim 🙁
Geçmiş olsun canım 🤗
Benim bağışıklık düşük 🤷Kim hasta olsa bende oluyorum.

Biriniz olun da aradan çıkın bari 🙈😅 ama diğer arkadaşların tarifleri de çok güzel , hiç bir fikrim yok ,kim 1.olacak bakalım 😊 joyz fasulye olmayacak mı, o da 2 kez 1.oldu sanki 🤔
O bir defa aldı canım 🤔

Geçmiş olsun canım 🤗
Benim bağışıklık düşük 🤷Kim hasta olsa bende oluyorum.
Çok sağol canım 🥰 Ben kolay kolay olmam aslında, hep öğrencilerin arasındayız zaten, her sınıfta mutlaka 2 3 öğrenci hasta oluyor, pek bulaşmaz bana, ama geldi mi de geliyor işte 🤷‍♀️

Çok sağol canım 🥰 Ben kolay kolay olmam aslında, hep öğrencilerin arasındayız zaten, her sınıfta mutlaka 2 3 öğrenci hasta oluyor, pek bulaşmaz bana, ama geldi mi de geliyor işte 🤷‍♀️
Ben hemen kapıyorum😁

Hiç sorma nevoş. Bana ve eşime de bulaştı 😶hemen iyileşemiyorsunda. Gözün akıyor, burnun ayrı. Geçmiş olsun sizede. Kış ayı böyle hastalıklar bitmiyor
Size de geçmiş olsun canım, hastalıklar çok uzun sürüyor bu sene gerçekten 🤦🏼‍♀️

Hiç sorma nevoş. Bana ve eşime de bulaştı 😶hemen iyileşemiyorsunda. Gözün akıyor, burnun ayrı. Geçmiş olsun sizede. Kış ayı böyle hastalıklar bitmiyor
Geçmiş olsun canım 🤗
Kış ayını bundan hiç sevmiyorum🤷

Back